reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
moze to glupio zabrzmi ale jesli byscie chcialy o tym pisac, mowic.... doradzidzac cos... bo wiem ze niestety kazdego nas to dotknie to mozemy zalozcy taki "dyskretny temat" ....
ja raczej zamykam swoje uczucia w sobie jesli chodzi o takie tematy i pewnie mi latwiej przez to przejsc...skupiam sie na innych sprawach no i zycie sie toczy dalej, niestety na pewnie sprawy nie mamy wplywu, nie da sie niczego zmienic i trzeba sie nauczyc zyc z tym.

Witam.................dawno mnie nie bylo
U na soki, Olis rosnie, tyje nawet :-D:-D:-Dwazy nie cale 8kg heheh-"grubasek" moj :-):-)
Sika na nocnik, mowi coraz wiecej........jest strasznym lobuzem,energiczny, wszedzie go pelno.
Uwielbia tanczyc i rysowac..............farbkami kredkami
Ja siedze w domu, nie pacuej.tzn dorabiam makijazami.Zaraz sie sezon zacznie-sylwesterm karnawal, studniowki.

Jagna
spróbuj kosmetykow z serii Clinique, La Roche , Vichy albo polski odpowiednik Iwostin.Tez zwroc uwage zeby byly to kosmetyki mineralne- one praktycznie nie uczulaja.W aptece mozesz poprosic o jakies probki jesli znajoma jakas tam pracuje.
jeszcze firma IsaDora wypuscla serie mineralna-w perfumerii do kupienia- probki warto poprosic
Jesli jaksi kosmetyk kosztuje 20 zł to na pewno nie jest mineralny a zwiera sldowe ilosci.
Niestety one nie sa tanie ale sa rewelacyjne-dobry prezent pod choinke ;-)

Ostatnia edycja:
pati ak myslalam wlasnie ...
to nie przyjemnie dla nas tematy ale jakos mi tak przyszlo do glowy- przepraszam za to.

my dzisiaj wstalismy o 8:45 :-) maly o 7 wskoczyl do lozka i jeszcze sie przespalismy :-) to jest dobre dziecko czasem :P

Esti witaj :-)

pati ak myslalam wlasnie ...
to nie przyjemnie dla nas tematy ale jakos mi tak przyszlo do glowy- przepraszam za to.

my dzisiaj wstalismy o 8:45 :-) maly o 7 wskoczyl do lozka i jeszcze sie przespalismy :-) to jest dobre dziecko czasem :P

Esti witaj :-)

Jezeli o mnie chodzi to nie masz za co przepraszac. Poprostu przezylam to samo co Pawimi i dlatego ja rozumie.

reklama
Witam.................dawno mnie nie bylo
U na soki, Olis rosnie, tyje nawet :-D:-D:-Dwazy nie cale 8kg heheh-"grubasek" moj :-):-)
Sika na nocnik, mowi coraz wiecej........jest strasznym lobuzem,energiczny, wszedzie go pelno.
Uwielbia tanczyc i rysowac..............farbkami kredkami
Ja siedze w domu, nie pacuej.tzn dorabiam makijazami.Zaraz sie sezon zacznie-sylwesterm karnawal, studniowki.

Jagna
spróbuj kosmetykow z serii Clinique, La Roche , Vichy albo polski odpowiednik Iwostin.Tez zwroc uwage zeby byly to kosmetyki mineralne- one praktycznie nie uczulaja.W aptece mozesz poprosic o jakies probki jesli znajoma jakas tam pracuje.
jeszcze firma IsaDora wypuscla serie mineralna-w perfumerii do kupienia- probki warto poprosic
Jesli jaksi kosmetyk kosztuje 20 zł to na pewno nie jest mineralny a zwiera sldowe ilosci.
Niestety one nie sa tanie ale sa rewelacyjne-dobry prezent pod choinke ;-)
Witaj E-sterka. Fajnie że Oliś rośnie i tyje;-) Nasz maluszek
Jeszcze spróbuję podkładu z yes roser(chyba tak to się pisze) teściowa kupiła jakiś dla alergików. Może a nuż podpasi mi, a kupować nie muszę, bo ma już 2 kuferki podkładów(jeden kuferek wydałam kuzynce kosmetyczce).

Aga nie przepraszaj za ten pomysł wątku. Może to fajny pomysł ale nie na codzień.
Pawimi lepiej czasami się wygadać, wiem coś na ten temat:-(.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry