reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Te szwedzkie wózki super, tylko szkoda, że nie można dokupić do zestawu fotelika samochodowego... Co jest złego w wielofunkcyjnych wózkach?

moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg
chciałam Wam pokazać to moje marzenie ale mi nie idzie :no::no::no:
na cały komplet potrzeba mi 2100 zł wózek z torba i fotelik ale jakby mi ktoś sypnoł 1300 zł to samwózek mi wystarczy a fotelki kupie od siebie ze sklepu za 100 zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: JUZ CHCE TEN WÓZEK oooooooo IJUZ bo bede TĄPAĆ GRYŹĆ I GRYMASIĆ;-);-);-);-);-);-);-);-)

Agnie ja kupiłam wózek wielofunkcyjny, dużo moich koleżanek takie ma i nie narzeka, co prawda trochę waży ale i tak mieszkam na parterze więc mi to obojętne.Zresztą spacerówka po zdjęciu gondoli jest szersza i dłuższa niż w innych wózkach spacerówkach bo porównywałam.
Zobaczymy. ...czas pokaże czy był to trafiony wybór:confused::confused:

wow estera ty masz juz wszystko pokupywane:szok: ja zakupy zostawiam na listopad,
na razie jedynie ubranka,ale za 2tyg robimy remont pokoiku wiec to pochlonie troche kasy a potem zamawiamy kuchnie. wiec zeby nie oszalec, po kolei.:confused:

Trochę nam kasy wpadło więc wydaliśmy na dzidzię bo tak to by się rozeszło po kątach, a łóżeczko było przecenione o20% więc okazja była.Fotelik dostałam, bo Ola której pilnuję już wyrosła.A na ubranka zawsze jest jakaś przecena to korzystam.
A Tobie to i tak podczas remontu nie warto zawalać dodatkowo mieszkanie, po remoncie już sobie wszystko ustawisz.
Ale i tak nie dogonię Pumi z zakupami, :-D:-D:-D:-Dbo Ona to ma nawet wanienkę i mebelki, a ja nie:-D:-D:-D:-D:-D.
Mam jeszcze 2 ręczniki z kapturkiem i becik:happy::happy:

zobaczycie w praniu
zmykam kurcze ale mniedzis wciąneło
ostatecznie zakupy odkładam na listopad jak juz bedziemy mieszkać u SIEBIE

reklama
Do góry