jestem Kochane... przepraszam, ze tyle sie nie oddzywalam, ale wczoraj ten egzamin apozniej przygotowania do wizyty moich i D rodzicow u niegio i sama wizyta, a dzis wstalam poszlam do Kosciolka i do D.....
Pandorax do Krk nie oplaca sie jechac, zeby kupowac ciazowe ciuchy, chyba, ze chcesz spdonie, to w Galerii Krakowskiej jest duzy wybor jeansow ciazowych, ale 200 zl kosztuja- pocieszam sie, ze jeszcze sie pozniej przydadza....
reszta nie fajna... przynajmniej dla mnie..... kurs wizazu ja chce zrobic, bo uwielbima malowac i czasem ktos pryjdzie, zebym wymalowala jak idzie na wesele czy jakas impreze... jutro masz poprawke wiec zycze powodzenia!!!
Joaaaa1 no to Kochanego masz mezusia jak dostalas od niego autko.... przynajmniej bedziesz caly czas niezalezna...
Esti gratuluje wynikow egzaminu, ale Ci dobrze

ciesze sie, ze juz wyzdrowialas ale musze Ci eopiepszyc, bo nie powinnas nosic Oli!!! ani Jej podnosic- przede wszystkim!!! kurcze zastanawiam sie czy nie unudzic D,zebysmy zaprawili buraczki... zrobilas mi smaczka....
Szczypawko wspolczuje tych niezapowiedzianych gosci- nie rozumiem jak mozna tak robic... a co do remontu lazienki i poprawek Twojego meza, to pocieszam Cie, ze do tej pory D jeszcze nie przykrecil listwek w pokojach a juz tydzien mija.... przywyklam i nawet juz sie nie wkurzam....
Helenko zgadzam sie z Toba z tymi pampersami..... ale D cos piep...y ze na poczatku powinno sie tetre- sam sobie bedzie Dzidzie przebieral, zmienial posciel i pral, prasowal to wszystko jak jest taki madry!!!!!
Madzka zycze Ci, zeby melisa tej nocy zadzialala na Kacperka

Sylka pozazdrosic super tesciowej..... ja ogladalam tez ten program na tvp2 i jestem przerazona, pierwszy raz widzialam tak z przodu to wszystko jak sie wszystko rozszerza- ble.... a na weselu dasz rade, nie musisz wcale isc w sukience... a jak ni bedziesz juz miala ochoty siedziec to pjdziesz lulu....
Asia S nie przejmuj sie swoimi myslalami, ja tez tak mam... i to czasem na okraglo... a po wczorajszym porodzie ogladnietym w tv jestem przerazona, pierwsze co zrobilam po tym programie, to powiedzialam D, ze go nienawidze

dopiero teraz do mnie dochodzi, ze skonczy sie wszystko.... Ty przynajmniejmasz kochajacego meza... a ja nie wiem co sie moge spodziewac od zycia przy D... przeraza mnie slub, dobrze, ze to cywilny bo sie bym nie zdecydowala na Koscielny teraz... dopiero przy ciazy dojrzalam... w pewnych kwestiach zrozumialam jak bylam naiwna i nieswiadoma.... a teraz po malus ie z tym godze...a co do plci, ja chce tylko, zeby bylo zdrowe.... ale chcialabym zeby to byl chlopczyk.... bo chce zeby D ze mna cos nowego przezyl... corke ma..... zobaczymy w sobote na usg....
egzamin nie wiem jak mi poszedl jutro wyniki... szkoda, ze sie nie ucyzlam, bo nawet proste to bylo, a moglam 3 razy przeczytac material i bez problemu bymnapisala.....
jutro chyba sa wyniki ale to bedzie cud jak sie uda!!!!
a teraz uciekam bo mam zly humor i chce jaknajszybciej isc spac....
buziaki