reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Donia w ciąży można tylko brać te leki przeciwbólowe, które nie zawierają paracetamolu, sprawdź na ulotce.Ale jeśli już coś brać to APAP jest najbezpieczniejszy ,tak mi mówił ginek i lekarz rodzinny

skontaktowałam sie z moją pania ginekolog, powiedziala ze najlepiej na przeziebienia jak juz zaczyna Cie brać to wziaść 3x dziennie oscinlokocinum i pic herbatke z lipy z miodkiem powinno przejsc, wiec jade do apteki i zaczynam sie kurowac!

Agnie, nie wiem kto zacz ta pani radca, ale ona się zajmuje prawem pracy (bo jest kilku radców u nas). Myślę że jutro sie przejadę, tylko żeby moja bezpośrednia szefowa nie gadała że znów coś załatwiam za ich plecami (już była taka sytuacja - oni sa przewrażliwieni na tym punkcie), ale jakby co to jej wczoraj wspomniałam przez tel że myślę o takim spotkaniu.
Biała czekolada - chyba pójdę do sklepu:cool2:.
Słyszałam, że możemy brać chyba właśnie paracetamol, ale w małych dawkach, w Apapie i w Panadolu jest paracetamol.

dziewczyny jaka ja chora jestem :sorry2::confused:
juz nie mogę padam z nóg a oczy??????? jakbym ze dwa dni płakała:szok:

przyszedł dziś karnisz do salonu kupiony na allegro CUDOWNY
APAP jest najbezpieczniejszy mówi Wam to zona lekarza:angry::wściekła/y::angry::tak:;-):-):-D:tak:;-):-)

zrobiłam dzis zapiekanke ryż+kurczaczek w sosie pomidorowym właśnie zapieka sie w piekarniku pachnie zachęcająco!!!!!!

idę sie wygrzać jak KOKO mi da;-)

wracam po 4d iiiiiiiiiiiiiii:-D:-D:-D
dużo informacji ale o tym może napisze później, ale co najważniejsze: serduszko w porządku, przegrody, zastawki w szczególności ta trójdzielna, Ductus Venosus również w należytym porządku:-):-):tak::tak::tak: wszystko w normie. I kto to pisał, ze ten filmik trwa 15 sekund. U mnie to około 30 minut, powaga.:tak::tak:

Cudowne uczucie: lekarz stwierdził małego siusiaka:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) czyli synuś:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
przesunięty termin rozpakowania na 31 styczeń.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja byłam pewna muszelki hihihi
aOla kochana możesz zapisać nowe wieści, a co do imienia muszę sie zastanowić, bo na razie miałam wybrane dla dziewczynki :szok::szok::szok::szok:, ale może jeszcze sie przyda bo ciągle myślę o córci :tak::tak::-D:-D:-D

hej jak zwykle nasmarowane poczytam was pózniej wpadłam sie przywitac

helenka pisałaś żeby sie nie denerwowac mysle ze to jest raczej niemozliwe ja chyba powinnam brac jakies leki na uspakajające .Naprawde martwie sie o swoje dziecko i nie wiem czy czasem moje maleństwo nie bedzie znerwicowane . Pożaliłabym sie ale nie wiem od czego zacząc .. Także jak sie uspokoje to się odezwie . Najprędzej jutro bede sama z dzieckiem w domu . To narazie papa

reklama
Pamiętacie mnie jeszcze??;-)
Pumi słonko kochane mnie pamięta i mnie wypatrzyła na kwietniówkach:tak:
nie pochwaliłam się jeszcze, bo trochę się boję. Nie chcę zapeszać. Bo tak bardzo się cieszyłam jak z wami zaczynałam i potem ta starta, było ciężko. Wiedziałam, że nie mogę się poddać, wpędzić w rozpamiętywanie, stało się trudno pewnie tak miało być. Odczekaliśmy. Chcieliśmy zacząć majsterkować po wakacjach, ale w sierpniu było zimno i trzeba było się ogrzać;-);-);-) no i tak zmajstrowaliśmy bąbelka, który ma termin na 24kwietnia.
Jakie, to wszystko zakręcone. W styczniu moja przyjaciółka zostanie mamą a 3miesiące później mam nadzieję i ja:tak:
Dobra spadam. Będę tu jeszcze zaglądać:laugh2: I jeszcze będziecie mnie mieć dość:-D

Do góry