reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Wszystkie Spią?Tylko ja dzisiaj taki ranny ptaszek, bo wstałam o 7 jak nigdy.
U nas piękna pogoda i już teraz jest 18 stopni:szok::szok:, super w kocu ciepełko:-D.
Pandorax, powodzenia na egzaminie, na pewno zdasz na 5:tak:
Dzidzia Ty też na pewno zdałaś:tak::-)
Ja też nie liczyłam na to że zaliczę na tak dobre oceny bo to był materiał z czerwca, więc trochę już zapomniałam teorii:no:, ale się udało.
A z praktycznego bym miła 6 tylko że babsztyl obniżył mi paznokcie z akryle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, bo do oczyszczania nie można, tzn. ona tak uważa bo w zakładach kosmetycznych kosmetyczki mają akryle i robi się nimi lepiej.Ale byłam zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Od razu z góry mówię ze nie jestem kujonkiem:-D:-D:-D :rofl2::rofl2::rofl2:tylko wychodzę z założenia że skoro płacę za szkołę niemałe pieniądze , w dodatku przez siebie zarobione to szkoda kasy na zaliczanie byle jak.
A zreztą ja to bardzo lubię:-):-)

reklama
Pumi- no to trzymamay kciuki. Zobaczysz,że wszystko jest dobrzez Twoim dzieciatkiem....:-)
Dzidzia- całe szczeście,żew egzamin masz juz za sobą- przynjamniej jeden problem z głowy.
A ja sie wczoraj wypłakałam i dzis jest dobrze. Wiem,że pieprzyłam wczoraj jak potłuczona;-)Pewnie,że najważniejsze jest aby dziecko było zdrowe. Po prostu miałam takiego doła i myślałam o dziwnych rzeczach. Ale to naprawde nie było szczere:-p
Trzymajcie sie laseczki i miłego dzionka.....

Fajnie,ze egzaminy wam poszly, z glowy macie..
My zaczynamy remont pokoiju dzieciecego i tak pewnie lozeczko bedzie stalo w naszej sypialni przez pierwsze 9 msc:-p
Tak czy inaczej generalny remont calego mieszkania bedziemy robic za 2-3 lata,zmiana podlog, ogrzewanie,powiekszenie kuchni i lazienki, pochlonie to pewnie z
$$$ trzeba bedzie brac kredyt bo chata duza wiec krok po kroku, ta czesc w ktorej mieszkamy jest wyczesana ale druga czesc chaty jedynie pod walec sie nadaje...:wściekła/y:
dzisiaj wiec jedziemy po drzwi, cekol,scianki gipsowe il ecimy z koksem:rofl2:wstawie foty wiec zobaczycie o czym mowie:happy:nie wiem jak ludzie mogli w tej czesci mieszkac-wynajmowac z dziecmi i nawet nie pomalowac scian, masakra:no:

jestem
sorki że was tak zostawiłam ale czas jakoś nie chciał się wydłużyć w piątek DÓŁ mianowicie niby nie było widać bo dzieciątko leżało poprzecznie ale w końcu dotarli do tyłeczka i wygląda na DZIEWCZYNKĘ :'''''(((( poryczałam sie jak bóbr tak sie nastawiłam na chłopca!!!!!! Koko bedzie zadowolona bo chce siostre są tego plusy i jest ich wiecej ale TAK CHCIAŁAM CHŁOPCA:wściekła/y: no i tak ciągnąc dół minoł piatek w sobote sprzątanko a popołudniu pojechałam sobie do kościółka oddałonego o 30 km na odpust na msze młodzieżową taką klimaciarską i chyba mi lepiej a byłam u wrózki koleżanki która zajmusje sie czarami :-) ona powiedziała mi że mam córke jak jeszcze nie było widać ze jestem w ciąży!!!!!!! potwierdziła ze jest to dziewczynka i ze URODZI SIE W GRUDNIU!!!!!!! w święta w nocy albo nad ranem :sorry::sorry::sorry: czyli z tego wynika ze mój terrmin 05-01-08 sie przyspieszy PRAWDOPODOBNIE nie chce w to wierzyć ale tak bardzo sie bałam rodzić w grudniu i.... czemu nie skoro dziewczynka to moze być w grudniu no nie!!!!!
a wczoraj była u nas teściowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! porażka mam wszystko gdzies bp jak pojechali to RAf do niej zadzwonił i wszytsko jej powiedziała ze była nieprzyjemna i wogóle znowu nazwisko nie przedłuzone a potem mnie przytulał i pocieszał było tak cudownieeeeeeeee :rofl2:;-):rofl2:;-)hmmmmmm

