reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Hejo.
Jejku nie bylo mnie przez dzien cały a Wy naprodukowałyście cała mase opwiesci.
Kurcze juz nie pamietam co ktora piasała ale..
Temat wesele- ja bylam na weselu kolegi jak bylam w 14 tygodniu ciazy. Tanczylam normalnie ale bez podskoków. Co prawda o 24 bylam juzzmeczona i marudzilam zeby jechac do domu....Wiec zawsze mozesz szybciej wyjsc z wesela...\
Poza tym moj lekarz mowil, że taniec dobrze działa na dziecko...
Sylka Ty masz skarb tesciowa zazdroszcze Ci:-D
A ja od wczoraj mam znajomych w domu z małym syniekm- 3 miesiecznym. Mały jest kapitalny.
Dzis bylismy na zakupach wiec troszke sie obkupilismy....

syllka: Daliśmy 560 chyba, ale to dlatego, że byl w zestawie razem z singstarem i mikrofonami :) Normalny bez dodatków kosztuje u nas w sklepie dla idiotów 499.
A wizor strasznie fajny, niezłe wrażenie, jak się czlowiek przerzuca przy oglądaniu filmów z 19 calowego monitora na 37 calowy telewizor :D
pandorax: oO Śliczne mają tam rzeczy :-D Ale ceny takie 9fashionowe ;(

helo
Pumi odpoczywaj sobie w tej Pensylwanii tylko pozazdroscic a jak ty wytrzymasz bez netu :confused:?????

Joooaaa ja się normalnie bawiłam tydzień temu na weselu sama poczujesz zmęczenie i wtedy bedzie potrzebny ci odpoczynek na dobrą sprawe byłam już na nogach już od 6.30 a do 11 byliśmy na sali , zabawa skończyła się o 1 wiec jak się tylko czujesz na siłach to się baw
sykla uważam ze tetre sama znienawidzisz dopóki nie urodziłam myślałam że bede jej używac :no::no::no: nigdy w życiu po wizycie mojej mamy , Kacper odparzył sobie lekko tyłek więc moja mama że skóra nie oddycha dziecko się męczy itp powiedziałam ok masz tetre i zrób z nią co uważasz po drzemce jak się wkórzyłam ...dziecko całe zalane posciel mokra materac mokry i wszystko co znajdowało się obok niego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tak pozbyułam się złudzeń powiedziała tetra nie ...........
szczypawka - też uwielbiam niezapowiedzianych gości szczególnie jak kacper rządzi wszafkach ewentualnie sciąga wszystko co popadnie
nocka w miare spokojna ale trzeba było wcześnie wstac bop do pracy na 8.:-( e-stera ja mam w dzień spokój tylko w nocy się budzi mój brzdąc nie jest przyzwyczajony do noszenia na rękach wiec mam spokój a na noc podaje mu paracetamol bo te żele są z przeproszeniem do du....y. czy tańszy czy droższy wszystkie warte tyle samo .Dziewczyny nie wszystkie dzieci tak przechodzą zeby mojemu długo stały w miejscu i teraz jeden za drugim idzie ..

pandorax- niestety ciązowe rzeczy są tak drogie a na dobrą sprawe to tylko max na 4 miesiące wiec zakup sobie te za 45 bo w takiej korzystnej cenie nie znajdziesz nigdzie a tym bardziej w krakowie.

dzidzia jak po egzaminie?????
asia rzeczywiście tesciowa to wybuchła radoscią :dry:

jutro jade do koleżanki do szpitala na porodówke urodziła synka a przy okazji zwiedze szpital w którym bede może rodzic jak nie otworzą tego gdzie już byłam

Jest tu ktoś?
Pandorax, fajne ciuchy , mi się baardzo podoba ten sweterek na głównej stronie, jest śliczny, mozę się skuszę , bo widzę że można go nosić także poi ciąży.Ja już trochę kupilam rzeczy ale kupuję takie które będę mogła nosić po urodzeniu:tak:.

