reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

myszorka- wszystko bedzie ok nie martw sie. Ja sama nie wiem do tej pory czy chce zna płec dziecka i na usg ktore mialam robione dzidzius ułożył się na brzuszku i nici z mojego wiedzenia a przy pierwszym nie chcielismy wiedziec .

aOla- pamietaj duzo postojów przyczym mysle że i tak ich bedzie troche nawewt na same siusu ;-)
dzidzia:unsure:ciepłe mleczko z miodem,masłem albo z czosnkiem i pod kołderke witamina c i kurowac sie póki jeszcze cie na dobre nie złapało
justice25- ja też zmieniam lekarza 24 ide ze swoją szwagierką(tez cieżarna:-) ) bo tego co do tej pory chodziłam przeniesli i bardzo dobrze bo i tak mialam w planach zmienic lekarza

Anja78- super ze urlop udany
pumi- no tak inna strefa czasowa:-D

reklama
Ja plec na 99% bede znala po 24, chociaz 2 rzeczy rozowe juz kupilam:-)
Chcemy dziewczyke, szczegolnie Luki, bo jak sobie przypomni co on wyprawial z bratem starszym o 1.5 roku to woli zabawy w dom z lalkami;-);-) ale jak bedzie facet tez OK byle zdrowe i (spokojne) na razie gino zasugerowal mala lasencje-kotulencje:happy:

ja tak jak mówie sama nie wiem czy chce wiedziec wiadomo chcielibysmy córke była by parka ale najważniejsze żeby było zdrowe

spadam na obiadek na placek po węgiersku mniam-mniam

Dzidzia
xx_chory.gif
biedna- mam nadzieje ze jakos zawalczysz z tym przeziebieniem zanim cie rozlozy na lopatki! trzymam kciukasy za zaliczenie
Aola- trzymaj sie dzielnie podczas tej dlugiej podrozy- polecam podusie jaska po 2 godzinach podrozy pod krzyz- ja tak robie jak jedziemy do pensylwani- przynosi ulge- a poza tym bardzo prosze- daj znac jak wrocisz -czy bardzo ciezko przetrzymac tyle godzin bo my za tydzien wybieramy sie nad niagare i czeka mnie okolo 20 godzin w obie strony w aucie i mam pewne obawy.
Myszorka- czekamy na cudowne wiesci- bo przeciez jakie inne by mogly byc?
zazdroszcze cie ze zobaczysz brykajaca dzidzie- ja musze czekac do poniedzialku.
Justice- zbilas mnie z nog- o tym moim brzuszku, az sie zaczerwienilam hihihi
xx_wstydzioch.gif
ale bardzo mi milo i slicznie dziekuje, za zyczenia rowniez!

co ty Pumi pytasz sie czy mozesz wleic zdjecie....jakbyc tego codziennie nie robila:-)
tak tak zasmiecaj nam watek zdjeciami z imprez:-D

Dzidzia- masz przepisy na privie i na gg
no to wkleje fotki jak mnie tak bardzo namawiacie hihih
zdj 1- najlepsi znajomi w usa, maja super poczucie humoru i zawsze sie z nimi super bawimy( moj maz w czarnej koszulce a ja w niebieskim)
zdj 2 - dostalam koszyk owocow- zeby dziecko bylo najedzone witaminkami i smieszna futrzana torebke
zdj 3- przekazywalam ciazowe fluidki bo oni sie staraja o drugie dziecko
zdj 4 - wpychala we mnie ptasie mleczko- niedobra hihih

reklama
Hej hej wrociłam od lekarza.
I znam juz płeć.. widziałam siusiaczka.Bedzie chłopczyk- BORYS!!!!!:-)
Niesamowite...
Wszystko jest w porzadku, widziałam wszystkie narzady...Tylko...:-(
Dzidzius jest za mały jak na 21 tydzien...Wg USG wyszło,żę 19 tydzien....Cos nie tak...Lekarz mowi,że moze rzezczywiscie to 19 tydzien albo dzidzia tak wolno rosnie. Podobno bedzie drobniutkie....
Tylko prosze pomozcie mi w jednej rzeczy...Odszyfrowaniu tych dziwnych znaków...
BPD- 4,3 cm
HC- 16,3 cm
AC-14,4 cm
FL- 3,1 cm
Bo Fw to wiem- dzidzia wazy 293 gramy

Pozdrawiam serdecznie

Do góry