reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Asia S- gratulki z 3 powodow: chlopczyka, tego ze dziecie zdrowiutkie i tego ze male- bedzie latwo przy porodzie!!!!!!!!!!!
xx_brawa_01.gif
xx_brawa_01.gif
xx_brawa_01.gif

reklama
ja na razie znikam- musze jechac na manhatan do polskiej ambasady. ale sie dzis jeszcze pojawie- Asia- supcio- ciesze sie z toba z twojego szczescia!

Asia GRATULACJE!!!! nie matw sie tym, ze dzidzus jest drobinutki, jeszcze nabierze na siebie, czesto tak jest w tych tygdoniach..... poglaskaj tam Boryska ode mnie
wlasnie pisalam,z e nie popisz nic, bo ide sie polozyc, cos mnie rozbiera, ale k..wa moja kolezanka wlasnie zadzwonila i sie wprosila.... a ja nie lubie znia gadac bo mowi tylko o sobie, nawet nie mam prawa sie odezwac, przychodzi w dodatku z corka... eh....
to pechowy dzien, wlaczylam u D pralke a ta po jakism czasie przestala sie ruszac i grzac wode.... musialam wszystko plukac w wannie i wykrecac... masakra- nienawidze tej pralki:( zreszta mam pecha do niej.... ona mnie nie lubi i ja jej tez....
bede pozniej...
k.... chcialam cos poczytac a ta tu bedzie pie...lic smutny:(
wiem, wredna jestem.... ale to jest najwiekszy wampir energetyczny jakiego znam....
milego dnia
Anja u mnie jest cieplusio i slonko swieci- wolalabym deszczow pogode... hihihihi
buziaki

Gratulacje dla kolejnej chłopczykowej mamy! :)))
A ja się zapisałam dziś na usg 4d ^^ Za 2 tygodnie idę :)))
Dzidzia: Powiedz jej, że masz globusa i kręgosłup Cię boli i w ogóle jesteś strasznie chora i zmęczona i wolisz, żeby nikt Cię nie oglądał. :p Albo jak zadzwoni to udaj, że Cię nie ma albo śpisz. ;pp

asia gratuluje chlopczyka nie martw sie wszystko jest dobrze a te skroty jezeli sa z usg to sa wymiary glowki ,korpusu ,uda lydki tak sie doczytalam w mojej karcie ciazy
hpb to glowka,dalej nie moge rozszyfrowac bazgrolow mojego gina ale wage ma niezla ja w 22 tyg mialam usg i dzidzia wazyla 250 g a twoje malenstwo jest wieksze nie doszukoj sie klopotow bo niepotrzebnie sie martwisz wsystko jest ok:tak:

Helenka- milo mi ze fluidki choc troszke pomogly:-D
Asia- ja w odczytaniu wynikow ci nie pomoge bo sama mam problemy z domysleniem sie co lekarze bazgrza po angielsku tymi skrotami - ale Helenka cie mam nadzieje troszke uspokoila

Asia jak tylko dotre do domku to powiem Ci co oznaczaja poszczególne oznaczenia :-) Najpózniej o 20 bedzie juz dla Ciebie wszystko jaksne :-)

reklama
hejka dziewczynki....Dzieki za pocieszenie ale naprawde sie martwie tym malenstwem.
Moj maz twierdzi,że ja to chyba lubie sie umartwiac...
Cale szczescie,że czuje ruchy...
Helenka- dzieki- w koncu Ty najwiecej z nas wiesz..:-D
Dobrze, że trafiłas wsrod nas...

Do góry