reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Tak się zastanawiałam co jest potrzebne dla dzidzi do szpitala, tzn ubranka, jak patrzyłam na wyprawkę gdzieś na bb to się za głowę złapalam, mam nadzieję że te mamy ktore mają dzieci mądrze doradzą żeby nie brać rzeczy zbędnych

Estera Pumi pisała zebys sprzedała na allegro nie potrzebne rzeczy:-D a jśli chodzi o wyprawkę to pytaj Napisze jak ja miałam

No faktycznie, ale ja nie kumata:rofl2:, dzieki aOla:-D
To pisz co trzeba zabrać do szpitala dla dzidzi z ubran, bo wiem ze na pewno papmpersy i chusteczki i rozek chyba i tetrowe pielucy ze 2 lub 3
a reszta?
Jeśli się okaże że moja koleżanka będzie mial syna to mgę ktores za symboliczną sume odsprzedac te ciuszki sa naprawde swietne i w dobtym stanie niektore nowe

oki, wszystko wiem:-):-):-)
a teraz zmykam bo mi dzidzia harcuje w brzuszku :tak::tak:i bardzo mi się to podoba. bardziej wyczuwalne jest wtedy gdy leżę i trzymam brzuszek.
To zmykam
dobranoc

reklama
jak to nie ma nikogo? ja jestem!!!!!
klikalam z siostra z polski i juz poszla spac. upieklam te rybke z przepisu- ale pychotka.........

Do góry