Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale ceny takie 9fashionowe ;(
?????

nigdy w życiu po wizycie mojej mamy , Kacper odparzył sobie lekko tyłek więc moja mama że skóra nie oddycha dziecko się męczy itp powiedziałam ok masz tetre i zrób z nią co uważasz po drzemce jak się wkórzyłam ...dziecko całe zalane posciel mokra materac mokry i wszystko co znajdowało się obok niego 

i tak pozbyułam się złudzeń powiedziała tetra nie ...........
nie wieże skasowało się 
:sick: ja się przyznaje bez bicia dopiero wstałam hehe ale po nocnej przerwie musiałam odespac Kacper dziś przesadził urządziłsobie ok 2 godzinną przerwe w spaniu dlatedo na siłe ale pospał do tej godziny. Chyba na noc zaserwuje mu herbatke z melisy
może spokojniej bedzie to znosił,z drugiej strony on po przebudzeniu poprostu zaczyna gadac nie zeby płoakł bardzo i się strasznie wierci.. tak poprostu na no melisa spróbujemy:dull:

W suwaczku mam ten "poprawiony" termin wpisany...a jeśli po prostu moja kruszynka jest mniejsza troszeczkę to będziE JESZCZE SZYBCIEJ Z NAMI...oooohhhhh....I tak jest się z czego cieszyć chociaż wolałabym styczeń jednak a nie grudzień.W końcu to tylko parę dni a rocznikowo już roczek mniej
Więc polecam!Zwłaszcza jeśli lubi się tańczyć....W końcu szczęśliwa mamusia to radość dla maluszka!