reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

pandorax jak czuc ryba to jest to zapalenie albo grzybica a wody plodowe maja slodki zapach wiem bo pechez pekl mi w domu i po zapachu poznalam ze to wlasnie to AOLA WIELKIE GRATULACJE

reklama
AOla- NO TO DOROBILAS!!!!!!
BEDZIE SIOSTRZYCZKA DLA PITUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
GRATULACJE- WITAJ W GRONIE!!!! CORCIE GORA HURRAAA!!!!!

hej Laski! gdzie wy sie podziewacie! przeciez w polsce dopiero 8 godzina!
smutno mi tak samej... no to jak zwykle na te okolicznosc wkleje fotke z dzis i z wczoraj. dawno nic nie wklajalam. jestem w szoku jak sie rozszezylam na boki
xx_olaboga.gif
jakos na codzien tego nie zauwazam dopiero na zdjeciach widac hihihi- ale mi sie podoba - taka slonica jestem

Aola - gratulacje! ale Ci zazdroszczę że już wiesz:-) cudnie!
Helena, no widzisz, a mi mówili że ma być ryba:dry:.
Pumi, ja też się rozszerzam. Pewnie dlatego nie pasuja na mnie już żadne spodnie normalne. Muszę też wreszcie zrobić zdjęcia i pokazać Wam jak wyglądam.

Aola, gratuluje...u mojej dzidzi wyrazni brak ptaszka wiec raczej lasencja- Nadia:-):-):-)
zdrowiuska wszystko na miejscu, poza tym duza 540, a poniewaz wazylam 46kg przed ciaza a teraz 54.4 wiec gino kazal mi jesc madrzej:no:nie wiem czemu tak tyje, jem owoce, malo chleba, nie slodze herbaty, raz na jakis czas czekolade czy ciacho, a juz 8 na plusie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:cuz, jak dziecko bedzie duze to mam CC zapewnione:eek:

Anja, dobrze że z dzidzią wszystko ok. Dziewczynka - powiadasz, ech to będzie pewnie śliczniusia:-D. Wydaje mi się że już dość spora. Ale słyszałam, ze kobietki z małą wagą przed ciążą, moga więcej przytyć niż wynosi te normatywne 11-16 kg. To się może nie martw. A jak jesz? bo może sekret nie w tym co i ile tylko jak i kiedy? Podobno najlepiej regularnie co 3h ale w małych ilościach i zawsze z dodatkiem warzywa lub owoca. Dużo owoców też ma swoje kalorie - cukier.

dzięki dziewczyny jeszcze jestem podekscytowana:-) Bardzo się cieszę Mała jest duża:laugh2: waży 658g Synek w tym samym tygodniu miał 538g

reklama
wlasnie nie wiem czem tak zawsze bylam szczupla,cwiczylam joge, jadlam kupe warzyw i owocow , moja dieta malo sie zmienila ale jestem czeciej glodna.
teraz wyklucze calkowicir biale pieczywo,weglowodany, biale mieso i warzywa duszone,to mi pozostalo jak nie chce zamienic sie w walenia:wściekła/y:

Do góry