reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
lo jej ja bez makijazu nie wyjde :-( bo wygladam strasznie :-( niestety ....
w domu moge i tydzien nie pomalowana chodzic ale jak musze wyjsc to cos trzeba z pychem zrobic :-D
Ja nie znoszę, mnie parzy makijaż. Jeszcze nigdy odpowiedniego pudru i podkładu nie kupiłam, tzn; kolor OK, ale mnie parzy po nałożeniu. A już z tych droższych kupuję. Z tuszem na rzęsach łzawię. Jakaś dziwna jestem.

Mam ten puder,z aa też próbowałam. Dziewczyna brata, kosmetyczka, próbowała mi coś dobrać i nic.

Dziewczyny, kolorowych snów życzę.
Jutro rano muszę wstać i do miasta jechać.

Moze lepiej poradzic sie dermatologa??
Ja tez zmykam staruszki, rano maly do zlobka a ja do pracy. Od nowa musze sie nauczyc wstawac o 6 rano.

A ja mysle ze to pogoda ducha i optymizm, a nie geny:tak: A male dzieci to swoja droga, bo czesto wlasnie te mlode matki takie umeczone wygladaja staro.
no tu sie musze zgodzic! Powiem wam ze chyba teraz mam calkiem inne podejscie do maciezynstwa, takie luzackie i przez to mniej strsujace ktore wcale nie meczy.

lo jej nawet nie chce myslec o tym co bedzie za 5, 10, 15 lat wiecie moze dziwna jestem ale przeraza mnie too !!!!
a najabrzdiej mysl o odejsciu najblizszych !!!
niestety przezylam smierc mojej mamy i jest to okropne. Minelo juz pare lat a ciagle kluje w serduszku jak sobie o niej przypominam no i brakuje mi jej:-(

jagna jak twarz piecze to nic dobrego ...
moze jakis delikatny puder w kompakcie dla alergikow...
wiem ze avon ma kosmetyki dla alergikow.
no zgadza sie, pieczenie to raczej bardzo negatywny objaw. Powinnas zaprzestac uzywania.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry