Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, a mój mężulek sie cieszy, łypie okiem i mówi, ze mogę już pozować na plakaty hihihih

i w sumie nic pozytecznego nie zrobiłam... przepraszam dwie krzyżówki rozwiązałam, ale się zmęczylam i zasnęłam 

innych do tego samego
- wczoraj zmusiłam Cafutka(moją chihuahue) żeby słuchał jak pluska jego mała pani :-), chyba nie był zadowolony. Mój men' szczyzna nawet stwierdził, że przez chwile wyglądałam jak Elmirka z Animków
, ale cieszy się że na psa się uwzięłam a nie na niego :-) - nic straconego, dzisiaj jego kolej 

:-):-)
A GłóWKA proporcjonalna do reszty ciałka.Synek jest zdrowy, co za ulga;-).Waży 50 dg i 2 g a mierzy całe 20, 5 cm
.A 25 września idę na wieczór panieński(będą tylko 2 mężatki) ale ubaw, 2 mężatki na wieczorku panieńskim

.Ale to oja bardzo dobra koleżanka,po slubie wyjeżdżają do Hiszpanii wię ostatnia okazja żeby się spotkać.Już zamówiłam Kwrmi u dziewczyn
Poradzono mi takie dla babć: rozmiar 5, z podwójnymi klinami, podobno bardziej się rozciągają niż te ciążowe. Co myślicie?
. Tylko taki rozmiar odpowiada wskazówkom prawidłowego dopasowania biustonosza, tzn żeby fiszbina CAłKOWICIE dotykała klatki piersiowej, również między piersiami podczas gdy piersi wypełniają miski.