Paulinek
Styczniowe mamy'08
niestety przezylam smierc mojej mamy i jest to okropne. Minelo juz pare lat a ciagle kluje w serduszku jak sobie o niej przypominam no i brakuje mi jej:-(
QUOTE]
Znam to uczucie bardzo dobrze i wiem o czym mowisz:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety przezylam smierc mojej mamy i jest to okropne. Minelo juz pare lat a ciagle kluje w serduszku jak sobie o niej przypominam no i brakuje mi jej:-(
QUOTE]
Znam to uczucie bardzo dobrze i wiem o czym mowisz:-(
ja raczej zamykam swoje uczucia w sobie jesli chodzi o takie tematy i pewnie mi latwiej przez to przejsc...skupiam sie na innych sprawach no i zycie sie toczy dalej, niestety na pewnie sprawy nie mamy wplywu, nie da sie niczego zmienic i trzeba sie nauczyc zyc z tym.moze to glupio zabrzmi ale jesli byscie chcialy o tym pisac, mowic.... doradzidzac cos... bo wiem ze niestety kazdego nas to dotknie to mozemy zalozcy taki "dyskretny temat" ....

wazy nie cale 8kg heheh-"grubasek" moj :-):-)pati ak myslalam wlasnie ...
to nie przyjemnie dla nas tematy ale jakos mi tak przyszlo do glowy- przepraszam za to.
my dzisiaj wstalismy o 8:45 :-) maly o 7 wskoczyl do lozka i jeszcze sie przespalismy :-) to jest dobre dziecko czasem
Esti witaj :-)
nie no co ty :-)za co ty przepraszasz, nikt sie nie obrazal ;-)pati ak myslalam wlasnie ...
to nie przyjemnie dla nas tematy ale jakos mi tak przyszlo do glowy- przepraszam za to.
)
Witaj E-sterka. Fajnie że Oliś rośnie i tyje;-) Nasz maluszekWitam.................dawno mnie nie bylo
U na soki, Olis rosnie, tyje nawetwazy nie cale 8kg heheh-"grubasek" moj :-):-)
Sika na nocnik, mowi coraz wiecej........jest strasznym lobuzem,energiczny, wszedzie go pelno.
Uwielbia tanczyc i rysowac..............farbkami kredkami
Ja siedze w domu, nie pacuej.tzn dorabiam makijazami.Zaraz sie sezon zacznie-sylwesterm karnawal, studniowki.
Jagna spróbuj kosmetykow z serii Clinique, La Roche , Vichy albo polski odpowiednik Iwostin.Tez zwroc uwage zeby byly to kosmetyki mineralne- one praktycznie nie uczulaja.W aptece mozesz poprosic o jakies probki jesli znajoma jakas tam pracuje.
jeszcze firma IsaDora wypuscla serie mineralna-w perfumerii do kupienia- probki warto poprosic
Jesli jaksi kosmetyk kosztuje 20 zł to na pewno nie jest mineralny a zwiera sldowe ilosci.
Niestety one nie sa tanie ale sa rewelacyjne-dobry prezent pod choinke ;-)