Oj myszorka jak ja Cie rozumiem...Ale zobaczysz wkrotce Twoje rozczarowanie przerodzi sie w radośc....
U mnie z ta wróżką to było troche inaczej.Mama moje przyjaciółki to taka czarownica- wszystkim co przepowie to sie sprawdza...
Mi przepowiedziała córkę...i nawet powiedziła ze moze załozyc sie o skrzynke wódki, że to bedzie dziewczynka...i ja jej uwierzyłam bo tak bardzo chciałam corcie.
A tu lekarz mowi,że chłopak. Ciesze sie bardzo,że bede miała synka ale...I tak go kocham mimo ze nie jest dziewczynką bo to moje dziecko...

dziewczyny opanujcie sie z tymi dolami z powodu rozczarowania co do plci:wściekła/y::wściekła/y:...najwaznieksze aby dziecko bylo zdrowe i sie prawidlowo rozwijalo, wiem ,ze to wiecie, ale naleza wam sie male klapsy:wściekła/y:, ludziom rodza sie chore dzieci i wtedy nie ma dylematu dziewczynka czy chopiec! wiec cieszcie sie z tego co macie i 3majta kciuki by maluchy byly zdrowe. sorry ale wasze dylematy w porownaniu do kasi z grudnowek wydaja sie conajmniej smieszne:-(plakac do moze ona,a tego nie robi. wiec spokoj ma tu byc i juz!!!! bez ryczenia i histeryzowania, ze wrozka mowila to a wyszlo tamto, mozecie probowacaz sie wam uda!!no juz pozadek ma byc;-) na karny jezyk zaraz was wysle:-D

Anja- ja wiem o tym,że najwazniejsze zeby było zdrowe- tym bardziej ze lekarz powiedział mi o tym,że dzidzia jest za malutka, że nie wskazuje na ten tyudzień, w ktorym jestem.
Wczoraj miałam po prostu takiego doła... i już.....niepotrzebnie o tym pisałam
Dzis inaczej patrze na to wszystko i naprawde sie ucieszyłam,że bede miała chłopca- synka:-)

Witajcie Dziewuszki... ale dzis piekny dzien Słoneczko i wogole....
Sylka ja tez oglaam GNW ale nie zawsze, bo np. wczoraj nadrabialam zaleglosci na BB;-) ciekawa jestem co sie dzialo.... heheh... ten serial jest super- tzn. bardzo odstresowauje.... Chirurgow tez ogladalam ale teraz sa za pozno, tzn. nie mam gdzie ogladac, bo nie mam w pokoju tv, a reszta spi...Pumi powodzenia na usg.... spotanie sie udao, nie zrobilam nic na cieplo, poniewaz zle sie czulam w sobote i nie wyrobilam sie z czasem.... rodzice sie jak narazie dogaduja wiec luzik... zreszta przyszli tesciowie- wyszli ledwo co i Panie musialy ich prowadzic... hehehe....
Asia S ja tez tak mam, ze przychodzi wieczor i znajduje sobie jakis problem, rycze doluje sie i wogole, a na nastpeny dzien jesyt juz oki i zastanawiam sie skad tyle problemow ....
Ania78 wpsolczuje remontu- powodzenia, ale wklej w koncu te zjdiecia!!!
Myszorka nie przejmuj sie glupia tesiowa, a ciesz sie, ze masz super meza, ktory jest za Toba i zawsze Cie ochroni!!!!
a tym co wrozka mowi sie nie sugeruj, bo to czasem dziala pozniej sila podswiadomosci,wiec mysl,ze Ci powiedziala, ze w styczniu urodzicsz
ja musze teraz uciekac
bede pozniej
3majcie sie
buziaki

reklama
Do góry