reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dzieki dziewczynki za zyczenia zdrowia :-):-):-):-):-):-) to mile gdy ktos sie o mnie martwi [maz powiedzial ,,jak nie uwarzalas to teraz masz'':wściekła/y:]
pumi twoj facet to skarb i ne gniewaj sie ale fluidynie pomogly ja tez rzygalam :baffled::sick: widze ze duzo nas nazeka dzisiaj iwogule od paru dni na mdlosci jakis nawrot z wczesnych miesiecy czy co
tez czytalam porod na wesolo mozna boki zrywac ide sie kapac i lulu bola mnie wszystkie kosci milych rozmow i slodkizh snow o dzidziach :tak:

reklama
Hej, witam nowe mamusie czyli 2 Kasie:tak:, fajnie że coraz nas więcej:-D.
Aniu witaj po wojażach, wstaw koniecznie fotki, pewnie brzusio urósł.
A ja jestem chora:-:)-(, pisalam Wam jakie są skuteczne leki na przeziębienie a teraz sama muszę to zastosować,coś czuję ze to szybko nie przejdzie bo zaraziłam się od swoich dzieciaków a one mają wirusowkę.A jutro pierwsze zajęcia w szkole i muszę się jakoś powlec bo mam zaliczenie, kurcze niech to ....:sorry::sorry::sorry::sorry:.

Witam po paru dniowej przerwie, gorące pozdrowienia dla nowej mamuśki oraz dla Masiek (która o nas chwilowo;-) zapomniała - dobrze że jesteś i trzymamy kciuki za Was) - tez chce być ciocia dla Twojego maleństwa:-)
Anja jak po wojażach? Chyba miałas czas żeby się wsłuchac w siebie i usłyszec w końcu swoje maleństwo - cudownie :-)
a co sie dzieje z Mili? czyzby gdzieś się zawieruszyła na dłużej;-)??
Ja ten tydzień miałam strasznie zalatany, zmieniłam ginkę(z której jestem póki co zadowolona - bardzo interesuje się stanem zdrowia moim i mojej córci), zleciła mi sterte badań - nawet widziałam córcię kolejny raz na usg - superrr
Morfologie mam znowu słabą, znowu tabletki mam przepisane ale ogólnie ok, nawet zrobiła mi jakieś testy coombs'a ( u mnie to koniecznośc bo ja mam 0Rh- a moj men'szczyzna ARh+)

Własnie spojrzałam na suwaczki i uswiadomiłam sobie jak ten czas zapierdziela. Bodajże byłam w 8tc jak dołączyłam na to forum, a teraz juz 25tc :-) juz bliżej jak dalej :-D cudownie

ooo Anja wrocila!!!! to ja na ta okolicznosc poodkurzam mieszkanie hihihihi! na czesc Anji!!!!
Dzidzia- ty duuuzo wypoczywaj bo masz duzo stresow przy twoim przyszlym - a co do przekaszenia podac to moze cos znajde w moich przepisach to podam propozycje jutro.

helenka to moze ja jeszcze raz te fluidki+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ tym razem moze pomoga?
A Mili cos chyba wspominala ze ma remont.
ja wrocilam z zakupow- zdobycze: kilka bluzek przecenionych z 20$ na 4 $ ( uwielbiam amerykanskie przeceny!) i duuuzo jedzenia do lodowki. dzis mam spoznionych urodzinowych gosci- jak bede miec jakies ciekawe fotki to wkleje. ide szykowac slodkosci na wieczor....

A my w końcu podłączyliśmy telewizor, powiesiliśmy na ścianie, podłączyliśmy playstation2 i przez ostatnią godzinę wyłam przy singstarze ;DD

no to mamy na forum: maniaczke sprzatania, maniaczke kiszenia ogorkow i maniaczke playstation. Inne maniaczki- ujawniajcie sie hihihi

no i znofffu nie ma nikogo : ((((((((
no to wkleje zdjecia z nowymi ciuszkami ze sklepu. dzis kupilam rozmiar spodni 9 a przed ciaza kupowalam 3/4- niezle skoczylam co?

reklama
jejciu nadrobiłam czytanie i już mi się poplątało w głowie :szok:
dziewczyny co mają problemy z eks żonami wiem coś o tym kiedyś związałam się z zonatym mężczyzną jego była na siłe próbowała wejśc z butami w nasze zycie tyle że dziecka nie było ale dopieła swego bardzo dużo zależy od mążczyzny w tym momęcienie żałuje ze tak się stało bo teraz mam wspaniałego męża :tak:

meczów nie lubie nic ciekawego a za to mój mąż urodzony bramkarz :-D nawet mają jakieś turnieje z pracy organizowane
pumi chyba jesteś mocnym markiem spij na siłe bo potem juz tak nie bedzie :no:
agnie-wkońcu okno na świat

współczuje rzyganka nic przyjemnego
a propos nie potrzebnych zakupów rzeczywiście jest tyle pięknych rzeczy dla naszych dzieci ale rownież niepotrzebnie kupowane przez młode mamy np ten becik - rzeczywiście na wyjscie ze szpitala tylko bo w domu na nic się nie przydaje np ja zakupiłam podgrzewacz do pokarmu mając mikrofakówke wcale nie pomyslałam że moge podgrzac włsnie w mikrofali i jest wiele takich rzeczy ktore można by wymieniac ale o tej godz. nie przychodzą mi do głowy ..

lece odpoczywa i już nie pozwole sobie na kilku7 dniową przerwe tu się tyle dzieje że wiadomości nie trzeba oglądac:-D
pozdrawiam wszystkie mamy

Do góry