Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak mężuś wróci z pracy to wstaię fotki, bo trzeba zmniejszyćw fothosopie, a ja nie umiem.A ona jest w tym obcykany bo codziennie na tym programie pracuje, muszę się w końcu nauczyć

.Zamierzam zrobić ciasto, szarlotkę,mniam mniam.
W zeszłym tygodniu szans na to nie było!Za dużo do przeczytania....A i dzisiaj tylko pobierznie okiem rzuciłam,Ale jestem.Zabieram się za sprzątanie.Mężuś za chwilę wkracza do łazienki aby ją poprawić po super-fachowcu rodem z "USTERKI"...Więcej ma pracy niż jakby sam ją robił ale co zrobić....Remont łazienki moja mamunia postanowiła nam zasponsorować i razem z tym Panem Tadziem w komplecie....niestety....
z okazji poznania płci bobaska. Niesamowite, a już dziewczynki wygrywały.
nie wiem jak jest teraz

ja tez mam włosy na brzuchu i zapchany nos,. mąż śmieje sie ze mnie że obrosłam jak niedźwiedź. Ale płeć poznam dopiero 2 października:-(
:-):-). Mnie mozesz zapisać do rozdziału obsesyjnych nimfomanek hihihihi
do teraz to ruszała sie tak delikatnie, ze szwagier macając mnie po brzuchu nic nie wyczuł, aż mój mąż był trochę zazdrosny.hihihi
jak boga kocham, czułam jak sie zwija i odbija od ścianek jak ryba albo wąż hihihi, jazda była niezła, ale dzisiaj cisza, teraz też tak chcę.

fajnie była, ja oczywiście kierowca. ale śmieszny wieczór. dużo by opowiadać, ale gospodarze maja ślicznego 2 letniego chłopca Adasia. Juz jest taki skubany sprytny, a ma możliwość zrobienia smutnych oczek, że jak mamusia nie pozwoliła mu zgasić świeczki to mi się serce kroiło
. śniada karnacja, ciemne brązowe oczy i włosy. a najlepsze jest to , ze wyjątkowe krzaczki na brwiach po tatusiu ale w tym wieku dziecka,
JAK ZMARSZCZYł BREWKI TO BYM MU WSZYSTKO ODDAłA.
. a paprykę to chyba 10 kilo przerobiłam.
oczywiście przepis z miodem bo jest niebo w gębie hihihi. Mój mąż oczywiście protestował: kto to wszystko zje!!!, ale z tamtego roku to nic nie zostało i chyba myszy w piwnicy opyliły hihihi
.
Bo jej koleżanki wnuczek w wieku 1 miesiąca jest już w szpitalu i ma jakieś bakterie w moczu. ostatnio bardzo to jest popularne i nie mogą sie tych bakterii pozbyć, i w ruch idą antybiotyki.
a jaj jej na to , ze myślałam, żeby po może 3, 4 miesiącach częściej wkładać tetrową , bo na początku dziecko załatwia sie co 5 minut. a ona na to , że mi te pieluchy badzie prać, gotować i prasować. No nie, ze anioł
:-):-)
moja cora zaraz po urodzeniu miala uczulenie na szpitalne proszki musialam wozic z domu pampersy i ubranka bo u nas w szpitalu byly tetrowe pieluchy i szpitalne ubranka przez tydz pobytu w szpitalu mialam dosc przebierania co pol godz dziecka bo Lukasza przewijalam co pol godz a w domu z pampersem to jak w raju dziecko spalo i byl spokoj oczywiscie zrobisz jak chcesz nie chce zebys myslala ze sie wtracam poprostu dziele sie wlasnym doswiadczeniem i chce dobrze tobie [wam ]doradzic
Z innymi spodniami nie jest lepiej. Jeden tylko sklepik, nota bene, najbliżej mnie oferuje logiczne ceny. Może mało wyszukane fasony i kolory, ale naprawdę można coś wybrać. Widziałam tam spodnie z czegoś miękkiego (wygląda trochę jak gruby sztruks, ale jest mięciutkie i lejące) ciepłe ale mogą być przewiewne za 45zł. I komplety z takiego garniturowego materiału lub ze sztruksu (spodnie + kamizelka wiązana pod biustem) za max 116zł. Może coś wybiorę.
Dla mnie to są niestety znaczące wydatki.

dlatego ja musiałam wkroczyć do akcji i skierować jej myśli w inna stroną.
No jak z krową na miedzy jej sie ten podoba i koniec.
Dlatego wtrąciłam sie jedynie z czystego miłosierdzia.