helena-lidia
Styczniowe mamy'08
pandorax jak czuc ryba to jest to zapalenie albo grzybica a wody plodowe maja slodki zapach wiem bo pechez pekl mi w domu i po zapachu poznalam ze to wlasnie to AOLA WIELKIE GRATULACJE
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
.
nie wiem czemu tak tyje, jem owoce, malo chleba, nie slodze herbaty, raz na jakis czas czekolade czy ciacho, a juz 8 na plusie

cuz, jak dziecko bedzie duze to mam CC zapewnione
. Wydaje mi się że już dość spora. Ale słyszałam, ze kobietki z małą wagą przed ciążą, moga więcej przytyć niż wynosi te normatywne 11-16 kg. To się może nie martw. A jak jesz? bo może sekret nie w tym co i ile tylko jak i kiedy? Podobno najlepiej regularnie co 3h ale w małych ilościach i zawsze z dodatkiem warzywa lub owoca. Dużo owoców też ma swoje kalorie - cukier.
waży 658g Synek w tym samym tygodniu miał 538g