madzka
Sierpniowa mama'06 Zadomowiona(y)
myszorka- wszystko bedzie ok nie martw sie. Ja sama nie wiem do tej pory czy chce zna płec dziecka i na usg ktore mialam robione dzidzius ułożył się na brzuszku i nici z mojego wiedzenia a przy pierwszym nie chcielismy wiedziec .
aOla- pamietaj duzo postojów przyczym mysle że i tak ich bedzie troche nawewt na same siusu ;-)
dzidzia
ciepłe mleczko z miodem,masłem albo z czosnkiem i pod kołderke witamina c i kurowac sie póki jeszcze cie na dobre nie złapało
justice25- ja też zmieniam lekarza 24 ide ze swoją szwagierką(tez cieżarna:-) ) bo tego co do tej pory chodziłam przeniesli i bardzo dobrze bo i tak mialam w planach zmienic lekarza
Anja78- super ze urlop udany
pumi- no tak inna strefa czasowa
aOla- pamietaj duzo postojów przyczym mysle że i tak ich bedzie troche nawewt na same siusu ;-)
dzidzia
ciepłe mleczko z miodem,masłem albo z czosnkiem i pod kołderke witamina c i kurowac sie póki jeszcze cie na dobre nie złapałojustice25- ja też zmieniam lekarza 24 ide ze swoją szwagierką(tez cieżarna:-) ) bo tego co do tej pory chodziłam przeniesli i bardzo dobrze bo i tak mialam w planach zmienic lekarza
Anja78- super ze urlop udany
pumi- no tak inna strefa czasowa

nic tylko spac