reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
czesc Ja sobie leze i odpoczywam ale chyba wezme sie za prasowanie bo mnie denerwoje ze nie zrobione oczywiscie nie dowiedzialam sie kogo nosze pod sercem ale wczoraj bylo wazniejsze nasze zdrowie niz plec dzieciatka kupilam wczoraj komplecik z dzianiny dla malenstwa spioszek i czapeczka ale dzisiaj juz mi sie nie podoba :baffled: chyba nie jestem calkiem normalna
ktoras z was jest ubezpieczona w KRUSie informoje ze dostalam zwolnienie 30 dni ale pisze na nim ze musze lezec poprosilam lekaza i mi dal zreszta jestem taka wykonczona ze mi sie nalezy

o Helenko jesteś bidulko.
Ty nic nie prasuj tylko leż, a dzidzia będzie najwyżej niespodzianką:-):-)
zmienne humory to u nas normalne nie tylko w ciąży:-):-):-)

Anja jakie mohery?

choera u mnie SR zaczyna sie od 1 pazdz ale maja godz 16.30 a Lukasz pracuje do 18, chce chodzic ze mna nie wiem co wymyslic:baffled:jakas inna poszukam moze

juz niedlugo "Studniowka" 3ba sie jakos przygotowac, slonio-poloneza bedzie mozna zatanczyc:-Dna poprawke nie ma co liczyc trzeba bedzie zaliczyc ten egzamin za jednym zamachem....zaczynam miec niezlego cykora przed porodem:eek:

ja natomiast wogole nie mysle o porodzie. Chyba jestem jakas nienormalna?
xx_urodzinki.gif
nawet sie nie boje. Moze strachy mnie dopadna kolo grudnia?...

Sylka ja jestem niska i było mi nie wygodnie Bolały mnie plecy przy przewijaniu Jabym specjalnej komody nie kupowała Już lepszy ten przewijak na łóżeczko

ja nie bałam się porodu Nie ma czego to cudowna chwila

wkurza mnie to ze nie mozna miec swojej poloznej i zzo na zamowienie tylko z litosci i dobroci anestezjologa,ze trafie najakas wredna polozn, ze po porodzie zamiast wmilej salce z dzieckiem laduje sie nakorytarzu pod sztuczna palemka boje sie ze beda komplikacje etcetc.
bo zawsze jak jest za dobrze to sie cos musi spiepszyc. dotychcza cala ciaza odpukac super wiec boje sie finalu:baffled::no:

reklama
Anja- pod palma chocby sztuczna to prawie jak na Hawajach. a jeszcze wycienczona po porodzie - bedziesz miec zwidy ze plaza w oddali jest hihihih.
ja sie nie boje wrednych poloznych bo i tak pewnie trafie na gruba murzynke i jest mi wszystko jedno kto bedzie odbieral porod- byle szybko i bezbolesnie hihihih

Do góry