reklama
Dokladnie wczoraj sobie myslalam ze Donia chyba juz do nas nie dolaczy- a tu taka niespodzianka. Donia- fotki wklejaj- koniecznie!
co do wozkow - to strasznie ciezki sa te wasze 17 kilo!? moj wazy tylko 7 kilo i mozna z niego zrobic gondolke i spacerowke- tylko u was male kola sie nie sprawdzaja.
Sylka co do 3 lub 4d - nie spotkalam sie z tym- musiala bym podzwonic po gabinetach prywatnych i popytac. ale mezulo by nie zasponsorowal bo by sie wkurzyl ze cuduje zamiast sie cieszyc i ze jak mi powiedzieli 3 razy ze dziewczynka tam mieszka to zebym nie szukala dziury w calym- znam go jak wlasna kieszen hihihi
co do wyposazenia dla dziecka to faktycznie duuuzo juz mam. druga komoda i poleczki stoja w korytarzu i czekaja az moi rodzice pojada i robimy dalej przemeblowanie. rodzice mi zapowiedzieli ze mi przywoza pienizaki jako dziadkowie na wyprawke i pewnie jeszcze dodatkowo cos wpadnie bo tata chyba sprzedal moja honde w polsce wiec zabiore rodzicow i kupimy za to lozeczko i fotel do karmienia. musze jeszcze kupic kojec razem z przewijakiem do pensylwani bo przeciez tam spadzam 3 dni w tyg.
co do wozkow - to strasznie ciezki sa te wasze 17 kilo!? moj wazy tylko 7 kilo i mozna z niego zrobic gondolke i spacerowke- tylko u was male kola sie nie sprawdzaja.
Sylka co do 3 lub 4d - nie spotkalam sie z tym- musiala bym podzwonic po gabinetach prywatnych i popytac. ale mezulo by nie zasponsorowal bo by sie wkurzyl ze cuduje zamiast sie cieszyc i ze jak mi powiedzieli 3 razy ze dziewczynka tam mieszka to zebym nie szukala dziury w calym- znam go jak wlasna kieszen hihihi
co do wyposazenia dla dziecka to faktycznie duuuzo juz mam. druga komoda i poleczki stoja w korytarzu i czekaja az moi rodzice pojada i robimy dalej przemeblowanie. rodzice mi zapowiedzieli ze mi przywoza pienizaki jako dziadkowie na wyprawke i pewnie jeszcze dodatkowo cos wpadnie bo tata chyba sprzedal moja honde w polsce wiec zabiore rodzicow i kupimy za to lozeczko i fotel do karmienia. musze jeszcze kupic kojec razem z przewijakiem do pensylwani bo przeciez tam spadzam 3 dni w tyg.
e-stera
Fan(ka)
Myszorka nie uważam żebyś sie wymądrzała, po prostu jako doświadczona mam dajesz dobre rady
.
A co do kół to są małe ale u nas zimą chodniki są naprawdę świetnie odśnieżone, a do miasta z maluszkiem nie zamierzam ejździć, bo mam naprawdę z kim zostawić.A gdyby naprawdę napadało mnóstwo śniegu, to mam drugi wózek n(po bratanku)na wilkich kołach pompowanych.Będzie sobie stał w wózkarni,( bo też mamy )i gdyby co to go wyciągnę

.A co do kół to są małe ale u nas zimą chodniki są naprawdę świetnie odśnieżone, a do miasta z maluszkiem nie zamierzam ejździć, bo mam naprawdę z kim zostawić.A gdyby naprawdę napadało mnóstwo śniegu, to mam drugi wózek n(po bratanku)na wilkich kołach pompowanych.Będzie sobie stał w wózkarni,( bo też mamy )i gdyby co to go wyciągnę

e-stera
Fan(ka)
A tak w ogóle to u nas w jednym sklepie ten wózek jest w promocji i kosztuje tylko 1000zł:-).To taniej niż na allegro.
e-stera
Fan(ka)
Myszorka skoro masz sklep to doradź mi co do wanienki.My niestety mamy brodzik i muszę mieć taką wnienkę żebym ją mogła potem wstawić w brodzik,żeby się zmieściła.Jest wogóle coś takiego?A butelki jakie polecasz?
e-stera
Fan(ka)
TOMMEE TIPPEE: BUTELKA 260ml 2 SZTUKI NIEBIESKIE (244988255) - Aukcje internetowe Allegro
A co do butelek to takie mi się podobają isą chwalone, któraś miala takie, jak one się sprawdzają?
A co do butelek to takie mi się podobają isą chwalone, któraś miala takie, jak one się sprawdzają?
ja chyba bede urzywac avent butelki- najpopularniejsze. oprocz tego oczywiscie antykolkowe. kurde a pamietam jak 2 lata temu siostra mnie prosila zeby jej do polski wyslac te antykolkowe a teraz ja jestem na tym etapie- ehhh jak ten czas leci!!!!
ja dzis jade przed 3 godzina odebrac synka mojej kolezanki od jego cioci i bede go nianczyc az jego mama nie wroci z pracy- bedzie pracowite popoludnie hihihih
ja dzis jade przed 3 godzina odebrac synka mojej kolezanki od jego cioci i bede go nianczyc az jego mama nie wroci z pracy- bedzie pracowite popoludnie hihihih
reklama
myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
avent
125 ml 260ml 330 ml 330ml +uchwyt +ustnik wszelkiej maści smokole
smoczki uspokajające kubeczki niekapki
co do sterylizatorów laktatorów kompetów do mrożenia
ceny podam Wsm jutro oczywiście z HURTOWNI bedzie taniej wszystko mam w sklepie ale butelka 125 na sklepie u mnie kosztuje 14 zł???????
a wogóle po co wam BABY BUTELKI CYCKI SZYKUJCIE JAK NAJDŁUŻEJ
125 ml 260ml 330 ml 330ml +uchwyt +ustnik wszelkiej maści smokole
smoczki uspokajające kubeczki niekapki
co do sterylizatorów laktatorów kompetów do mrożenia
ceny podam Wsm jutro oczywiście z HURTOWNI bedzie taniej wszystko mam w sklepie ale butelka 125 na sklepie u mnie kosztuje 14 zł???????
a wogóle po co wam BABY BUTELKI CYCKI SZYKUJCIE JAK NAJDŁUŻEJ