reklama
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
Dziewuszki, ale dzis pustki....
Pumi wygrzej i odpocznij sobie w tej Pensylwanii...ale Ci dobrze...
Agnie nie pisz narazie o szpitalu i porodzie, bo mi ciarki przechodza i wole sbie sprawy z tego nie zdawac narazie.... hiohihi
Asia S ja tez mam duzo wlosow na brzuchu, a pepek jak byl bardzo gleboki to prawie wyszedl na wierzch..... tesciowa jak zwykle popisala sie tekstem...eh... brak slow....
madzka zycze Ci,zebys sie tej nocy wyspala, zeby zabki nie dokuczaly... jeju kazda z nas to bedzie przechodzic... brrrrrrr.. az strach myslec.... hihihi
Frodo dawno nie udzielalas sie na forum
a co do zaparc, jedz suszone sliwki, a najlepiej na noc mocz je w wodzie, ktora na cczo wypijaj a pozniej je skonsumuj, i syropek lactulosum pij, naprawde pomaga, ja tez mam strszne problemy.. wiec polecam....
Anija78 fajny pomysl z tymi zaslonami, tylko u nas u Dzidzi wpokoju jest jeden karnisz, tzn nie ma na zaslone..... a co do Ikeii tez sie wybieram...
kolezanka byla, zeszlam przed blok, w koncu dzis ladnie, a myslalam, ze sieze powietrze dobrze mi zrobi(zrobilo)...
tyle, ze kolezanka nawijala o jakis pierdach, ktora wogole nie wiem jakos sesnu nie maja i mnie w zupelnosci nie interesuja... o jej kolezankach- ale nic specjalnego, zeby moglo mnie zaintrygowac.... normalnie siedzialam i sie nie oddzywalam... naszczescie zadzwonili po mnie i musialam isc....
D mimo choroby(wyglada naprawde tragicznie, nawet nie ma sily rozmawiac) jedzie ze mna;-) i to sam zadecydowal... wiec mam 1,5 duzej spania, bo busem jechac to musialabym przed 7, a tak to po 7 spokojnie wyjade.... hihihi... ale sie ciesze.....
blagam trzymajcie za mnie kciuki, zeby mi sie jutro udalo siasc kolo kogos kumatego... mam nadzieje, ze sie uda, bo w koncu 87 osob poprawia....
spijcie dobrze kochane
slodkich snow
Pumi wygrzej i odpocznij sobie w tej Pensylwanii...ale Ci dobrze...
Agnie nie pisz narazie o szpitalu i porodzie, bo mi ciarki przechodza i wole sbie sprawy z tego nie zdawac narazie.... hiohihi
Asia S ja tez mam duzo wlosow na brzuchu, a pepek jak byl bardzo gleboki to prawie wyszedl na wierzch..... tesciowa jak zwykle popisala sie tekstem...eh... brak slow....
madzka zycze Ci,zebys sie tej nocy wyspala, zeby zabki nie dokuczaly... jeju kazda z nas to bedzie przechodzic... brrrrrrr.. az strach myslec.... hihihi
Frodo dawno nie udzielalas sie na forum
Anija78 fajny pomysl z tymi zaslonami, tylko u nas u Dzidzi wpokoju jest jeden karnisz, tzn nie ma na zaslone..... a co do Ikeii tez sie wybieram...
kolezanka byla, zeszlam przed blok, w koncu dzis ladnie, a myslalam, ze sieze powietrze dobrze mi zrobi(zrobilo)...
tyle, ze kolezanka nawijala o jakis pierdach, ktora wogole nie wiem jakos sesnu nie maja i mnie w zupelnosci nie interesuja... o jej kolezankach- ale nic specjalnego, zeby moglo mnie zaintrygowac.... normalnie siedzialam i sie nie oddzywalam... naszczescie zadzwonili po mnie i musialam isc....
D mimo choroby(wyglada naprawde tragicznie, nawet nie ma sily rozmawiac) jedzie ze mna;-) i to sam zadecydowal... wiec mam 1,5 duzej spania, bo busem jechac to musialabym przed 7, a tak to po 7 spokojnie wyjade.... hihihi... ale sie ciesze.....
blagam trzymajcie za mnie kciuki, zeby mi sie jutro udalo siasc kolo kogos kumatego... mam nadzieje, ze sie uda, bo w koncu 87 osob poprawia....
spijcie dobrze kochane
slodkich snow
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
witam Kochane...
ja juz gotowa do wyjscia tylko sniadanko zostalo....
troche sie denerwuje... tzn. bardzo... wyobrazcie sobie, ze wczoraj przeczytalam czesc materialu- w sumie to to rylam, po 23.... dzis moze jakw drodze poczytam to cos zapamietam?!
mam nadzieje, ze sie uda....
wogole nie pomyslalam o ubraniu na ezamin- wszystkie koszule , wszystko zamale...
dobra uciekam 3majcie mocno kciuki
buziaczki
ja juz gotowa do wyjscia tylko sniadanko zostalo....
troche sie denerwuje... tzn. bardzo... wyobrazcie sobie, ze wczoraj przeczytalam czesc materialu- w sumie to to rylam, po 23.... dzis moze jakw drodze poczytam to cos zapamietam?!
mam nadzieje, ze sie uda....
wogole nie pomyslalam o ubraniu na ezamin- wszystkie koszule , wszystko zamale...
dobra uciekam 3majcie mocno kciuki
buziaczki
Witam. Dwa dni mnie nie było, bo miałam gości, a tu oczywiście masa materiału do przeczytania. Ale to fajnie. Lektura juz za mną. Teraz kilka adnotacji osobistych.
Witam obie Kasie! :-)
Magda, wyższe ciśnienie w ciąży to norma, byle pod kontrolą lekarza. Gratuluję synka!
madzka, re-witam, miło że wróciłaś
AsiaS, chłopczyk będzie na pewno super! włoski na brzuchu też mam jak szympansiątko. Nos zapchany również - myślałam że to pozostałości po ostatnim przeziębieniu, ale może to po prostu norma w ciąży.
Dzidzia, powodzenia na egzaminie.
W poniedziałek właśnie będę przeprowadzać poprawkę u swoich studentów. Jestem ciekawa jak będą się na mnie gapić, bo brzuszek też już widać jak stodołę. ;-)
Ja nie wymiotowałam nawet w 1 trym., więc mam nadzieję że i teraz nie będzie. Chyba że wrócą mdłości. Ostatnio byłam u dentysty, wszystko ok. Dentystka mówiła, że w ciąży mogą dziąsła krwawić, ale jeśli do tej pory nie zaczęły, to już może nie będą. Pocieszające.
Zastanawiam się, czego maniaczką jestem...
na pewno czytania. Może brzmi to nudnawo, ale za to nie czytam - jak by można sądzić - wyłącznie samych mądrości.
Właśnie z siostrą zrobiłam solidny przegląd garderoby. Tragedia! Większość jej oddałam - przynajmniej tymczasowo. W żadne spodnie się nie mieszczę, muszę kupić jakieś typowo ciążowe, bo ten pas na brzuszek zimą będzie chyba niezastąpiony. W Bydgoszczy tylko 4 sklepy z takimi ciuchami, prawie wszędzie koszmarnie drogie. ale trzeba będzie na coś się zdecydować.
Ufff, biedaczki, tyle wam kazałam czytać. Koniec.
Witam obie Kasie! :-)
Magda, wyższe ciśnienie w ciąży to norma, byle pod kontrolą lekarza. Gratuluję synka!
madzka, re-witam, miło że wróciłaś

AsiaS, chłopczyk będzie na pewno super! włoski na brzuchu też mam jak szympansiątko. Nos zapchany również - myślałam że to pozostałości po ostatnim przeziębieniu, ale może to po prostu norma w ciąży.
Dzidzia, powodzenia na egzaminie.
W poniedziałek właśnie będę przeprowadzać poprawkę u swoich studentów. Jestem ciekawa jak będą się na mnie gapić, bo brzuszek też już widać jak stodołę. ;-)Ja nie wymiotowałam nawet w 1 trym., więc mam nadzieję że i teraz nie będzie. Chyba że wrócą mdłości. Ostatnio byłam u dentysty, wszystko ok. Dentystka mówiła, że w ciąży mogą dziąsła krwawić, ale jeśli do tej pory nie zaczęły, to już może nie będą. Pocieszające.
Zastanawiam się, czego maniaczką jestem...
na pewno czytania. Może brzmi to nudnawo, ale za to nie czytam - jak by można sądzić - wyłącznie samych mądrości.Właśnie z siostrą zrobiłam solidny przegląd garderoby. Tragedia! Większość jej oddałam - przynajmniej tymczasowo. W żadne spodnie się nie mieszczę, muszę kupić jakieś typowo ciążowe, bo ten pas na brzuszek zimą będzie chyba niezastąpiony. W Bydgoszczy tylko 4 sklepy z takimi ciuchami, prawie wszędzie koszmarnie drogie. ale trzeba będzie na coś się zdecydować.
Ufff, biedaczki, tyle wam kazałam czytać. Koniec.
joooaaa1
Styczniowe mamy'08
Witam Was dziewczynki
ale dzisiaj zimno, dobrze chociaz słonk świeci, zaraz jade do pracy, ale najpierw chciałam sie Wam pochwalic ze Adas kupił mi autkoooo boze jak ja sie ciesze, zawsze pożyczałam od mamy a teraz nikogo nie musze sie prosić
razem z tatą zrobili mi prezent
W przyszłym tyg wybieramy sie na slub do znajomych, czy ktoras z Wscpodczas ciazy była na takiej hucznej zabawie? normalnie tańczyłyscie itd? czy tylko przytulańce? Bo mi pani gin. powiedziala ze jest na takich imprezach za głośno a nasze dzieciaczki podobno nie lubia głosnego dzwieku...
W przyszłym tyg wybieramy sie na slub do znajomych, czy ktoras z Wscpodczas ciazy była na takiej hucznej zabawie? normalnie tańczyłyscie itd? czy tylko przytulańce? Bo mi pani gin. powiedziala ze jest na takich imprezach za głośno a nasze dzieciaczki podobno nie lubia głosnego dzwieku...
e-stera
Fan(ka)
Witam :-), a mnie rozłożyło porządnie:-
-(, wczoraj już źle się czułam ale musiałam iść na zaliczenie i sie okazało że w niedzielę.Jak ja się jutro wywlokę z domu to nie wiem........
Joooaaa ja też idę na wesele tylko za 2 tygodnie, mój lekarz nie widzi przeciwskazań, obym tylko ie podskakiwała za dużo
i nie piła za dużo( to oczywiste chyba) a lampkę czerwonego wina jak najbardziej mogę, mam tez nie jeść tatara.A tak to powiedział żebym się dobrze bawiła
.A i jeszcze jedno, mam usiaśc w takim miejscu żeby klima na mnike nie wiała.
Asiugratulacje synka,
my też będziemy mieć synusia
Mi się też pojawiły włoski taka lini się zrobiła włosków a kreski nie ma

Joooaaa ja też idę na wesele tylko za 2 tygodnie, mój lekarz nie widzi przeciwskazań, obym tylko ie podskakiwała za dużo

i nie piła za dużo( to oczywiste chyba) a lampkę czerwonego wina jak najbardziej mogę, mam tez nie jeść tatara.A tak to powiedział żebym się dobrze bawiła
.A i jeszcze jedno, mam usiaśc w takim miejscu żeby klima na mnike nie wiała.Asiugratulacje synka,

my też będziemy mieć synusiaMi się też pojawiły włoski taka lini się zrobiła włosków a kreski nie ma

e-stera
Fan(ka)
A u nas leje,kurczę muszę iść po coś na obiad.Dobrze że sklep blisko, bo nie czuję się najlepiej
.....
To wszystko przez tą durną pogodę, rano jak wychodzę do pracy to jest zimno, więc się ciepło ubieram jak wracam to jest b. ciepło to się rozbieram i pewnie mnie gdzieś przewiało.:dull::dull:
Madzka współczuję ząbków i nieprzespanych nocy, ja mam namiastkę tego w pracy bo Oli też wychodzą ząbki i caały wczorajszy dzień musiałam ją na rękach trzymać, nawet na rękach spła i cały czas płkała, a jak jeszcze pomyślę że tak w nocy mialabym z nią siedzieć to ciężko....przynajmniej się trochę zahartuję
.Życzę więc cierpliwości i oby małemu szybko wyszły,a Ty odsypiaj w dzień.My Oli podajemy Panadol, trochę pomaga bo uśmierza ból i w nocy nawet jako tako śpi

.....To wszystko przez tą durną pogodę, rano jak wychodzę do pracy to jest zimno, więc się ciepło ubieram jak wracam to jest b. ciepło to się rozbieram i pewnie mnie gdzieś przewiało.:dull::dull:
Madzka współczuję ząbków i nieprzespanych nocy, ja mam namiastkę tego w pracy bo Oli też wychodzą ząbki i caały wczorajszy dzień musiałam ją na rękach trzymać, nawet na rękach spła i cały czas płkała, a jak jeszcze pomyślę że tak w nocy mialabym z nią siedzieć to ciężko....przynajmniej się trochę zahartuję
.Życzę więc cierpliwości i oby małemu szybko wyszły,a Ty odsypiaj w dzień.My Oli podajemy Panadol, trochę pomaga bo uśmierza ból i w nocy nawet jako tako śpie-stera
Fan(ka)
Pumi ja jeszcze zrobiłam 60 słoików papryki marynowanej i 20 słoików buraczków

, myślę jeszcze o dżemie brzoskwiniowym...............

, myślę jeszcze o dżemie brzoskwiniowym...............

reklama
e-stera
Fan(ka)
Asia mój synek też jest drobny i ma wymiary o 2 tygodnie do tyłu , ale poza tym to ok.Wiec się nie przejmuj, będzie nam łatwiej rodzić jakby co.Może jeszcze nadrobić

A tak w ogóle to gdzie się wszystkie podziały?

A tak w ogóle to gdzie się wszystkie podziały?