pawimi
potrojna mamusia
jezu pati to moze ja ci mamo bede mowic![]()
![]()
![]()
hahahaha tylko nie probuj :-):-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jezu pati to moze ja ci mamo bede mowic![]()
![]()
![]()
no no uwarzajhahahaha tylko nie probuj :-):-):-):-)

bo zaczne zarty zartami ale nie wyobrazam sobie ze moj syn mialby nagle babcia mnie uczynic, ja wogole nie czuje swojego wieku, jakos tak fakt ze te dwoje malych dzieci mam i ewentualne plany na kolejne (ostatnie !) odbiera mi kilka ladnych latek z metryki. Zreszta jak patrze w lustro to wcale tam nie widze 40 letniej baby...pewnie osleplam hahaha[/QUOTE
Wcale nie zamierzam cie straszyc, ale znam 2 takie 40-letnie babcie![]()
Po prostu jesteś z tych osób co się nie starzeją. Moja prababcia w wieku 80 lat, na 60 wyglądała(a co przeżyła: sybir śmierć męża w Katyniu:-(). Masz dobre geny i tyle.zarty zartami ale nie wyobrazam sobie ze moj syn mialby nagle babcia mnie uczynic, ja wogole nie czuje swojego wieku, jakos tak fakt ze te dwoje malych dzieci mam i ewentualne plany na kolejne (ostatnie !) odbiera mi kilka ladnych latek z metryki. Zreszta jak patrze w lustro to wcale tam nie widze 40 letniej baby...pewnie osleplam hahaha
Po prostu jesteś z tych osób co się nie starzeją. Moja prababcia w wieku 80 lat, na 60 wyglądała(a co przeżyła: sybir śmierć męża w Katyniu:-(). Masz dobre geny i tyle.
A male dzieci to swoja droga, bo czesto wlasnie te mlode matki takie umeczone wygladaja staro.