reklama
sylka_k
mama styczniowa 2008
cześć dziewczyny.
U mnie cały dzień było pochmurnie, a teraz skończyło lać jak z cebra.
Majopa gratuluję chpopca a tobie menfra gratuluje dziewczynki.:-):-):-)
ja jutro idę do gina ale nie wiem czy zrobi mi usg. Może poproszę?
A ja zaziębiłam pęcherz.

Myślałam, ze to normalne , ze sie tak często odwiedza toaletę, ale po 3 miesiącu miało to ustąpić.:-(
A tu jeszcze doszedł straszny ból podczas . jutro sie pożalę lekarzowi, no i oczywiście biorę l4. wreszcie, niech mnie w dupę pocałują.

Umowę mi przedłużyli do końca grudnia następnego roku, więc wychowawczego to chyba nie mogę wziąć?????
Mili współczuję teściowej.. serio. ale najlepiej to ją upierdolić i to tak porządnie:-):-)
Moja teściowa ostatnio na zakupach kupiła mi śliczną tunikę, żeby dzidzia ze spodni nie wystawała:-):-)
U mnie cały dzień było pochmurnie, a teraz skończyło lać jak z cebra.
Majopa gratuluję chpopca a tobie menfra gratuluje dziewczynki.:-):-):-)
ja jutro idę do gina ale nie wiem czy zrobi mi usg. Może poproszę?
A ja zaziębiłam pęcherz.

Myślałam, ze to normalne , ze sie tak często odwiedza toaletę, ale po 3 miesiącu miało to ustąpić.:-(
A tu jeszcze doszedł straszny ból podczas . jutro sie pożalę lekarzowi, no i oczywiście biorę l4. wreszcie, niech mnie w dupę pocałują.

