reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jesli o wspomnikach, to ja wlasnie przeczytalam swoj porod i chyba bede musiala czesciej to robic zeby nie zapomniec:szok: Ciesze sie ze go spisalam "na swiezo" bo przy tych emocjach itp to ja juz kilka dni pozniej niewiele pamietalam. Teraz jak rozmawiam z mezem to zdarza sie ze mamay rozne wersje:-D

reklama
Witam
mam ogromną prośbę do wszystkich bb-mam, których dzieci uczęszczają do żłobka, lub przedszkola, a nie ukończyły jeszcze 3-go roku zycia.
Bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety-moich badań do pracy magisterskiej.
Pewnie niejedna z Was była w podobnej sytuacji, mam nadzieję, ze moja prośba spotka się ze zrozumieniem;-)
Z góry dziękuję za każdą wypełniona ankietę.

Pozdrawiam madzix

http://www.ankietka.pl/ankieta/31184...owa-matek.html

P.S. W razie pytań/wątpliwości proszę o wiadomość prywatną, z chęcia odpowiem na kazde pytanie.

to co napisali konkretnie ?
\Bolesne oddawanie moczu, zatrzymanie moczu, zapalenie cewki moczowej(tylko nie wiem po czym to stwierdzili)/
jest masa badań, usg w normie narządy. No i zapomnieli nam powiedzieć aby furagin podawać:wściekła/y: przez 7 dni(po cewnikowaniu na posiew). Nawet recepty nie dali, musiałam wczoraj załatwiać na siebie:wściekła/y: Dobrze że mamy znajomą lekarkę.

Dziewczyny co kupujecie dla dzieci pod choinkę, mam problem z prezentem, nie wiem co kupic, yślę o jakims asmochodzie albo traktorze bo mały tym sie najbardziej lubi bawić ale sama nie wiem:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry