reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Uff, już wszystko gotowe, teraz będę się obijać, należy mi się:tak:.
Wczoraj koleżanka tak mnie wkorzyła i zrobiła mi przykrość.Spytala się czy znamy już płeć dziecka.Jak jej powiedziałam że chłopak yo zareagowala tak:"chłopak, ble " skrzywiła się a jak dowiedziała się jak Go nazwiemy to stwierdziła zebyśmy tak nie nazywali bo to okropnie i ona swojego by tak nie nazwala.Ale bezczelna , taka zla byłam.Niektórzy to mają tupet:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pandorax rewelacyjne zdjęcia, takie śliczne i w stylu który uwielbiam super:-)
Esti nie przejmuj sie ta dziewuchą, pewnie jest zazdrosna i dlatego tak powiedziała - a nie odgryzłaś się?Ja bym jej dogadała tak, zeby jej poszło w pięty... głupia qpa
Agnie wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia, szczęścia radości i duzo miłości:-D

witam ,
ja dzisiaj już po obiadku i zakupach.:-):-) w planach mam jeszcze uporządkowanie mojego ogródka bo piękna dzisiaj pogoda i jest po deszczu więc chwasty dobrze będę sie wyrywać.hihihi
Pandorax rzeczywiście zdjecia super, też lubię taki styl. jak będę miała troszkę czasu to wstawię swoje.
esti ty sie nie przejmuj takimi impertynentkami:no::no:. ludzie nie mają żadnego wyczucia.:wściekła/y: jak tak można powiedzieć. To jest wasza sprawa jak nazwiecie dziecko i nikt nie ma prawa tego krytykować. fakt, ze nie każdemu może sie podobać, (chociaż mnie osobiście bardzo), ale jeśli ktoś ma jakieś wyczucie chili to sie nie wypowie na ten temat tylko uśmiechnie.
nie przemęczaj sie tak:no::no:

Esti, wszystko to kwestia gustu. Ale skoro odczułaś to jako przykrość, to ta koleżanka musiała Ci to powiedzieć w jakiś szczególnie nieprzyjemny sposób. Postaraj się o tym nie myśleć, to w końcu Twoje dziecko.
Aola, to był tylko cywilny. Sukienka była w odcieniach ciemnoniebieskiego + dodatki mlecznobiała. Ech, jakie miłe wspomnienia.:sorry2:

Imię jej się nie musi podobać, rzecz gustu ale przynajmniej by tego nie komentowala., mi się Kamila nie podoba(jej corka sie tak nazywa) ale tego nigdy nie skomentowala.Bardziej mnie zabolala jej reakacja ze bedziemy miec syna.Poczulam sie tak jakby byl gorszy, bo nie jest dziewczynka.:no:

Ale zmieniając temat na przyjemnijeszy to właśnie siedzę z maseczką na twarzy, muzyczka spokojna leci kawusię popijam z bitą śmietaną i lodami i jest cuudnie.Tylko mężusia brak ale za pół godzinki będzie w domku, ach nie ma to jak relaksik w czystm mieszkanku, które własnoręcznie wysprzatalam.:-)

Agnie- dolaczam sie do zyczen- zeby ten dzien byl najwspanialszym i niezapomnianym
xx_prezent.gif

Pandorax- super klimacik - cos innego niz wszyscy- pieknie!!!!
wklajam tez kilka fotek z mojego cywilnego-jakosc nienajlepsza bo robilam zdjecie zdjeciom.

reklama
Do góry