salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja tam nic nie obcinalam, wzielam i koniec tamatu bylo
ja mam twarda dupe chociaz moj jacek jeszcze twardsza
ja mam twarda dupe chociaz moj jacek jeszcze twardsza

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ja skoncze 38 pierwszego kwietnia......a poza tym jagna moj syn ma prawie 17 lat!!! Ja mam doroslego syna! niewiele mlodszego od agi :-)no moja mamusia skonczyla 42 latka teraz w tym misiacu![]()
Tak , jak my;-) U nas się bacia zlitować chciała ale nie pozwoliliśmyja tam nic nie obcinalam, wzielam i koniec tamatu bylo![]()
ja mam twarda dupe chociaz moj jacek jeszcze twardsza![]()

Ja powiedziałam że smok się popsuł i trzeba go do śmieci wyrzucić i poszła i wyrzuciła ijuż smoka nie potrzebowała.
Zaczal ssac palca, misia, tetre i nawet poszewke. No i wymieklam i oddalam smoka jako mniejsze zlo. Narazie:-(no moja mama juz tez sie litowac hcicala i to nie raz ale nie i koniec kropka i dobrze ze sie wiecej nie wtracila bo mamy to za soba, i smoka, i butelki no i przez to niestety mleko tez ale jakos nie ubolewam nad tym.Tak , jak my;-) U nas się bacia zlitować chciała ale nie pozwoliliśmy
Wiem, tylko Cię nie traktuję jak dużo starszą od nas;-)a ja skoncze 38 pierwszego kwietnia......a poza tym jagna moj syn ma prawie 17 lat!!! Ja mam doroslego syna! niewiele mlodszego od agi :-)

pozytywnym

no i chciałabym coś z listonosza pata ale u nas w sklepach nic nie wiedziałam tylko na allegro uzywane ale nie wiem jak nazywo wyglądają.