reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
zarty zartami ale nie wyobrazam sobie ze moj syn mialby nagle babcia mnie uczynic, ja wogole nie czuje swojego wieku, jakos tak fakt ze te dwoje malych dzieci mam i ewentualne plany na kolejne (ostatnie !) odbiera mi kilka ladnych latek z metryki. Zreszta jak patrze w lustro to wcale tam nie widze 40 letniej baby...pewnie osleplam hahaha

zarty zartami ale nie wyobrazam sobie ze moj syn mialby nagle babcia mnie uczynic, ja wogole nie czuje swojego wieku, jakos tak fakt ze te dwoje malych dzieci mam i ewentualne plany na kolejne (ostatnie !) odbiera mi kilka ladnych latek z metryki. Zreszta jak patrze w lustro to wcale tam nie widze 40 letniej baby...pewnie osleplam hahaha[/QUOTE

Wcale nie zamierzam cie straszyc, ale znam 2 takie 40-letnie babcie:szok:

zarty zartami ale nie wyobrazam sobie ze moj syn mialby nagle babcia mnie uczynic, ja wogole nie czuje swojego wieku, jakos tak fakt ze te dwoje malych dzieci mam i ewentualne plany na kolejne (ostatnie !) odbiera mi kilka ladnych latek z metryki. Zreszta jak patrze w lustro to wcale tam nie widze 40 letniej baby...pewnie osleplam hahaha
Po prostu jesteś z tych osób co się nie starzeją. Moja prababcia w wieku 80 lat, na 60 wyglądała(a co przeżyła: sybir śmierć męża w Katyniu:-(). Masz dobre geny i tyle.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry