reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a co do bluzeczek to rzeczywiście można na nich zaoszczędzić,
ale spodnie to nawet niefirmowe kosztują ponad 100 zeta. Uważam , ze już lepiej kupić firmowe bo cena jest porównywalna.:no:
bo przecież w dresowych to po domu można sobie naginać hihihi
a bluzki pożycz pandorax od mamy i kup te pasy dla ciężarnych, przykryjesz wszystkie niedoskonałości.
Ja chociaż już do pracy nie wracam aż skończy mi sie macierzyński i urlop ale też nie mogę pozwolić, zęby w najpiękniejszym okresie mojego życia wygląda jak strach na wróble. ;-):-):-):-)
Dlatego już sie troszkę zaopatrzyłam, jeszcze spodnie z mięciutkim pasem...

dobra, lecę, bo już chyba gotowe lecą. hihihi
zajrzę na reklamie hihihi

reklama
Co do bluzeczek, to w cubusie reklamują takie długie tuniki, jutro idę zobaczyć, czy się nadają... Fakt faktem, na górnych częściach garderoby to można pokombinować w normalnych sklepach, ale na dolne już nie bardzo :-\ Mam na razie dwie pary spodni ciążowych (docelowo 3) i jedną spódnicę (docelowo 2). I chyba tyle starczy.
Ehhh... Mam jutro egzamin, ale nie dałam rady się dziś pouczyć (spanko i spanko ;), następnym razem się może uda :PPP

jestem Kochane... przepraszam, ze tyle sie nie oddzywalam, ale wczoraj ten egzamin apozniej przygotowania do wizyty moich i D rodzicow u niegio i sama wizyta, a dzis wstalam poszlam do Kosciolka i do D.....
Pandorax do Krk nie oplaca sie jechac, zeby kupowac ciazowe ciuchy, chyba, ze chcesz spdonie, to w Galerii Krakowskiej jest duzy wybor jeansow ciazowych, ale 200 zl kosztuja- pocieszam sie, ze jeszcze sie pozniej przydadza....
reszta nie fajna... przynajmniej dla mnie..... kurs wizazu ja chce zrobic, bo uwielbima malowac i czasem ktos pryjdzie, zebym wymalowala jak idzie na wesele czy jakas impreze... jutro masz poprawke wiec zycze powodzenia!!!:)

Joaaaa1 no to Kochanego masz mezusia jak dostalas od niego autko.... przynajmniej bedziesz caly czas niezalezna...

Esti gratuluje wynikow egzaminu, ale Ci dobrze:) ciesze sie, ze juz wyzdrowialas ale musze Ci eopiepszyc, bo nie powinnas nosic Oli!!! ani Jej podnosic- przede wszystkim!!! kurcze zastanawiam sie czy nie unudzic D,zebysmy zaprawili buraczki... zrobilas mi smaczka....
Szczypawko wspolczuje tych niezapowiedzianych gosci- nie rozumiem jak mozna tak robic... a co do remontu lazienki i poprawek Twojego meza, to pocieszam Cie, ze do tej pory D jeszcze nie przykrecil listwek w pokojach a juz tydzien mija.... przywyklam i nawet juz sie nie wkurzam....
Helenko zgadzam sie z Toba z tymi pampersami..... ale D cos piep...y ze na poczatku powinno sie tetre- sam sobie bedzie Dzidzie przebieral, zmienial posciel i pral, prasowal to wszystko jak jest taki madry!!!!!
Madzka zycze Ci, zeby melisa tej nocy zadzialala na Kacperka:)
Sylka pozazdrosic super tesciowej..... ja ogladalam tez ten program na tvp2 i jestem przerazona, pierwszy raz widzialam tak z przodu to wszystko jak sie wszystko rozszerza- ble.... a na weselu dasz rade, nie musisz wcale isc w sukience... a jak ni bedziesz juz miala ochoty siedziec to pjdziesz lulu....
Asia S nie przejmuj sie swoimi myslalami, ja tez tak mam... i to czasem na okraglo... a po wczorajszym porodzie ogladnietym w tv jestem przerazona, pierwsze co zrobilam po tym programie, to powiedzialam D, ze go nienawidze:-D dopiero teraz do mnie dochodzi, ze skonczy sie wszystko.... Ty przynajmniejmasz kochajacego meza... a ja nie wiem co sie moge spodziewac od zycia przy D... przeraza mnie slub, dobrze, ze to cywilny bo sie bym nie zdecydowala na Koscielny teraz... dopiero przy ciazy dojrzalam... w pewnych kwestiach zrozumialam jak bylam naiwna i nieswiadoma.... a teraz po malus ie z tym godze...a co do plci, ja chce tylko, zeby bylo zdrowe.... ale chcialabym zeby to byl chlopczyk.... bo chce zeby D ze mna cos nowego przezyl... corke ma..... zobaczymy w sobote na usg....
egzamin nie wiem jak mi poszedl jutro wyniki... szkoda, ze sie nie ucyzlam, bo nawet proste to bylo, a moglam 3 razy przeczytac material i bez problemu bymnapisala.....
jutro chyba sa wyniki ale to bedzie cud jak sie uda!!!!
a teraz uciekam bo mam zly humor i chce jaknajszybciej isc spac....
buziaki

