Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam 3 bluzki obciskające, 2 tuniki . w sobotę zakupiłam 2 pary spodni dresowych. Jeszce brakuje mi spodni ciążowych. Ale u mnie w mieście jest słaby wybór więc jadę do warszawki

. a może ta eks specjalnie to robi, żeby ciebie zdenerwować. bo tak logicznie myśląc te ciuszki i wszystkie akcesoria tobie sie należą, chociaż na pewno ich nie chcesz z uwagi na twój honor ale prawidłowość jest logiczna. a ona w ten sposób chce zaakcentować, ze tobie ich nie da i w tym pokazuje taką władzę, jaka jej jeszcze pozostała, chociaż uważam, ze już takiego prawa nie ma. A twój D. musi sie wreszcie dobrze zastanowić z kim jest i z kim chciałby być.
Fakt, ze nie można go odsunąć od córki bo to jego córka, ale takie teksty , ze sie pośpieszył... tzn, że on sie miota i jest wyjątkowo niezdecydowany, ale do cholery to dorosły człowiek i strasznie cię krzywdzi, czy on tego nie widzi!!!!!!

3maj sie i WYGADUJ za kazdym razem wiem jak to pomaga 
buziaki
troche brzuchol mnie znowu pobolewa ale mysle ze przsiliłam sie w sobote i niedzielka wczoraj tez troche latania mama wróciła z Paryża przeziębiona wiec wszystko na mojej głowie
;-);-)