reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A ja witam z rana.Ja już po kawie i po moim skromnym odchudzającym śniadanku.Kubuś obudził się o 7 aledostał mleko i jeszcze poszedł spać.Chyba go będę budzić niedługo no chyba że sam się obudzi...

reklama
jagna ja w domu spędzam wigilie z babcia moja bo ona nie moze chodzić wiec do nikogo nie pójdzie no i robimy z nią tak jak w zeszłym roku.:tak:

Byłam z małym dzisiaj u lekarza bo od 2 dni brzydkie kupki robi czarne dosłownie no i wysypka na pliczkach mu wyszła lekarz stwierdził, że moze to byc alergiczne, po świętach musze wiec jechać do tej naszej pani gastroenterologa na kontrole, na dzisiaj mamy smecte i lakcid.

a to nasza choinka:-)

Załączniki

• choinka.jpg
    choinka.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 51
Biedny Oli!!! Życzę zdrówka!!!
Śliczna choinka:-D

My dzisiaj będziemy mieli choinkę, mój brat kupuje. A Wigilia jak co roku u moich rodziców, ale jak tylko pójdziemy na swoje to Wigilia u nas. Żadnego jeżdżenia do mamusi albo teściowej, chcą niech do nas przyjadą;-):-D A na wyprawy jest jeszcze 2 dni świąt;-)

Cześć laseczki.Urlop był jednodniowy bo szefowa wymyśliła że do końca roku mamy wybrać maksymalnie urlopy.A dziś już byłam w pracy 10 godzin.Więc padam na twarz a tu jeszcze mały domaga się chwil z mamą.;-);-);-)
Ale nic jeszcze czwartek wolny mam i poniedziałek więc nadrobimy.:tak::tak:
My Wigilię spędzamy u moich rodziców jak co roku.A reszta Świąt pewnie w rozjazdach: teście i dalsza rodzina.I jak tu odpocząć????:-D:-D:-D:-D
Marzy mi się wyjechać na Święta w góry i mieć wszystko w nosie!!!:tak::tak:

Celinka spałą do 10. Ale wydaje mi się, że odsypia te 3 tygodnie, bo już jej kaszel nie męczy w nocy.
Maleństwo jak plecki???
Jagna bez zmian niestety...Ale mam nadzieję że po piątkowej blokadzie w końcu coś się zmieni bo inaczej chyba zwariuję od tego bólu...
My święta jako że mieszkamy z moją mamą to w domku no i nie musimy daleko się wybierać:-).Oczywiście wolelibyśmy na swoim no ale kredytu i tak nie dostaniemy jeszcze biorąc pod uwagę fakt że ja ciągle na chorobowym i już bez pracy...
Trzymajcie za mnie kciuki póki co trzymam dietę ale jak pomyślę o świętach to trochę się boję.Ale mam zamiar nie poddać się kapuście i innym świątecznym pysznościom a w szczególności ciastom.

witam;)

my jedziemy do polski na święta:-) do moich rodziców, innego wyboru nie ma, bo mojego M rodzice są świadkami jehowy i nie ma u nich świąt:eek::eek::confused2::confused2::eek::eek:

nina dlaczego nie możesz dziecka???? zabrzmiało to przerażająco??:szok:

nie to dlatego, ze teraz rozkręcam interes i nie mogę sobie na to pozwolić, za rok, dwa moze postaramy sie o kolejne!!!

reklama
Nina my też jeszcze chcemy poczekać z rodzeństwem dla Celinki.
Wczoraj oglądaliśmy 2 raz mieszkanie i chyba się zdecydujemy. Nie jest duże ale ma 3 pokoje, a na tym nam zależało. Dużo remontu nie trzeba, nawet można by odmalować i mieszkać:-) Tylko kasetony na suficie fujjjj. No i problem bo za kilka lat niby mamy mie ć pod nosem kopalnię odkrywkową:wściekła/y:

Do góry