reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kobitki porobilam troche porzadkow z tematami mam nadzieje ze nie bedziecie złe ...
jesli chcialybyscie cos zminic czy pododawac na forum ogolnie to dajcie znac przekaze dalej :-) no i jesli na naszym watku jest cos nie tak to tez dawajcie znac :-)

reklama
dziewczyny mozliwe ze nasza administratorka storzy nam na watku takie male "podforum" gdzie bede mogla umiescic tematy ktore byly przed ciaza i w czasie ciazy (ktore sa juz nie urzywane) a te na ktorych teraz sie udzilamy zostaly by nie ruszone czy wyrazacie zgode na taki porzadeczek ???

dziewczyny mozliwe ze nasza administratorka storzy nam na watku takie male "podforum" gdzie bede mogla umiescic tematy ktore byly przed ciaza i w czasie ciazy (ktore sa juz nie urzywane) a te na ktorych teraz sie udzilamy zostaly by nie ruszone czy wyrazacie zgode na taki porzadeczek ???
zgadzam się,gdyby był porządek łatwiej mogłabym znaleźć pierwsze moje posty na bb a tak dopiero wczoraj znalazłam

Aga, rób porządki;-)
Celinka dzisiaj w nocy płakała, i wołała "mama tata nie!!!":-(:wściekła/y: Chyba coś ze szpitala jej się przypomniało. Tam była grzeczna i spokojna a w domu to przeżywa:-(
Dzisiaj była u wujka i się wyszalała, później pojechaliśmy do galerii na małe conieco;-) Kupiłam jej na wyprzedaży 2 bluzy, dałam 35zł za dwie:szok::-D
Jutro jedziemy po wypis, zobaczymy co tam naskrobali.

reklama
jeslibyscie chcialy powspominac to wszystko znajdziecie w zapiskach archwiwalnych :-)
no i nadal mozemy poruszac rozne tematy ktorych nie ma juz na "stronie głownej"

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry