reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witajcie dziewczyny,
Magda wielgachne gratulacje, już wiesz , ze będzie to chłopczyk:-):-):-)
ja jeszcze muszę czekać 2 tygodnie i może wtedy maleństwo będzie łaskawe:-D
Masiek czekam na cudowną nowinę i 3mam kciuki
Agnie ta twoja Ada dopiero będzie mądra;-), jak ty tylko wkuwasz, ale teraz wizor ci przywieźli i na pewno sie rozleniwisz:tak::tak:
a mnie nic nie boli czuję sie świetnie. :-)dzidzia wciąż bryka. Nawet dzisiaj się obudziłam około 7 jak mój mąż wychodzi do pracy i sprawdzałam , czy dzidzia sie rusza, bo podobno o tych samych porach sie później będzie budzić. ale wszystko życie zweryfikuje hihihi
przed chwila przeczytała watek o porodach na wesoło, no mówię wam boki zrywać, bardzo polecam:tak::tak:
Asia czekamy na wieści , na pewno wszystko dobrze, nie martw sie na zapas:no:
Dzidzia ty więcej odpoczywaj jak ci juz tak brzuszek widać
a
i witam drugą Kasię

reklama
dzidzia dzieki za wsparcie :-) masz racje od kiedy mam dzieci moge sobie najwyzej pomazyc o lezeniu w luzku jak jestem chora nawet teraz w ciazy ani razu nie spalam w dzien nie mam czasu :no: boje sie tylko zeby dzieci nie mialy mocnej goraczki w nocy bo strasznie wymiotuja przy goraczce a wtedy noc calkiem z glowy Mnie troche ratuje to ze biore caly czas wit c bo lekarz kazal zeby nie dopuscic do infekcji nerek ale i tak czuje sie fatalnie boli mnie glowa lekki katar troche gardlo i do tego stala dolegliwosc MDLOSCI :baffled::eek: jeszcze gorsze niz na poczatku a mialo byc lepiej :wściekła/y:
witam nowe mamusie piszcie czesto i o wszystkim to naprawde jest potrzebne zeby wygadac sie z wszystkiego [nie kazdy chce sluchac w domu 20 razy jak placzesz ze szczescia bo nosisz w sobie dziecko]

Hurraaa!!!!!Masiek sie pojawila- no to ostro do ataku i fasolkuj owocnie
xx_brawa_01.gif

Asia S- a ty nie zaczynaj schizowac nie potrzebnie
xx_nienie.gif
- wykryja cos strasznego- napewno ze dzidzia urosa i bedzie mocniej kopac- czy to nie przerazajace ?hihihi- zartuje laska- nie ma co sie denerwowac!
Helenko- przesylam fluidki zdrowia~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja dzis wstalam w swietnym nastroju- nie dosc ze pogoda cudna- slonko i tylko 22 stopnie (bez zaru z nieba), wczoraj wyjasnilam sytuacje z moja pracownica i na razie nie musze zatrudniac nikogo nowego, za 2 tyg zobacze pierwszy raz od 3 lat moich kochanych rodzicow, w poniedzialek ide na usg i pewnie zobacze kogo pielegnuje pod sercem i na koniec- mezulo dzwonil ze zaraz mi odstawi autko pod dom i moge jechac gdzie chce. czyz nie jest wspaniale?
xx_haha_01.gif

Pumi- ten Twoj mężulo to musi byc anioł. Rezygnuje z auta dla Ciebie!!!A ty wykorzystaj to i jedz na kolejne zakupy. A co sobie bedziesz załowac...:-D
Dzidzia- odpoczywaj odpoczywaj. Ja jak nie byłam w ciazy to uczelnia mnie meczyła a co dopiero teraz....Odespij ta meczarnie:-p
Trzymajcie za mnie kciuki bo sr...m pod siebie przed jutrem.
Buzka wielka dla Was i maluszków

ja sie nie boje jezdzic ale nienawidze parkowac bo mamy jeepa- olbrzymi jak czolg i ciezko sie zmiescic zeby zaparkowac koperta. ale jezdzi sie super. dostalam sysytem nawigacji na urodzinki kilka dni temu i chcialam pojechac do takiego wielkiego parku zeby mnie ten gps prowadzil ale nie wiem czy sie odwaze sama tak daleko.
a mezulo mi zostawia auto bo ma drugie tylko zarejestrowane jako comercial na firme i nie wszedzie nim mozna jechac.

Kochane ja troszke wypoczelam.....
Agnie no to teraz beda klotnie o pilot... hihihi....
Sylka juz dawno temu czytalam porod na wesolo, dobrze, ze mi o tym przypominalas, bo czasem mnie nachodzi strach przedporodowy i wtedy chyba najlepiej jest cos takiego poczytac....:)
Helenko wspolczuje Ci bardzo.... kuruj sie jak mozesz i dzieci, moze zapobiegawczo daj im cos na noc na goraczke....
Pumi musze Ci troche ponarzekac na Twoj Krkow, jest caly rozkopany i taki dzis byl nie przyjemny.... poniedzialek juz blisko, ciekawe kogo tam masz pod serduszkiem...hihi... Męża to masz zloto.... wogole to musze na Ciebie nakrzyczec!!!! kiedy to mialas urodzinki??!! Wspolczuje dolegliwosci... ale ciekawa jestem co zjadlas.....:eek:
Asia S 3mam mocno zaWas kciuki zobaczysz wszystko bedzie dobrze.....
Ktarzyna-joanna ja tez nie moge narzekac ostatnio na ruchy dzidzi... kurcze cudowne to uczucie... czasem nieprzyjemne( jak np. w pecherz dostane), ale mimo wszystko cudofne.... Dziecko dlatego kopie jak siedzimy albo lezymy, bo sie nie ruszamy, a tak jak chodzimy to sie w srodeczku kolysze i usypia...
ja uciekam do chorego, zeby wyzdrowial podkuruje Go... w sobote maja sie poznac rodzice.... co by tu do jedzenia przygotowac.... hm... macie jakies propozycje?! bede wieczorkiem.....

reklama
witam wrocilam z wloskich wojazy...musze troche nadrobic czytanko jakies 100 stron pewnie.
poza tym super, wypoczeta, dzidzia kopie na calego;-)

Do góry