reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ale z kombinezonkiem to tez mam problem bo jak kupie 56 to w marcu moze byc za maly a jak 62 to jak sie bedziemy ewakuowac ze szpitala to bedzie wygladac smiesznie w takim wielkim, azima ma byc ostra w tym roku wiec jak dobrze pojdzie na pierwszy spacer pod koniec lutego:eek:

reklama
cos w ten desen...

koszt 370 moze kupie uzywany:-pbaby bedzie kosztowalo oj kosztowalo ale na wygodzie i wyksztalceniu oszczedzac nie bede,po to czekalam z ciaza az sie bardziej ustabilizuje, jajuz sie wyszalalam i zdazylam na siebie wydac:-)

moj wozek jest ciezki ale dla mnie to nie problem mam wlasny dom z duzym kortyazem i miejsce dla wozka zawsze sie znajdzie dzidzia bedzie spac w kojcu w sypialni rodzicow na parteze bo my mieszkamy na pietrze a kuchnie mamy wspolna z rodzicami kojec i luzeczko tez oczywiscie mam materac w luzku z wlukna kokosowego Asia zapraszam na zupe ugotowalam wielki gar :szok: pychota a ktos z was gotowal golabki to dopiero pysznosci :tak: a wczoraj na kolacje jadlam ogorka kiszonego tartego i czekolade z orzechami laskowymi (czyzby obojniak)jedzcie orzechy dobrze wplywaja na rozwoj kory mozgowej u dziecka
odebralam wyniki krwi cukier bardzo ladny 103 po glukozie norma do 140 ale reszta tzn wszystkie czerwone krwinki jakies plytki wiekszosc z wypisanych skladnikow krwi PONIZEJ NORMY niektore dosc duzo to chyba anemia :angry:

JA W ZESZłYM ROKU W STYCZNIU SPRZEDAłAM MóJ BEBE CONFORT i kupiłam peg perego Venezie dla Koko a ona w lipcu przestała jeździć wózeczkiem wszędzie po nóżkach !!!!!!!! i 1200 zł poszło sie paść mamy małego piechura ale przyda sie teraz wiec obejrzałam sobie peg perego głeboki na duzych kołach i sie zakochałam nasza Venezia jest niby uniwersalna ale nie podoba mi sie dla noworodka a że grozi mi poród w grudniu to tymbardziej chciałabym na te pierwsze 5 msc typowy głęboki jak Pan Bóg przykazał
ATTACH]53673[/ATTACH]

biore to pod uwage AOla,ze 2 latek lubi pobiegac ale wozek sie przydaje wlasnie taki lekki, 6-7kg na dluzsze spacery albo na zakupy.
ale co ja tam mowie moje bedzie cichutkie i spokojne jak smok:tak:grzecznie sie bawilo i siedzialo bez grymasow w wozeczku...takie bylo zamowienie, tak czy siak inaczej bede reklamowac, ile trwa gwarancja na dziecko ktos sie orientuje?????:eek:

Ja już mam wózeczek, łóżeczko i ubranka,fotelik. Został mi tylko kombinezon do kupienia, materacyk , pościel, wanienka, butelki smoczki , a reszte mam dostac w prezencie tzn. kpmlet pościeli na zmianę ,kocyk ciepły ii coś tam jeszxze.
Helena to super że wyniki w porządku:tak:,
A moje gołąbki już się dogotowują, wyszło mnóstwo, wielki gar.Tym razem z robiłam z kapusty włoskiej, pyycha.
A ja zajadam ogórki kiszone, tak mi pachniały w sklepie że musiałam kupić koniecznie:laugh2:

reklama
Do góry