Umowę mi przedłużyli do końca grudnia następnego roku, więc wychowawczego to chyba nie mogę wziąć?????Mili współczuję teściowej.. serio. ale najlepiej to ją upierdolić i to tak porządnie:-):-)
Moja teściowa ostatnio na zakupach kupiła mi śliczną tunikę, żeby dzidzia ze spodni nie wystawała:-):-)
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
witam Kochane... Ania78 życzę udanego urlopiku, wygrzej się tam , bo tu coraz zimniej.... Pandorax i aOla zyczę szybkiego powrotu do zdrowia, wiem, ze dobre są krople z pestek grejfruta- zreszta juz ktos kiedys tu o nich pisał....
Helenka 3mam za Ciebie kciuki i za plan lekci Twoich dzici, zeby sie zbiegł
Majopa i Menfra gratuluje- koljno- chlopca i dziewczynki:-)
Myszorka nie płacz prosze.... wiem, ze latwo sie pisze.... ale nie wolno sie martwic... oni sa tepi.... nie rozumieja nas wogole....
Mili olej to glupie babsko- debilna jest Twoja tesciowa, ale najwazniejsze, ze Twoj maz jest z Toba, dziecko bedzie mialo na imie tak jak Wy chcecie i nikt tego nie zmieni, pokaz tej suce, ze wkurzylas sie.... moze to ja obudzi
Sylka i dobrze, ze bierzesz L4, a jezli masz umowe do grudnia to łapnie Ci troche wychowawczego....
pUmi super zdjecia... ale masz super cere
mi hormlony nie daja spokoju i moja twarz wyglada tragicznie....
dzis sprzatalam caly dzien, normalnie nie wiem co mnie naszlo....
wykonczona jestem..... ide lulu do jutra Dziewczynki...
slodkich snow
Helenka 3mam za Ciebie kciuki i za plan lekci Twoich dzici, zeby sie zbiegł
Majopa i Menfra gratuluje- koljno- chlopca i dziewczynki:-)
Myszorka nie płacz prosze.... wiem, ze latwo sie pisze.... ale nie wolno sie martwic... oni sa tepi.... nie rozumieja nas wogole....
Mili olej to glupie babsko- debilna jest Twoja tesciowa, ale najwazniejsze, ze Twoj maz jest z Toba, dziecko bedzie mialo na imie tak jak Wy chcecie i nikt tego nie zmieni, pokaz tej suce, ze wkurzylas sie.... moze to ja obudzi
Sylka i dobrze, ze bierzesz L4, a jezli masz umowe do grudnia to łapnie Ci troche wychowawczego....
pUmi super zdjecia... ale masz super cere
dzis sprzatalam caly dzien, normalnie nie wiem co mnie naszlo....
wykonczona jestem..... ide lulu do jutra Dziewczynki...
slodkich snow
majopa
Styczniowe mamy'08
Chyba wszyskie babeczki jeszcze śpią.....Ja się nudzę z rana.....chyba jakąś pyszną zupke zrobię na obiadek...nie mam jakoś weny do gootwania....Agnie rodzę w zamościu w papieskim. chodzę do bardzo fajnej doktorki z tego szpitala wiec mam nadzieję ze bedize ok...a na wizycie wczoraj nic nie powiedziała ze za duzo przytyłam czy coś takiego....:-)całuski dla wszystkich...
A
aOLA
Gość
właśnie się dowiedziałam że kolezanka z grudniowych mam 2005 urodziła synka :-) Ma już córcie Ale się ciesze:-)
wogóle to prawie od początku pierwszej ciązy siedzialam na forum bb grudzień 2005 Jak zaczęłyśmy rodzic założyłyśmy sobie prywatne forum bo ktos z zewnątrz robił nam głupie kawały Do tej pory siedzimy na tym forum Miałyśmy już jedno spotkanie w lutym Był nas z 20 mam z dziecmi i tatusiami (nie wszystkie mogły dojechać) Teraz mamy kolejne spotkanie w październiku:-) No i jak kolejna z nas rodzi dziecko to jest mocne przeżycie Teraz jest to 4 dzidziuś po naszych grudniaczkach a przede mna jest dziewczyna z terminem na listopad i aż 3 jesteśmy ze stycznia (w tym nasza Amelka22)
wogóle to prawie od początku pierwszej ciązy siedzialam na forum bb grudzień 2005 Jak zaczęłyśmy rodzic założyłyśmy sobie prywatne forum bo ktos z zewnątrz robił nam głupie kawały Do tej pory siedzimy na tym forum Miałyśmy już jedno spotkanie w lutym Był nas z 20 mam z dziecmi i tatusiami (nie wszystkie mogły dojechać) Teraz mamy kolejne spotkanie w październiku:-) No i jak kolejna z nas rodzi dziecko to jest mocne przeżycie Teraz jest to 4 dzidziuś po naszych grudniaczkach a przede mna jest dziewczyna z terminem na listopad i aż 3 jesteśmy ze stycznia (w tym nasza Amelka22)
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
Agnie- jestem rannym ptaszkiem.... hihihihi... w nocy znowu nie moglam spac, wiec teraz sobie dobilam... a tu juz poludnie.....
tez ostatnio stwierdzilam, ze te nazy farb sa zabawne, wczoraj np. kupilimsy caffe latte;-)wczessniej jesien dyniowa i miodowe lato.... ale u mnie zimno (szkoda, ze jeszcze nie grzeja)
aOla to fajnie, ze sie widujecie- mam nadzieje, ze nam tez sie cos takiego uda zrobic...a czy faceci nie byli do tego sceptycznie nastawieni?? bo juz widze mine Daneila jak mu oznajmiam, ze jedziemy na zjazd forumowiczek... hihihi
Agnie do mojego slubu jeszcze 39 dni.... bedzie dobrze zobaczysz....
tez ostatnio stwierdzilam, ze te nazy farb sa zabawne, wczoraj np. kupilimsy caffe latte;-)wczessniej jesien dyniowa i miodowe lato.... ale u mnie zimno (szkoda, ze jeszcze nie grzeja)
aOla to fajnie, ze sie widujecie- mam nadzieje, ze nam tez sie cos takiego uda zrobic...a czy faceci nie byli do tego sceptycznie nastawieni?? bo juz widze mine Daneila jak mu oznajmiam, ze jedziemy na zjazd forumowiczek... hihihi
Agnie do mojego slubu jeszcze 39 dni.... bedzie dobrze zobaczysz....
sylka_k
mama styczniowa 2008
witam z rana.
Późno wstałam, bo pół nocy nie spałam.:-(
Martwiłam sie bo dzisiaj idę do gina.:-( nie wiem czy wszystko w porzo a mój mężulek mówi, ze niepotrzebnie już kupiłam ciuszki, i ze ostatnio tak sie zdenerwowałam i jeszcze to moje przeziębienie pęcherza. Oj, bardzo sie martwię:-( a wczoraj dzidzia nic sie nie ruszała
agnie to już niedługo skończy ci sie twój stan panieński hihi,
Ja miałam 22 lata jak wyszłam za mąż i wcale nie uważam , żeby to było za wcześnie
ale mimo neutralnych informacji na opakowaniu uważaj z tymi farbami
Późno wstałam, bo pół nocy nie spałam.:-(
Martwiłam sie bo dzisiaj idę do gina.:-( nie wiem czy wszystko w porzo a mój mężulek mówi, ze niepotrzebnie już kupiłam ciuszki, i ze ostatnio tak sie zdenerwowałam i jeszcze to moje przeziębienie pęcherza. Oj, bardzo sie martwię:-( a wczoraj dzidzia nic sie nie ruszała

agnie to już niedługo skończy ci sie twój stan panieński hihi,
Ja miałam 22 lata jak wyszłam za mąż i wcale nie uważam , żeby to było za wcześnie
ale mimo neutralnych informacji na opakowaniu uważaj z tymi farbami

reklama
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
Sylka nic sie nie martw bedzie dobrze, Dzidzie to tak czasem maja, ze sie nie ruszaja, zeby Mamusie schizowaly, wiedza, ze to nas denerwuje- hihihihi....
3mam za Ciebie kciuki....
ja zabralam sie za sprzatanie papierow.... oj duzo sie tego nazbieralo....
ja tez bede miala 22 lata jak wyjde za maz.... i mam nadzieje, ze tak samo bede sadzic jak Ty.....
mam troche katarku.....
3mam za Ciebie kciuki....
ja zabralam sie za sprzatanie papierow.... oj duzo sie tego nazbieralo....
ja tez bede miala 22 lata jak wyjde za maz.... i mam nadzieje, ze tak samo bede sadzic jak Ty.....