reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam po baaaardzo długiej przerwie. Ostatnio odzywałam się w czerwcu. Pewnie już nikt mnie nie pamięta...
Nawet nie próbuję nadrobić zaległości.
U mnie rozpoczęty 23 tydzień, w piątek byłam na USG, na 80 % dziewczynka. Malutka jest kruszynka, mniejsza ok 8 dni niż wychodzi to z OM. Najważniejsze że zdrowo się rozwija!
Czuję się bardzo dobrze i niesamowicie się cieszę na córeczkę!:laugh2: Mam już w domu rozbrykanego 2 latka.
Pozdrawiam wszystkie styczniówki!

reklama
dzidzia: No, na pewno będzie dobrze :D
syllka_k: Ja tam myślę, że ten wiek jest idealny na zamążpójście i ciążę :-p A co do dzidzi to też trochę wyluzowała z kopaniem i również się trochę martwię...
megi2008: Gratulacje dziewuchy :D

Tomek wrócił właśnie z Jyska i dostałam trzy firanki do wyprasowania ;p Powiesił linkę przy oknach w salonie i będziemy mieli czerwone firany w końcu :] Z tą pomarańczą po drugiej stronie nieźle się komponuje... A kuchnia jeszcze raz musi zostać przejechana farbą i koniec na dzisiaj. Ja jeszcze przyniosę trochę jasnej farby z piwnicy i naciapię kwadratową gąbką linię z kwadratów na całą długość ściany kuchennej ;p A CO! :) Jak robimy chatę na full wypas to robimy :laugh2:

czesc dziewczynki!
ja za maz wyszlam jak mialam 26 lat. dobry wiek na slub ale jestem zdania ze na dziecko troche pozno w moim przypadku- zaluje ze nie zdecydowalam sie jakies 2 lata wczesnije na dzidzie. ale lepiej pozno niz wcale!

Dzidzia- malo pisalam bo w weekend mnie nie bylo a w poniedzialek swieto w usa i mezlulo w domku iwec mu troszke czasu poswiecilam- niech doceni jaka dobra zonka ze mnie hihihi

Piotrek przeszedł samego siebie Zostawiłam go w łóżeczku żeby zasnął i wyszłam Wracam po chwili a on bez pampersa z gołą dupkę i woła beeeeee! Także zrobił kupkę i się rozebrał (był w pampie i w rajstopkach) No wiecie-pościel łóżeczko no i moje dziecko całe w kupie :shock: Już wolałam sudocrem :roll: Ale mu wybaczam bo to ma po mamusi ja też taki numer odwaliłam :D

dzidzia panowie byli zabrani żeby pilnwać wieczorami dzieci jak mamusie bedą imprezować:-) Super było Mój już sie doczekac nie może kolejnego zjazdu

Magi gratuluje córci

aOla to rzeczywiscie super pomysl....
Pumi a to juz rozumiem Twoja nie obecnosc... ale masz fajnie, ja jak chce posiedziec z danielem sama to slysze, ze sami jeszcze sie nasiedzimy...
no ale musze sie pochwalic "umyl wczoraj okna", w sumie to je przygotowalam do mycia... ale w koncu zaczal cos robic i powiedzial, ze wie,ze jest zly dla mnie , ze obiecuje, ze to sie zmieni... zobaczymy.....:-)

reklama
a Piotrus dał niezły popis.... ja tez mialama takie pomysly....
a jak mnie moj starszy brat o 9 lat(zreszta innego nie mam:)) wkurzyl, to jak sie kapal, a ja siedzialam na nocnkiku wrzucałam mu zawartosc nocnika do wody- mala zlosnica bylam?! e nie... moja Mamusia opowiada, ze byłam bardzo grzeczna....
ostatnio sie dowiedzialam, ze ile razy kobieta chodzi w ciazy to ubikacji w nocy, to tle dziecko sie w nocy budzi... ze nawet mniej wiecje o tych samych godzinach.... ja ostatnio sie budze w nocy, ale do ubikacj i nie musze czesto chodzic.....
jestem jakas dzis slabiusia..... a tu ide dalej sprzatac mieszknko
milego popoludnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry