reklama
o wlasnie- zapomnialam o pepku- robi sie taki dziwny-otwarty i coraz plytszy.
rano mi sie troche dostalo po uszach od meza- bo ledwo co wstalam, od razu siadlam przed komp i forum czytam- i sie P. wkurzyl ze swiata poza tym kompem nie widze!
no coz- chyba ma racje ale ja i tak swoje hihihih-siedze dalej
co do zaparc- cierpialam ale mi przeszlo jak reka odjal- teraz mnie mam z tym zadnych problemow.
ja powoli sie zmywam - mezus przyszedl z pracy a ja-
jak zwykle. pakuje sie i jade do pensylwani- bede w niedziele
trzymajcie sie cieplo bo w polsce chyba chlodno i do uslyszenia
rano mi sie troche dostalo po uszach od meza- bo ledwo co wstalam, od razu siadlam przed komp i forum czytam- i sie P. wkurzyl ze swiata poza tym kompem nie widze!
no coz- chyba ma racje ale ja i tak swoje hihihih-siedze dalej
co do zaparc- cierpialam ale mi przeszlo jak reka odjal- teraz mnie mam z tym zadnych problemow.
ja powoli sie zmywam - mezus przyszedl z pracy a ja-
trzymajcie sie cieplo bo w polsce chyba chlodno i do uslyszenia
Frodo- No to zazdroszcze....Zwlaszcza tego nie zpachanego nosa...
A co tam u Myszorki słychac...dawno jej nie bylo chyba...Czy moze cos przeoczyłam...
Pumi- a Ty bedziesz miec chłopca...mowie Ci...wlosy na brzuchu, zapchany nos, wypadajace wlos z głowy...
Justice- moj pepek na razie wyglada jak dawniej...no moze nie jest az tak gleboki bo widze co sie w nim znajduje...:-)
A....reakcja mojej tesciowej na chłopca-"ja to sie chyba nigdy wnuczki nie doczekam". W tyłku ja mam... i tyle...
A co tam u Myszorki słychac...dawno jej nie bylo chyba...Czy moze cos przeoczyłam...
Pumi- a Ty bedziesz miec chłopca...mowie Ci...wlosy na brzuchu, zapchany nos, wypadajace wlos z głowy...

Justice- moj pepek na razie wyglada jak dawniej...no moze nie jest az tak gleboki bo widze co sie w nim znajduje...:-)
A....reakcja mojej tesciowej na chłopca-"ja to sie chyba nigdy wnuczki nie doczekam". W tyłku ja mam... i tyle...

justice25
Fanka BB :)
Miłego wypoczynku Pumi, wracaj do Nas szybko - cała i zdrowa :-)
Ja zapomniałam dodać, ze zaparć nie mam ale za to zgagę mam mega straszną - bleeeeeeee - nie ma nic gorszego niż paląca zgaga na dobranoc :-(
Asia co Ty gadasz?? ja mam takie objawy, a mam mieć córcię - nawet mnie nie straszze może byc inaczej, w końcu dwóch różnych lekarzy nie moze się mylić
Ja zapomniałam dodać, ze zaparć nie mam ale za to zgagę mam mega straszną - bleeeeeeee - nie ma nic gorszego niż paląca zgaga na dobranoc :-(
Asia co Ty gadasz?? ja mam takie objawy, a mam mieć córcię - nawet mnie nie straszze może byc inaczej, w końcu dwóch różnych lekarzy nie moze się mylić

Anja78
matka superstar
Asia gratuluje chlopca;-), ja wpadlam w zakupowy szal. dzisiaj kupilismy kilka nowych bodzilow. Chyba na 56 mam juz wystarczajaco,dokupie tylko z 2-3 biale kaftaniki i spodenki z nozkami, poza tym niektore mam juz na 3msc,6msc etc.
Musze zaprzestac tego kupowania
bo najpierw trzeba zrobic pokoik dzieciecy,
a to pochlonie troche kasy no i kupic fajna czerwona komode z IKEI
Poza tym kolorowe sciany(zolte albo pistacjowe) a zaslony z lnu-powyszywam jakis fajny kolorowy patchwork- pieski, kotki, misie hehe
mam juz wizje, oj mam!!!zime zamiast w zadymionych pubach chlejac browca, spedze na wyszywaniu misiow i kotkow heeheeehe
Musze zaprzestac tego kupowania
bo najpierw trzeba zrobic pokoik dzieciecy,a to pochlonie troche kasy no i kupic fajna czerwona komode z IKEI

Poza tym kolorowe sciany(zolte albo pistacjowe) a zaslony z lnu-powyszywam jakis fajny kolorowy patchwork- pieski, kotki, misie hehe
mam juz wizje, oj mam!!!zime zamiast w zadymionych pubach chlejac browca, spedze na wyszywaniu misiow i kotkow heeheeehekurde- to jest niewiarygodne ale ja nie moge sie oderwac od tego komputera. Pawel juz spakowal auto do drogi a ja w butach stoje i czytam jeszcze co piszecie hiii
Asia-zobaczymy czy sie twoje przepowiednia sprawdzi- w poniedzialek jade na usg.
Jeessssuuuu musze leciec bo juz krzyczy na mnie - paaaa
Asia-zobaczymy czy sie twoje przepowiednia sprawdzi- w poniedzialek jade na usg.
Jeessssuuuu musze leciec bo juz krzyczy na mnie - paaaa
reklama