ojej chyba 2 godziny czytalam to co nadrukowalyscie.....
Helenko ale masz super tescia, noralnie zabilabym takiego dupka.... nie przejmuj sie tym, ze o czyms zapominasz, to w ciazy normalne, ja czasem cos mowie i za chwile zapominam o czym mowilasm i do czego zmierzalam, nie potrafie jednak pojac jak moglas wziasc sie za kopanie ziemniakow... chociaz z drugiej strony- ja dzis mylam okna, bo zanimbym sie doeczkaala jak zrobi to D... to chyba bym urodzila wczesniej..... tez tak jak Tobie, po duzych emocjach snia mi sie jakies zboczone sny.... nie powiem, ze czasem sa bardzo przyjemne... hihihihi....
Sylka ja uwielbiam darta, wiesz dalas mi dobry pomysl, chyba tez kupie sobie do domu, bo pozniej nie bede nigdzie wychodzic do ludzi i bede sie nudzic.....
spodnie ciazowe polecam w H&M- maja duzy wybor.... a co do grzybow, to moj tata jest zapalonym grzybairzem, byl wczoraj ale przyniosl ledwo na zupe,ale jak byl w piatek to duzo przyniosl, bo Mamusia zaprawiala.... chociaz duzoby wiecej bylo, bo byly robaczywe.... a co do Niemca... hihihi.... i adoratorow, to fajnie jak takowi sa, bo zawsze wtedy jest lepiej... jakos wiecej sie o siebie dba...
Szczypawko a czy Twoj maz ma dzieci?! wydaje mi sie, ze jego eks zona jest podobn ajak eks D, tylko, ze eks D chce odzyskac D, bo tak sie jej teraz wymyslilo...
ale sa obie ci..mi, bo powinny sie odsunac, a one jeszcze bardziej sie wpiepszaja...
a Twoj maz jak reaguje na jej telefony?! mi tez chce sie czesto spac, nie raz mam takie dni, ze moglabym wogole z lozka nie wstawac...;-)
Esti no to Ci ekolezanka fajnie urzadzila.... 2 luty... ale dasz rade zobaczysz.... a co do bananow- tak jak ktos wczesniej napisal, teraz to juz nie powinnysmy jesc, bo wywoluja skurcze, dopiero po 38 tygodniu, zeby przyspieszyc porod..... o zgrozo jak ja nie lubie tego wyrazu PORÓd... hiohihihih
Asia S musze sprobowac sok zurawinowy... slyszlam, ze mozna tez na mocz zazywac witamine c... dobrze, ze sie na babke wydarlas,a nie rozwalilas auta, bo byloby nie ciekawie..... hihihihi
Myszorko wspolczuje dzisiejszej nocy... ja coraz czesciej przyzwyczjaam sie do tego, ze nie bede spala jak chce i kiedy chce.... czeka to kazda z nas.... uj....
zrobilas mi smaczka tym kurczaczkiem z warzywami..... mam nadzieje, ze juz smacznie i szczesliwie chrapiesz po szczesliwym wieczorku z mezolkiem.....
Agnie to stres zwiazany z slubem oslabil Twoj organizm, lez i kuruj sie i wykorzystuj mezulka.... co do moejje sytuacji masz racje... zreszta jak kazda z Was i bardzo Wam za rady dziekuje... i wsparcie przede wszystkim, bo chcoc takie wirtualne ale dla mnie bardzo wazne....

Agnie a co do snu... hm.... ponoc w snach ujawniaja sie nasze ukryte pragnienia- hihihihihihi... zartuje
Momi Twoje podejscie do mazlestwa czy zwiazku bardzo mi sie podoba, chcialabym tak mocno w to wierzyc, ale nie da sie... chyba, ze radzisz, zeby najpier uwierzyc znowu,a pozniej poczekac, bo cuda sie zdarzaja?!
Pandorax- sen mialas okrony....przepraszam juz o nim nie przypominam.... a co do bolu to tak jak Ci dziewczynki pisaly to moze byc zastoj na nerce, ale ja tez mam takie bole czasami, a zwiazane to jest z zaparciami, wzdeciami, ktore co kilka dni nie daja mi spokoju...... i tez kuje mnie tak jak Ciebie wtedy... ledwo co ide....a co do usg 3d to rozmawialam o tym z moim lekarzem i powiedzial, ze zeby sprawdzic czyz dzidzia jest wszystko oki, czy jest zdrowa itp, trzeba czekac do 24 tyg, bo twedy juz wszystko jest wyksztalcone i mozna wszystko mierzyc itp.....
Madzka witaj spowortem, amm nadzieje, ze uz dobrze u Ciebie i dzidzi....
Pumi super zakupki....
a ja uciekam lulu, bo wykonczona jestem....
powiedzialam D,ze nie pozwole na taka sytuacje, a On sie zaczla po mnie drzec... jemu chodzi wylacznie o corke, ale nie widzi ze ta c..pa kombinuje.... naszczescie mam oparcie w D rodzinie bo oni jej nienawidza,.... D sisotra nie chciala si e znia wogole spotykac i nic od niej nie chce, ale wiecie ona jest na tyle perfidna, ze napisala jej dzisiaj ze jutro ja odwiedzi,a wie, ze D siostra siedzi z Maluszkiem w domku.... ja sie do d nie odezwe teraz pierwsza... zobaczymy co dalej....ale sie nie dam.... tylko czy starczy mi sil?!!?!?!?
dziekuje dziekuje dziekuje Wam
dobranoc