reklama
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
czesc Ja sobie leze i odpoczywam ale chyba wezme sie za prasowanie bo mnie denerwoje ze nie zrobione oczywiscie nie dowiedzialam sie kogo nosze pod sercem ale wczoraj bylo wazniejsze nasze zdrowie niz plec dzieciatka kupilam wczoraj komplecik z dzianiny dla malenstwa spioszek i czapeczka ale dzisiaj juz mi sie nie podoba
chyba nie jestem calkiem normalna
ktoras z was jest ubezpieczona w KRUSie informoje ze dostalam zwolnienie 30 dni ale pisze na nim ze musze lezec poprosilam lekaza i mi dal zreszta jestem taka wykonczona ze mi sie nalezy

ktoras z was jest ubezpieczona w KRUSie informoje ze dostalam zwolnienie 30 dni ale pisze na nim ze musze lezec poprosilam lekaza i mi dal zreszta jestem taka wykonczona ze mi sie nalezy
sylka_k
mama styczniowa 2008
o Helenko jesteś bidulko.
Ty nic nie prasuj tylko leż, a dzidzia będzie najwyżej niespodzianką:-):-)
zmienne humory to u nas normalne nie tylko w ciąży:-):-):-)
Anja jakie mohery?
Ty nic nie prasuj tylko leż, a dzidzia będzie najwyżej niespodzianką:-):-)
zmienne humory to u nas normalne nie tylko w ciąży:-):-):-)
Anja jakie mohery?
A
aOLA
Gość
Sylka ja jestem niska i było mi nie wygodnie Bolały mnie plecy przy przewijaniu Jabym specjalnej komody nie kupowała Już lepszy ten przewijak na łóżeczko
ja nie bałam się porodu Nie ma czego to cudowna chwila
ja nie bałam się porodu Nie ma czego to cudowna chwila
Anja78
matka superstar
wkurza mnie to ze nie mozna miec swojej poloznej i zzo na zamowienie tylko z litosci i dobroci anestezjologa,ze trafie najakas wredna polozn, ze po porodzie zamiast wmilej salce z dzieckiem laduje sie nakorytarzu pod sztuczna palemka boje sie ze beda komplikacje etcetc.
bo zawsze jak jest za dobrze to sie cos musi spiepszyc. dotychcza cala ciaza odpukac super wiec boje sie finalu

bo zawsze jak jest za dobrze to sie cos musi spiepszyc. dotychcza cala ciaza odpukac super wiec boje sie finalu

reklama
Anja- pod palma chocby sztuczna to prawie jak na Hawajach. a jeszcze wycienczona po porodzie - bedziesz miec zwidy ze plaza w oddali jest hihihih.
ja sie nie boje wrednych poloznych bo i tak pewnie trafie na gruba murzynke i jest mi wszystko jedno kto bedzie odbieral porod- byle szybko i bezbolesnie hihihih
ja sie nie boje wrednych poloznych bo i tak pewnie trafie na gruba murzynke i jest mi wszystko jedno kto bedzie odbieral porod- byle szybko i bezbolesnie hihihih