Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sprawianie sobie małych przyjemności na pewno do nich należy....W końcu to Wasz czas i póżniej już tak słodziutko nie będzie.Trzeba korzystać kiedy można sobie troszkę pofolgować ;-)
[jak jechalam z tej pracy bylam juz w czwartym miesiacu ciazy i nie bylam u lekarza ale ze mnie wariatka
] a koszty byly tylko takie ze mialam ja w pralni za 200 zl a suknia byla z francji i nie musialam nikomu mowic ze jest uzywana

jedno co dobre w tym szpitalu to ze maja zeczy dla dzieci i nie trzeba miec nic swojego kosmetyki i pieluchy tez maja a na cesarke trzeba isc 2 pietra w gore na hirurgie fajnie co ?
ja to sie juz nigdy nie wyspie
pa pa :-)
.

A jeszcze jak kiedyś jeszcze byłam na wydaniu to zawsze któraś w straszna ulewę podlewała kwiatki na balkonie, żeby oblukać kto to do mnie zajeżdża. inna w takiej samej sytuacji, tez padał deszcz, zamiatała chodnik przed domem hihih.

szkoda bo chłopak z niego bardzo fajny i zawsze radosny dopóki ona nie przyjdzie hihihi
tylko nigdy kiedy gra z naszą reprezentacją.

taka wrażliwa to byłam na zapachy tez w I trymestrze.