reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Sylka gratulki chlopaka
tyle sie wyczekalas i wreszcie juz wiesz. I cudownie ze zdrowy!!!!!
no to ja sie nastawilam na chlopaka a ty na dziewczynke hihihih. Ale ja sie ciesze ze bedzie corunia bo juz ja zaczynam stroic a jeszcze sie nie urodzila hihihi.
Masiek- przypadkiem zobaczylam twoj suwaczek na naszym watku bo mi sie zawsze forum otwiera chyba na stronie 16 gdzie jest twoj post i musialam szybko sprawdzic na kwietniowkach bo chcialam ci pogratulowac !!!!!!!

dzięki dziewczeta,
bardzo sie ciesze, ze maleństwo zdrowiutkie :tak::-D:-D:-D
Masiek ja też cię pamiętam , ale myślałam, że o na zapomniałaś.
Gratulations:-):-):-)

mamuski kurujcie się bo smutno robi sie na forum.
Mnie lekarz zapisał jedynie nospę, a na przeziębienie miód i cytrynę:tak::tak:
teraz kładę się spać :tak::tak:bo muszę jeszcze sobie trochę pomarzyć:-):-) i przyzwyczaić do nowej sytuacji hihihihi:sorry2::sorry2:
dobranoc mamom i dzidziom:tak::tak:

A ja mam "nową" zabawkę i się bawię. :p Mąż ma nowego laptopa, to mi przypadł w udziale Tablet PC na miejsce mojego 7letniego blaszaka i teraz będę mogła sobie klikać z łóżka :D

Sylka, gratulacje!!! witaj w gronie mam synków:-):-):-):-):-)

aOla, ja chyba muszę zmienić datę rozpakowania, bo tak się dopatrzyłam, że mam różne te przewidywane terminy: od 23 do 29 stycznia, ale najczęściej powtarza się ten w środku 25. Nie zgadza się to z terminem okresu, ale na usg tak wychodzi. To poproszę o zmianę na liście.

witajcie.... SYLKA GRATULUJE SYNUSIA...
MASIEK SUPER, ZE SIE UDALO... TERAZ UWAZAJ NA SIEBIE I FASOLKE KOCHANIE!!!!
mADZKA nie przejmuj sie ja tez mam takie mysli, chociaz odkad bylam u pscyhoterapeuty... a tylko 2 razy jakos latwiej mi.... nie prowokuje klotni... dobry jest syrop hydroxyzinum- nie wiem czy dobrze napisalam, ale lekarz mi go dal... doraznie lyzke na dzien mozna... ale dziala naprawde dlugo... mysle, ze lepiej taki syropek dla naszego Maleństwa niz ciagly stres...
a na wizytach dowiedzialam sie ciekawych rzeczy... np., ze wszystko na D wymuszam i stad nasze klotnie... duzo by tego tu pisac... nie wiem czy gosciu ma racje, ale dodaje mi duzo pewnosci i jestem jakas zdystansowana... przez co D jest Kochany... zobaczymy ile... ale nie zapeszam jeszcze dluga droga przed nami... zastanawiam sie nad cywilnym... zobacze jeszcze to 2 tyg.... jejku jaka ja dzis spokojna jestem- niesamowite....
Julek dzis dawal o sobie poznac... mialam stare jeansy i chyba go usikaly....
jutro mam pierwszy zjazd- ale mi sie nie chce...
na dole zalaczam moje zdjecia z niedzieli- czyli wtedy jeszcze 24 tyg... zrobilam sie pyza na twarzy....
uciekam do jutra Kochane......

reklama
Sylka- Wielkie gratulacje dla Ciebie i buziaczki dla synusia:-)
Chyba chłopaki góra!!!:cool2:
Dzidzia- ciesze sie,że zaczynasz pozytywnie myslec:-)BRAWO!!!!!
Ja od wczoraj jestem u mojej mamy, bo mąż pojechał popływac na deseczce. Wraca w poniedziałek.
A moja kochana mama zrobiła dla mnie sok z buraków, marchewki, winogronka i dodała kwasku cytrynowego...Witaminiki ale wykręcało mi buzie na wszystkie strony.
Dzis boli mnie ząb. Nic nie mogę zjeśc...:-(bo buzia mi sie nie otwiera....coz..bede musiała papki wsuwać..hmmm..bede Borysa przyzwyczajać....
Miłego dnia laseczki

Do góry