Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
- mniam
. I nie mogę się oprzeć wrażeniu, że w krainę maluchów dotarł konsumpcjonizm. Po co te wszystkie rzeczy?? Mam 11 lat młodszą siostrę i nieźle pamiętam co wtedy kupowaliśmy - bez tych wszystkich szaleństw. Nie rozumiem na przykład idei becika - czy to jest tylko na wyjście ze szpitala? gdzie to potem można zimą użyć? nie wystarczy miękka flanelowa pieluszka i kocyk? może wy to wyjaśnicie? no boże te rzeczy sa śliczne, takie malutkie i rozczulające - to jasne. Ale ile to kosztuje?! sweterek taki maciupci tyle, że gdyby był dla mnie to bym się zastanowiła. Trzeba będzie pobuszować w necie...
Wykorzystajcie swój cudowny wyjątkowy stan i niech panowie popracują.
.A ja zajadam zupkę pomidorową, pyszna mi wyszla i już jem 3 miseczkę
.Mogłabym jeśc tylko pomidorową, barszczyk, brokułową i tak w kółko więc męzusiowi już toi trochę bokiem wyłazi.Ale buraczki i brokuły mają duużo żelaza wię anemia mi przynajmniej nie grozi

a wózeczek już upatrzyłam (na razie-może jeszcze sie coś zmieni) x landera (ale jeszcze nie kupuje ) i zamówiłam u mojej sąsiadki fotelik samochodowy bo dopiero co kupiła i na pewno nie zniszczy jaj dzidzia do stycznia