reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Aga gratulację!!!! no i super, że juz dzisiaj na swoim, pewnie będziecie swiętowac wieczorem:-D

jagna mam nadzieję, że szybciutko Celinka wyzdrowieje no i zeby ten lekarz okazał sie w porządku i jej pomógł!!! dużo zdrówka dla malutkiej:tak:

reklama
U nas Pulmeks, witamina C i Pyrosal (przciwzapalny) to podstawa przy jakimkolwiek przeziebieniu- zazwyczaj 3 dni i po katarze:tak:ale to i tak rzadko sie zdarza.
W koncu trafilas moze na dobrego lekarza

E-sterka też mam pyrosal, może mała go zje.
Byłam na pokazie pościeli wełnianej u teściowej. Dostałam dla dziecka, za darmo:szok:, poduszkę z wełny owczej. Aż w szoku byłam, nie wiedziałam co mam powiedzieć, babka dała jak się dowiedziała ile dziecko choruje. Stwierdziła, że może pomoże ta poduszka bo nie alergizuje. Chyba zamówię u nich pościel dla małej bo mają bardzo słodką dla dzieci. A i tak muszę kupić, coś małej. Wolałabym kupić lepsze a nie jakieś z marketu.

jagna uwazaj z ta welna bo tez moze byc alergenem. Trzymam kciuki za Celinka zeby w koncu wyzdrowiala.
aga super! ciesze sie z wami, pamietam ciagle jak rozpaczalas w tamtym roku wlasnie w okolicach swiat najbardziej ze nie macie swojego lokum a ja cie pocieszalam haha...super ze te swieta spedzicie juz na swoich smieciach!

Pawimi ja mam już taka kołdrę, i mała ją uwielbia. A od poduchy z piór stroni.
Ojj, Adze teraz dobrze, mają swoje lokum i aby im się bardzo dobrze tam żyło:-)

Witam jestem mamą styczniową 2008 moj synek urodził sie 17 stycznia:-) orucz tego mam 16 letniego syna i jeszcze mlodszego ktory skonczyl wczoraj 7 lat mam nadzieje ze miło mnie przyjmiecie:tak:na watku jestem troszke dluzej ale jakos nie mialam czasu sie zalogowac.Pozdrawiam

reklama
Do góry