Paulinek
Styczniowe mamy'08
a to ciekawe, ja kupilam to dla ich kolezanki na urodziny i kilka dni po imprezie wszystkie dzieci wlaczajac w to mojego najmlodszego bardzo fajnie sie tym bawily, dlatego o tym pomyslalam, byc moze poprzez fakt ze moj ma starszych braci i kolezenstwo bardziej potrafi sie bawic tego typu zabawkami?a wogole to uwielbia kredki, plasteline, jakies prace, naklejki, wycinanki itp
Nie no pewnie zeby sie bawil, ale jednak zjedzenie byloby najfajnbiejsza zabawa
Niestety moje dziecie oststnio ma jakis nawrot, a raczej oststnie zabki ktore wychodz i znowu wszystko gryzie i zjada
A pozatym to pomimo tego ze on tu najstarszy to nie wolno mi zapomniec ze jest wczesniakiem i ma problemy psycho-motoryczne.
Ostatnia edycja:
a wogole to uwielbia kredki, plasteline, jakies prace, naklejki, wycinanki itp
Moj niestety nadal z cumlem, tylko do spania ale zawsze:-( Nie moge go odzwyczaic, bo zawsze mi cos wypada. Przy okazji kupowania domu, remontu i przeprowadzki to za duzo stresu dla niego, teraz znowu zlobek, inny rozklad dnia, no i czasami spi poza domem np jak jestesmy u tesciowej.
jest bez i bardzo sie z tego ciesze, moze bedzie mial sliczne zabki bo ja to krzywe mam ;/ przez kciuka ktorego ssalam chyba do 5 roku zycia !!! potem byl aparat ale tak nie poprawil wygladu mojego uzebienia :/