reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wracam po pierwszym porzadkach.... uch... jest juz uzo lepiej.....
Momi co do tego co napisalas, to nie ma szans, D nawet ostatanio ma problem zeby sie do mnie rpzytulic... a co dopiero zrobic cos ze mna milego (nie mowie, co ktorys dzien sa przesity normalnosci, ale bardzo rzadko). Dziekuje za troske, ale na niego nie ma sposobu... napisalam mu smsa, zeby sie do mnie odezwal dopiero jak bedzie normalny dla mnie... Agnie zrobilas mi smaczka na torcik, a co do butow to wez sobie cos na przebranie, nie bedziesz sie przeciez meczyc w butach na obcasie... i jak nerwy asz??? a co do indeksu, to u mnie sytuacja wyglada podobnie... mam w przyszlym tyg poprawke i dowiedzialam sie, ze jak nie zaplace za ten smestr pierwszej raty za czesne to nie dopuszcza mnie do tej poprawki- a przeciez to jest z tametego smestru!!!! ch...e!!!! oszusci!!!
Helenko to fajnie wspominacie Wasze weselicho..... ja tez mam tak jak Twoj maz, ze nie od razu wychodzi mi opuchlizna....
PUmi wspolczuje wszystkiego co zwiazane z ubezpieczeniem, tam jest to naprawde chore.....
Myszorka- sprawdze Twoj sposob na "ciazowe rajtki"....
a jak tam Twoja tesciowa i maz?! uspokoilo sie?!!! nie daj sie tej wiedzmie pamietaj!!!!!
wogole nie wiem co mi sie stalo, siedzialam na kanapie i nagle mnie w dole zabolal tak strasznie brzuch, ze myslalam, ze zemdleje, chwilke to trwalo i przeszlo.... nie moglam sie po tym podniesc, bo bylam przerazona- D siedzial obok i nawet sie nieprzejal- czy to mozilwe ,ze to jakis skurcz?? bo jak nie to juz nie wiem co to moze byc....:(
buzaiczki Kochane

reklama
Pandorax szczerze wspolczuje Ci tego remontu, ja psychicznie bym sie wykonczyla... juz sie wsciekam, ze w sypialni jeszce nie mozemy wszystkiego rozstawic, bo jutro beda czyszczone dywany.... :wściekła/y: ale mam nadzieje, ze szybko sie uporamyz tym,ze juz wszystko przgotujemy na moja przeprowadzke, tzn. mam nadzieje, ze D w koncu sie wezmie za wszystko....;-)

A ja dzis do tesciowej jade- grrrrrrrr!!!!!!
No i głodna jestem jak cholera....
A ja juz wszystkim rozpowiedziałam,że chłopak bedzie....:-)
Mimo to mam nadzieję,że bedzie laska!!!!
Myszorka z tymi"rajtuzami" to naprawde bardzo dobry pomysł- trzeba wypróbować!!!!
Trzymajcie sie mamuśki, ja spadam
miłego weekndu- jutro sie odezwe

coś mi komp szwankuje chodzi jak .........................
teściowa ? oki bo nie dzwoni ani dupy nie zawraca w niedziele jedziemy do nich w ramach odwiedzin powiem wam w sekrecie że zamierzam sie ŹLE CZUĆ i.... guzdrać z wyjazdem żeby jak najkrócej ja widzieć ZOŁZA ZE MNIE?
mam pewien plan postępowania z nią ciekawe jak mi to wyjdzie plan jest DIABELSKI:tak::szok: niech poczuje .............
planuje jutro upiec coś słodkiego dobrego żeby sie jej podmaślić no i zmowiłam KACZKE taką z podwórka ubita oczywiście i upiekę ją z jabłkami tak jak ona lubi nienie arszeniku nie dosypie:no::dry::laugh2:
będę przykładną synową ale zamierzam wyostrzyc sobie język ....................SSSSSSSSSSSSSSSSSSS

myszorka doskonale rozumiem twoje ,,zle samopoczucie'' przed wyjazdem do tesciowej ja za dwa tyg bede sie bardzo zle czuc bo tesciowa ma 50 urodziny :wściekła/y: jeszcze dzisiaj zadzwonila do mnie siostra mojego meza i powiedziala ze mam kupic tesciowej lancuszek[ zloty]a ona i drugi brat oddadza mi pieniadze :no: ona nie ma czasu bo ma male dziecko Glupia s.ka ja pewnie mam wiecej czasu Jeszcze nie wiem czy uda mi sie wymigac od tych urodzin tam wszyscy pala i nikt ze mna nie rozmawia to chyba nie na moje nerwy :dry:

