reklama
myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
macie jakąś listę 'wyprawki" dla maluszków zimowych????? ja mam racze tendencje do przesady wiec moze coś razem stworzymy?
dodam jeszcze ze w naszym nowym domczku nie ammy suszarni bede musiała suszyć wszstyko w domciu na suszareczce
Jezu nie mogę sie doczekać naszego mieszkania za dwa tyg, zaczynamy mam nadzieje ze za miesiąc juz skończymy
dodam jeszcze ze w naszym nowym domczku nie ammy suszarni bede musiała suszyć wszstyko w domciu na suszareczce
Jezu nie mogę sie doczekać naszego mieszkania za dwa tyg, zaczynamy mam nadzieje ze za miesiąc juz skończymy
Myszorka, ja teź bardzo nie chciałabym przesadzić z zakupami. Nie lubię poddawać się konsumpcjonizmowi i ogólnemu pędowi. Wszystko muszę dokładnie zaplanować, sprawdzić. A pomysł tworzenia wspólnie listy niezbędnych zakupów bardzo mi się podoba.
Poza tym mam podostawać jakiś rzeczy (np. łóżeczko, spacerówka) od znajomych, więc nie będę się rozpędzać.

Poza tym mam podostawać jakiś rzeczy (np. łóżeczko, spacerówka) od znajomych, więc nie będę się rozpędzać.
dzieki wszystkim za gratulki- jestem taka szczesliwa ze nie wiem co ze soba zrobic? - kolejne zakupy na razie traca sens bo mam zakaz od wszystkich bo maja dla mnie pokupowane po 2 torby ciuchow i ciorcia nie zdazy tego wszystkiego ubrac zanim wyrosnie. lekarka miala trudnosci z badaniem bo dziecko jest bardzo ruchliwe- wiercilo sie i przekrecalo. potem mi dali polsuchac serca dziecka i tez byl problem bo mi walila bo brzuszku i zagluszala rytm hihihi- to dziecko, jak juz wspomnialam, nie bedzie sie zaliczalo do najspokojniejszych. Ale sie ciesze- tu jest tyle cudeniek do ubierania dla malych ksiezniczek!!!!!! i wloski bedzie miala dlugie i spineczki bede jej wpinac i..... chyba sie rozmarzylam
A
aOLA
Gość
Pumi gratuluje:-):-):-):-)
ja ide jutro
kombinezon kupię 56 tzn upatrzyłam juz w h&m i tam kupię 50 ale oni zaniżaja rozmiarówkę Piotruś w kombinezonie chodził do marca a potem w ciepłej kurteczce
Jesli chodzi o ciuszki to na 62 miałam: 2 body z krótkim 2 z długim 2 pajace 2 kaftaniki i do nich spioszki dresik i spokojnie starczyło Rozmiar 62 miałam na 3msc Potem było już więcej ciuszków
ja ide jutro
kombinezon kupię 56 tzn upatrzyłam juz w h&m i tam kupię 50 ale oni zaniżaja rozmiarówkę Piotruś w kombinezonie chodził do marca a potem w ciepłej kurteczce
Jesli chodzi o ciuszki to na 62 miałam: 2 body z krótkim 2 z długim 2 pajace 2 kaftaniki i do nich spioszki dresik i spokojnie starczyło Rozmiar 62 miałam na 3msc Potem było już więcej ciuszków
reklama
Pumi- wielkie gratulacje...Ale fajnie, juz chyab wiekszosc z nas wie co bedzie miała. A niektore wkrotce sie dowiedza:-)
Ale duza Ta Twoja córa!!!Pół kilo- no no no...Nakarmiłaś ją tymi wszystkimi cudami, które pichciłaś
Ja tez sie zastanawiam jakie rozmiary ciuszkow kupic na poczatek...czy 58 czy 62...bo na raziee nic nie wskazuje na to,że moje maleńtwo bedzie duze.....
Ale duza Ta Twoja córa!!!Pół kilo- no no no...Nakarmiłaś ją tymi wszystkimi cudami, które pichciłaś

Ja tez sie zastanawiam jakie rozmiary ciuszkow kupic na poczatek...czy 58 czy 62...bo na raziee nic nie wskazuje na to,że moje maleńtwo bedzie duze.....