reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a moje dziecie dzisiaj wstalo w najlepsze o 5.45 i koniec spania! Wyspal sie chyba na tym wczorajszy popoludniowym spacerze bo tak padl i spal dosc dlugo...najgorzej ze musze sie zbierac z oliverem na camp do szkoly:((( mi sie chce spac!!!

reklama
ja wrocilam wlasnie z rowerku, pojezdzilam z malym po parku,
i tyle co podjechalam pod blok to sie rozlalo, wrrr... jak ja nienawidze deszcu, juz wole zeby bylo zimno ale nie padalo ...

Ja chyba się zaraz rozpłaczę:-( Przeszła nam koło nosa super oferta kupna domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Piękny domek u mnie na wiosce, za płotem las, daleko od głównej drogi i za 120 tyś. Dowiedziałam się dzisiaj a wczoraj babka podpisała umowę wstępną:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nawet remontować by nie trzeba było:-( Starsza kobieta sprzedaje bo wdową została i rady nie daje, a tak tanio, bo synowi tyle brakuje do wykończenia domu, a mamie swoje mieszkanie oddaje.
Idę spać to może mi przejdzie, chyba sobie jeszcze na to wszystko wina wypije.
Dobranoc Kobitki.

my caly dzien poza domem bylismy, auto zezłomowaliśmy, zrobilam zakupy przy okazji, jutro robimy spotkanie z bb :-) mamuski ze slaska :-) ale sie ciesze, wieczorem tylko salatke musze zrobic, a teraz idziemy jesc sniadanie i jedziemy do moich rodzicow na chwile.

To daj znać potem co z Wikusiem!
My odebralismy wypis ze szpitala i napisali, ze mały miał nieżyt jelitowo-żołądkowy.
Za 2,5 tygodnia wesele mojej siostry ale bedę ryczeć:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry