e-stera
Fan(ka)
Wszystkie Spią?Tylko ja dzisiaj taki ranny ptaszek, bo wstałam o 7 jak nigdy.
U nas piękna pogoda i już teraz jest 18 stopni
, super w kocu ciepełko
.
Pandorax, powodzenia na egzaminie, na pewno zdasz na 5
Dzidzia Ty też na pewno zdałaś
:-)
Ja też nie liczyłam na to że zaliczę na tak dobre oceny bo to był materiał z czerwca, więc trochę już zapomniałam teorii
, ale się udało.
A z praktycznego bym miła 6 tylko że babsztyl obniżył mi paznokcie z akryle

, bo do oczyszczania nie można, tzn. ona tak uważa bo w zakładach kosmetycznych kosmetyczki mają akryle i robi się nimi lepiej.Ale byłam zła

.
Od razu z góry mówię ze nie jestem kujonkiem

tylko wychodzę z założenia że skoro płacę za szkołę niemałe pieniądze , w dodatku przez siebie zarobione to szkoda kasy na zaliczanie byle jak.
A zreztą ja to bardzo lubię:-):-)
U nas piękna pogoda i już teraz jest 18 stopni

, super w kocu ciepełko
.Pandorax, powodzenia na egzaminie, na pewno zdasz na 5

Dzidzia Ty też na pewno zdałaś
:-)Ja też nie liczyłam na to że zaliczę na tak dobre oceny bo to był materiał z czerwca, więc trochę już zapomniałam teorii
, ale się udało.A z praktycznego bym miła 6 tylko że babsztyl obniżył mi paznokcie z akryle

, bo do oczyszczania nie można, tzn. ona tak uważa bo w zakładach kosmetycznych kosmetyczki mają akryle i robi się nimi lepiej.Ale byłam zła

.Od razu z góry mówię ze nie jestem kujonkiem

tylko wychodzę z założenia że skoro płacę za szkołę niemałe pieniądze , w dodatku przez siebie zarobione to szkoda kasy na zaliczanie byle jak.A zreztą ja to bardzo lubię:-):-)

nie wiem jak ludzie mogli w tej czesci mieszkac-wynajmowac z dziecmi i nawet nie pomalowac scian, masakra