Właśnie dzidzia, jak egzamin?Mnie czeka jutro:sorry::sorry::sorry::sorry:
A co do kursu jaki chciałabyś zrobić to ja się od lutego lub września wybieram do szkoły znowu, tym razem na 10 miesięcy.Zrobię sobie dyplom z wizażu i stylizacji:tak::tak:.Szko

:wściekła/y:nie wieże skasowało się :wściekła/y:
czy wy jeszcze spicie :baffled::sick: ja się przyznaje bez bicia dopiero wstałam hehe ale po nocnej przerwie musiałam odespac Kacper dziś przesadził urządziłsobie ok 2 godzinną przerwe w spaniu dlatedo na siłe ale pospał do tej godziny. Chyba na noc zaserwuje mu herbatke z melisy :-p może spokojniej bedzie to znosił,z drugiej strony on po przebudzeniu poprostu zaczyna gadac nie zeby płoakł bardzo i się strasznie wierci.. tak poprostu na no melisa spróbujemy:dull:

spadam na sniadanko

wstąpie do was jak się pobudzicie hehe..mam nadzieje że zdążycie przed 13 :-D:-D

e-st5era rzeczywiscie malusi brzusio ale same plusy nie bedziesz musiała kupowac specjalnych ciążowych rzeczy
ma się rozumiec ze trzymamy kciuki za ciebie na jutrzejszym egzaminie.
lece bo dzidzia domaga się jesc jeden już pojedzony to szaleje a drugie ?? trza nakarmic :rofl2:

Dzień dobry dziewuszki :happy:
Ja przychodzę tylko grzecznie zameldować,że przeżyłam jakoś najazd gości,następnie przeżyłam 2 najazd gości i dzisiaj możemy z mężusiem się zająć tym,co mieliśmy wczoraj w planach.Sęk w tym,że mnie się dzisiaj nic nie chce....Najchętniej to bym oddała się jakiejś miłej rozrywce....

e-sterko naprawdę masz malusi ten brzuszek.Ale jeżeli z dzidzią wszystko ok to nie ma co się martwić.Zresztą może masz młodszą ciążę niż z wyliczeń wychodzi?Mnie lekarz po ostatnim USG przesunął termin o cały tydzień bo dzidzia bardzo prawidłowo się rozwija tylko mniejsza jest o tydzień...No i dlatego się pogubiłam już w którym jestem tygodniu :cool: W suwaczku mam ten "poprawiony" termin wpisany...a jeśli po prostu moja kruszynka jest mniejsza troszeczkę to będziE JESZCZE SZYBCIEJ Z NAMI...oooohhhhh....I tak jest się z czego cieszyć chociaż wolałabym styczeń jednak a nie grudzień.W końcu to tylko parę dni a rocznikowo już roczek mniej :cool:

Ach!I jeśli chodzi o wesela to ja też czytałam,że tańce służą maleństwu!Ja byłam już na kilku szalonych imprezach i wybawiłam się doskonale.Bez podskoków ale cały parkiet mój :cool: Więc polecam!Zwłaszcza jeśli lubi się tańczyć....W końcu szczęśliwa mamusia to radość dla maluszka!

No nic....Ja uciekam zająć się czymś pożytecznym...

reklama
Znów się zastanawiam nad tym 3d - okazało się że to jest droga impreza. 200zł u nas. No i znów się zastanawiam.:-(Niby mam już umówione na środę, ale czy warto?
E-stera, mam taki kurs skończony, bo zawsze mnie to pasjonowało. Kończyłam w Wawie chyba z 10 lat temu, ale długo nie praktykowałam, bo zaczęłam studia, pracę, a teraz ten doktorat. Trochę szkoda, ale jakby co to mam zapasowy zawód;-). Więc zachęcam Cię do zrobienia, fantastyczna, babska sprawa.

Do góry