Helena - jeśli mogę coś poradzić - jedź dla świętego spokoju - mąż Ci nie wybaczy jeśli opuścisz 50 urodziny jego mamy - nie mówiąc już o niej... nie ma sensu się kłócić - zresztą przecież po pół godziny możesz poczuć się mega fatalnie i dostać takich bóli że trzeba będzie wrócić do domu... Przynajmniej utrzymasz ich wszystkich w przekonaniu że bardzo chciałaś świętować ten dzień:tak::tak::tak:

momi dzieki ale moj maz nie sklada moim rodzicom zyczen bo twierdzi ze sie wstdzi [mieszkamy razem] a tesciowej nie zalezy na mnie tylko chodzi o to zeby sasiedzi widzieli ze ja odwiedzam a z tymi bulami niezly pomysl najwyzej wroce sama do domu

myszorka musisz zdradzić co to za plan:-):-), strasznie jestem ciekawa. no i oczywiście czekam na relację
helenko ty wcale tam nie musisz iść. fakt , ze to okrągłe urodziny ale skoro nikt z tobą nie rozmawia to tym bardziej, a ty jesteś w ciąży i masz po prostu humory. Albo po prostu źle się czujesz. Chyba nie masz zamiaru sie denerwować na tych imeininach:no::no:
agnie tak jak pisze mili wcale nikt się nie obraził, a tym bardziej ja . Ja napisałam dlaczego wybrałam prawdziwy polski ślub i to, ze miałam wybór.:tak:
A tymczasem życzę dużo szczęścia na nowej drodze życia:-):-)

Cześć! Chwilę mnie nie było ale jak wróciłam do pracy to po powrocie padam na twarz i nawet nie chce mi się kompa włączyć. Mam nową kierowniczkę, zakręcona jak nie wiem co. Tylko ludzi denerwuje:wściekła/y:. Przekazujesz jej informacji 5 razy a za godzinę się drze że jej tej wiadomości nie przekazałaś. Jak tak dalej będzie to oleje to, że dopiero wróciłam po wakacjach i pójdę na zwolnienie.
Byłam dziś na zakupach - bo można się załamać - już kompletnie nie mam się w co ubrać. Spodnie ciążowe pożyczyłam od koleżanki, ale góry też jakieś przyciasnawe:szok: więc kupiłam sobie kilka tunik z krótkimi rękawkami - wyglądają całkiem fajnie ubrane na sweterki:tak:.
http://img63.imageshack.us/img63/2261/tunika1da2.jpg
http://img511.imageshack.us/img511/5755/tunika2wd4.jpg
http://img205.imageshack.us/img205/1093/tunika3ja7.jpg
http://img205.imageshack.us/img205/5740/tunika4ls8.jpg

reklama
Ja też ostatnio byłam na zakupach i też kupiłam tunikę, drugą dostałam od teściowej. Tylko kupiłam z długimi rękawkami, ale pod krótkie jakieś body można z dł. rękawkiem założyć.
Jobo ta czerwona najbardziej mi sie podoba:-):-)
a dzisiaj dostałam spodnie sztruksowe z H&M od teściowej!!!!:szok::szok::szok:
Już opierniczyłam męża , ze chyba wyglądam jak bidula:wściekła/y:, ze mi wszystko teściowa kupuje(ale ja wiem , ze to z troski o mnie i dzidzie):tak::tak:. I ze musimy iść na zakupy. to znaczy już byłam ale nic nie kupiłam oprócz kilku bluzek, ale potrzebne mi są jeszcze spodnie ciążowe.
już przymierzałam i były dobre, ale sprzedawczyni stwierdziła, ze faktycznie teraz są na mnie dobre ale za 2 miesiące moga juz być za małe:szok: więc poczekam na dostawę, bo inne modele mi się nie podobały. ale jazda jedne takie przymierzałam i miały te gumę do samych cycek (chyba zimowy model hihihi)

Do góry