dzidzia i agnie nie przejmujcie się egzaminami, będą jeszcze inne.
Chyba, ze walczycie o średnią hihihi
ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
nkogo nie ma?
Ja już po gotowych, ale były 2 odcinki:szok::szok::szok: takie , ze oglądałam z językiem na brodzie:szok::szok::szok::szok:
ogólnie nie oglądam żadnych seriali ( przepraszam; oglądam jeszcze tylko chirurgów, ale to bardzo późno w nocy więc nie wiem czy sie liczy hihihi) ale ten wciągnął mnie bez reszty,:zawstydzona/y::sorry::sorry: a najlepsze jest to , ze i mój mąż ogląda razem ze mną.
A dzisiaj nie mógł bo miał dyżur w pracy i musiałam mu wszystko relacjonować, ale żałował, ze nie obejrzał, bo wyjątkowo dużo się działo:szok::szok::szok::szok::szok:
dobra lecę, kąpiu kąpiu,:-):-);-)
bo jutro na 11 jestem umówiona do fryzjera. Może mi coś nowego koleżanka zaproponuje to mnie nikt nie pozna hihihi

Czesc Dziewczynki!
doczytalam was i chcialam odpisac ale jak zwykle Dzidzia byla szybsza i wyjela mi wszystko z ust.
Sylka- ja mam tak samo- czasem 3 dni jest cisza i juz mam wizje ze dziecko jak sobie fikalo fikolki i sie krecilo w srodku to sie pewnie owinelo pepowina i juz nie zyje. i po 3 dniach jak sie budzi to nadrabia z nawiazka- takze po nocach nie moge spac!
Asia- biedna- nastawilas sie na dziewczynke-jestem w stanie cie zrozumiec- ale pociesze cie ze jak urodzisz i zobaczysz niemowle to pewnie stwierdzisz ze nie zamienilas bys synka na 100 dziewczynek- slyszalam takie przypadki.
ja mam jutro decydujace usg- jakos sie wogole nie stresuje- chyba to nienormalne- zawsze wszystkie macie stresa a ja nic:no: hmmm. bardziej obawiam sie nie o to ze cos jest nie tak i dziecko ma jakies wady ale o to ze nie poznam plci- czy ja jestem napewno normalna?????

I jeszcze sobie przypomnialam ze Anja miala wstawic fotki z wakcji i nas olala- czy mam to zrobic za nia ? hihihihi
chialam prosic ktoras z was zeby wstawila fotke pasa ciazowego o ktorym gdzies wspominalyscie bo nie mam pojecia jak on wyglada a byc moze bym sobie kupila. i czy wtedy mozna nosic normalne spodnie niedopinajce sie w pasie i on podtrzymuje zeby nam do kolan nie spadly?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry