Paulinek
Styczniowe mamy'08
jagna- ja się ucze przy tipsach żelowych.. chciałabym kiedys otworzyć własny gabinet ale to dopiero jak wróce na stałe do polski...
To moze ja do ciebie na te tipsy podskocze, w koncu do Amsterdamu nie tak daleko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jagna- ja się ucze przy tipsach żelowych.. chciałabym kiedys otworzyć własny gabinet ale to dopiero jak wróce na stałe do polski...
To moze ja do ciebie na te tipsy podskocze, w koncu do Amsterdamu nie tak daleko

jagna widze ze masz zamilowanie podobne do mojego :-) ja samiutka caly swoj domek urzadzalam a nawet jak zamiescilam kilka fotek w takim dyzajnerskim konkursie to dostalam wiele pozytywnych recenzji co przyznam bylo bardzo mile :-) Myslalam nawet o studiach w tym kierunku ale zazyczyli sobie ogromnych pieniedzy wiec zrezygnowalam, mam wazniejsze wydatki na glowie niz wlasne hobby zwlaszcza ze to calkiem tylko hobby dla mnie jest bo zawod mam zupelnie inny.
no wlasnie, w sumie jak ktos ma do tego zamilowanie i talent to placenie duzej kasy i poswicanie czasu na studia moze czesto okazac sie zbedne bo uczyc sie mozna na wszelkie sposoby, sama szkola niekoniecznie jest tym adekwatnym zrodlem wiedzy a zwlaszcza praktycznejpieniadze to nie wszystko, do tego jeszcze mieć czas-a troche go potrzeba na kursy itd.
przynajmniej urzadzilas sobie dom taki jaki chciałaś;-)
Ja bardzo to lubię ale nie mam miejsca do popisu:-( W małym pokoju nie ma jak. Ale pamiętam swój pierwszy pokój, był super urządzony, z tego co miałam pod ręką, bo kasy było mało. Ale teraz mażą mi się lambrekiny i upięte jakoś fajnie zasłony. Nawet książkę sobie kupiłam( "Remontowanie i dekorowanie" - Mike Lawrence - Sklep internetowy KDC.pl - Aktualna cena: 39.90zł (stara cena: 49.90zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...) Bardzo fajny poradnik.jagna widze ze masz zamilowanie podobne do mojego :-) ja samiutka caly swoj domek urzadzalam a nawet jak zamiescilam kilka fotek w takim dyzajnerskim konkursie to dostalam wiele pozytywnych recenzji co przyznam bylo bardzo mile :-) Myslalam nawet o studiach w tym kierunku ale zazyczyli sobie ogromnych pieniedzy wiec zrezygnowalam, mam wazniejsze wydatki na glowie niz wlasne hobby zwlaszcza ze to calkiem tylko hobby dla mnie jest bo zawod mam zupelnie inny.
Jakież to święto macie??no wlasnie, w sumie jak ktos ma do tego zamilowanie i talent to placenie duzej kasy i poswicanie czasu na studia moze czesto okazac sie zbedne bo uczyc sie mozna na wszelkie sposoby, sama szkola niekoniecznie jest tym adekwatnym zrodlem wiedzy a zwlaszcza praktycznej![]()
a my dzis siedzimy w domciu bo jutro swieto i dzieci maja wolne do konca tygodnia. Zaraz zabieram sie za jakies zakupy i gotowanie na jutro :-)