reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja właśnie wcinam wczesny obiadek - przepyszne pierogi z ziemniakami i boczkiem - pycha!!!!! Jedzenie pochłania teraz jakieś 50% mojej aktywności całodziennej:-):-):-)

reklama
witam wszystkie poranne mamusie. gratuluje zdrowych i pieknych maluszkow no i udanych zakopow....wspolczuje niedokonczonych prac domowych, przerwanych remontow ecetera......zazdroszcze najpiekniejszych chwil z zycia czytajcie slub....lub cywilny..niestety ja nie moge pochwalic sie zbyt wieloma rzeczami....zakupy odlozylismy na przyszly tydzien, ja nie mieszcze sie juz w zadne spodnie, a o plci dziecka nic jeszcze nie wiemy-chociaz cala soba czuje ze to dziewczynka. o remontach, nieporzadkach praktycznie nic nie wiem, choc bardzo bym chciala......niestety nie mamy jeszcze okreslonego miejsca na ziemi:-(a co do zwiaskow i ich legalizacji...hymmmmm jestesmy zareczeni... wiec slub i inne bajery przed nami...i oby nie zabrzmialo to zbyt pesymistycznie dodam , ze bardzo sie kochamy a dzidza poki co rozwija sie prawidlowo no i 3 miesiace i macierzynski!!!!:-):-)

Momi ja tez ciagle cos mielę!! Uwielbiam jeść!!!! Zwłaszcza owoce..Mniam..marchewki...pycha....
Co do remontów to ja zaczynam w pazdierniku...Beda jaja jak berety....Bo ja mam dwupoziomwe mieszkaniei trzeba tam zrobic wszystko!!!!! Wiec zazdroszce, tym ktore juz skończyły i uporały sie z tym całym balaganem

url=http://www.suwaczek.pl/]
49b466fcf7.png
[/url]

proba suwaczka

no co tu dzis takie pustki..
Kurcze wkleiłam jakiegos nowego suwaczka i dupa....jakos inaczej to sie liczy....
Wieczorkiem powklejam zdjecia zdobyczy dla mojego dzidzisia- kupiłam dresik, kaftanik i skarpetunie....
A dla siebie wieksze gacie!!!!

mili: Uff, to dobrze, bo ja się przejęłam tym strasznie :zawstydzona/y: A jeśli chodzi o jedyny taki dzień w życiu, to każdy dzień jest taki jeden, nie tylko ten ślubny :)))

A teraz wniosek z wczorajszego dnia: zakładanie butów na obcasie, nawet najmniejszym jest ZŁE. Szczególnie jak ma się w planach dużo chodzenia. Strasznie mnie teraz stopy bolą. Ja nie wiem, jak ja wytrzymam jutro w butach ślubnych, które mają większy obcas. :confused:
Dziś mój ojciec przywiózł 4 torty na jutro, jeden zakosiłam do spożycia na dzisiaj, mój głodomór nie przepuściłby takiej okazji, hue hue :cool2: A teraz czas na obiadek, przepis w postaci wycieczki do garmażerki już wykorzystany, teraz trzeba podgrzać i ZJEŚĆ! :-D

agnie wszystkiego naj naj naj :-):-):-):-):-):-):-) .Zebys wytrzymala w tych butach .Mialam wczoraj awarie internetu i nie moglam otwozyc zadnej strony
piszecie o slubach Ja mialam wiejskie weselicho na 120 osob bylam w 6 iesiacu ciazy biala suknie z dlugim trenem bylo fajnie tylko troche szkoda kasy na takie przyjecie chociaz prezety dostalismy niezle wiec nie zaluje A z ciekawostek powiem wam ze dzien przed slubem mojego wtedy narzeczonego uzadlila osa pod okiem do wieczora mu nic nie bylo a w sobote wstal z piekna ogromna opuchlizna pod okiem wszyscy goscie sie smiali ze pobilam go juz przed slubem zeby wiedzial kto bedzie rzadzil Nie zrobilismy zdjec u fotografa i kiepsko to wyglada na filmie ale teraz sie z tego smiejemy

Asia S- a dla mnie co kupilas??????? hihiihi
jade do szpitala-ale nie na wizyte tylko toczyc boj z urzednikami o moje ubezpieczenie- ugghhh- ale sie bojowo nastawilam.
dzwonia z drugiego szpitala St. Johnes i dopominaja sie o zaplate rachunku lub podanie numeru ubezpieczenia za ten transport karetka i badania na ostrym dyzurze - co z tymi polipami wyladowalam- normalnie masakra z tymi paltnosciami a tu ubezpieczenia nie ma i dupa zbita!

Pumi- mogę Ci kupic wielkie babcine gacie w rozmiarze XXL!!!:-DHihihihihi
Agnie- trzymamy kciuki. Wszystko bedzie na pewno piknie:-)A w tych butach- to spokojnie- dasz radę...Jakby co to pozniej wymienisz..na kapciuchy....
Helenka- ale sie ubawiłam z ta osą;-)Wiem,że w dniu slubu wcale nie było Wam do smiechu ale teraz w kazdym razie macie co wspominać

reklama
słuchajcie sprzedaje sprawdzony sposób na tanie i cieplutki rajstopki ala ciążowe KUPUJEMY RAJSTOKI JAKIE TYLKO CHCEMY ROZMIAR 5 LUB Z DUZZYM KLINEM WAZNE BY STOPY NIE BYłY WYPROFILOWANE I UBIERAMY TYł DO PRZODU z klina dobi sie fajne miejsce na brzuszek :-):tak::-D

ja rózwniez zazdroszę kończońcym remonty mnie to czeka październki łazienka co prawda nie bede musiła siedziec i słuchać hałasów bo jesem u mamy ale całe zamieszanie?????????? KUCHNIE juz mam podłogi tez szafy zamówione została łazienka i najprzyjemniejsze mam nadzieje mebelki:-)

co do łazienki to kabine mamy kibelek tez dziś mąż przywiózł umywalke a kafelki???????????????????? czarna magia co jade do sklepu podobają mi sie inne wizje mam ale kolor ????? całe szczescie szyjka i wyniki lepsze jestem spokojniejsza o to ze Raf nie zostanie z tym wszystkim sam

ja mam usg 14 ZWYKŁE na kase chorych 3d 80 zł ale mąż mówi ze nie warto tylko dlatego zeby znac płeć a nóz nie bedzie widac i kasa w błoto? mam nadzieje ze moje maleństo bedzie paradowało wypiętą dupką w ekran i nie zostawi mamusi wątpliwości
tak bym chciała juz coś sobie kupić ..............NIEBIESKIEGO:cool:

Do góry