nutka13
Mama Wiki iAmelci
Witam to sie ostatnio rozpisałyscie.Amelka była chora dostaje antybiotyk Wiki też.Artykuł czytałam i ciarki mi przeszły po lecach szok szok.
Ja zaraz do tesco jade z koleżanką bo od dzisiaj po godz 22 rabat na wszystkie zabawki -20%.
Dziewczyny co myslicie o tej swinskiej grypie bo ja boje sie bardzo nieraz jak dużo czytam albo sie nasłucham to potem mnie wszystko boli i spac niemnoge.
Ja zaraz do tesco jade z koleżanką bo od dzisiaj po godz 22 rabat na wszystkie zabawki -20%.
Dziewczyny co myslicie o tej swinskiej grypie bo ja boje sie bardzo nieraz jak dużo czytam albo sie nasłucham to potem mnie wszystko boli i spac niemnoge.
. Kara śmierci, taka sama, jaką jej synek miał

dzisiaj siedze i odpoczywam trawiac wczorajszego indyka i deserki, maz montuje dzieciom na scianie nowa plazme w bawialni.... kupil im taka ogromna bo ta co mieli malutka byla i non stop latali wlaczali wszystkie inne telewizory w domu lacznie z tymi w salonach a w bawialni nie chcieli wcale przebywac
a tak to teraz beda miec swoja takich pokaznych doroslych rozmiarow na pol sciany