reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja powiedziałam że smok się popsuł i trzeba go do śmieci wyrzucić i poszła i wyrzuciła ijuż smoka nie potrzebowała.

A ja urzadzilam cale swieto wyrzucania smoka do kosza, tlumaczenia ze juz nam niepotrzebny i dupa zbita, maly chyba nie uwierzyl:no: Zaczal ssac palca, misia, tetre i nawet poszewke. No i wymieklam i oddalam smoka jako mniejsze zlo. Narazie:-(

laski ale watek ozył jestem w szoku:szok: pozytywnym:-D

Oli tez bez smoka od 1 czerwaca na dzień dziecka mu zabrałam i było bez problemu:tak:

Aga ale ty masz młoda mamę:tak:

A co do prezentów to też myslę o ciastolinie no i obowiązkowo musi byc traktor z przyczepa albo jakiś samochó, od moich rodziców dostanie takie audi zdalnie sterowane i szlafroczek a od chrzestnego na pewno tablicę do pisania albo znikopis zeby nam znowu nie popisał czegoś:tak: no i chciałabym coś z listonosza pata ale u nas w sklepach nic nie wiedziałam tylko na allegro uzywane ale nie wiem jak nazywo wyglądają.

reklama
paulinek nic sie nie poddawaj, ja tez sie balam ze maly zacznie cos ssac zamiast tego smoka i przysieglam sobie ze jak tak bedzie to mu go oddam cale szczescie ma charakterek po mamusi chyba i uparciuch jest bo jak nie smok to nic innego :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry