reklama
Ale mnie dzis nuży...
Co do wózka- to ja tez chce wielofunkcyjny....
Moje kolezanki maja i polecają- zreszta kazdy inaczej robi...
:-)
A dzis na obiad- pomałpuje po Helence- zrobie ogorkową.
Mam dzis spotkanie z Pania, ktora bedzie u mnie w mieszkaniu sprzatac...Chce z nia omowic warunki...
Potrzebuje kogos przynajmniej raz w tygodniu- do sprzatniecia kurzu, pomyscia i pozamiatania podłóg i raz w miesiacu okna...Sama nie mogę a mężuś wraca późno- zreszta on nie posprzata dokładnie
Co do wózka- to ja tez chce wielofunkcyjny....
Moje kolezanki maja i polecają- zreszta kazdy inaczej robi...
:-)
A dzis na obiad- pomałpuje po Helence- zrobie ogorkową.
Mam dzis spotkanie z Pania, ktora bedzie u mnie w mieszkaniu sprzatac...Chce z nia omowic warunki...
Potrzebuje kogos przynajmniej raz w tygodniu- do sprzatniecia kurzu, pomyscia i pozamiatania podłóg i raz w miesiacu okna...Sama nie mogę a mężuś wraca późno- zreszta on nie posprzata dokładnie

e-stera
Fan(ka)
Agnie poradź się koleżanek , które mają dzieciaczki.Zresztą wiele zależy od tego ile kasy chcecie wydać na wózek

e-stera
Fan(ka)
Musisz pochodzić po sklepach i pooglądać co i jak wygląda.
Ja wybrałam taki, koleżanka zachwalała,Do samochodu też się mieści bez problemu, bo my dużo jeździmy i to jest dla nas ważne.Zaraz ci wyślę linka
Ja wybrałam taki, koleżanka zachwalała,Do samochodu też się mieści bez problemu, bo my dużo jeździmy i to jest dla nas ważne.Zaraz ci wyślę linka
e-stera
Fan(ka)
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
wanienka termometr(nieprzydatny)reczniki z kaptorem kombinezon 68 a becik mam taki starodawny dluga poduszka sklada sie to na pol i zawiazuje na kokardy uzywane tylko do wyjscia ze szpitala i do chrztu bo to becik po mojej kochanej babci juz trzecie pokolenie bedzie w tym chrzczone oczywiscie poduszka i pierze sa nowe a wyniki chyba nie sa dobre bo mam malo czerwonych krwinek 

myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
wózeczek fajny firma tez
jeśli moge sie troche pomądzyć to poziuziajcie ten wózek na zywo ma małe podwójne kółka !!!!!!!!!!!!!!!
kurcze ale dzisiaj wszystkim daje mądre rady......

PRZEPRASZAM jesli kogoś uraziłam dziele sie doścwiadczeniem i FACHEM mam sklep dla dzieci i rozmawiam z mami róznymi mamami
jeśli moge sie troche pomądzyć to poziuziajcie ten wózek na zywo ma małe podwójne kółka !!!!!!!!!!!!!!!
kurcze ale dzisiaj wszystkim daje mądre rady......

PRZEPRASZAM jesli kogoś uraziłam dziele sie doścwiadczeniem i FACHEM mam sklep dla dzieci i rozmawiam z mami róznymi mamamireklama
Moje samopoczucie jest dobre a moja mala caly czas o sobie daje znac a najbardziej z rana jak tatus wstaje do pracy:-) mam juz dosc tego remontu. jestem taka wsciekla bo polozylismy tynk ozdobny na sciane i pomalowalismy go na nasz upragniony kolor czyli slonecznikowe lato ale niestety ten tynk wpierdzielil nam farbe. nikt nas nie ostrzegl ze takie tynki wchodza w reakcje chemiczna z farba lateksowa i wyszla nan mozaika pomaranczowo- zolta i jestem teraz zmuszona do bialych scian jestem taka zla bo ja nie nawidze bialego koloru

a nadodatek siedzimy juz ponad tydzien na glowie tesciowej, nie jest zle ale nie ma jak we wlasnym domku. acha i jeszcze sie nie pochwalilam ze moja tesciowa sie przekonala do imienia mojej corci . wiec wyglada na to ze wygralam;-)
i tak by nie miala nic do powiedzenia

a nadodatek siedzimy juz ponad tydzien na glowie tesciowej, nie jest zle ale nie ma jak we wlasnym domku. acha i jeszcze sie nie pochwalilam ze moja tesciowa sie przekonala do imienia mojej corci . wiec wyglada na to ze wygralam;-)
i tak by nie miala nic do powiedzenia