reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Asia S tak to juz jest, ktos odchodzi ktos przychodzi...:unsure: dzis pojade bo mam cwiczenia z prawa admin- pierwszy raz i angielski.... jutro chyba pojsde na 17 a po 18 koncze... bo wczensiej mam dluga przerwe, a nie dziele pewnie zrobie tak samo....
Witam nowa Mamusie..
Donia 3mam kciuki , wszystko bedzie dobrze, nie dwnerwuj sie.... zobaczysz:)
z Julkiem bedziemy myslami przy Tobie....

reklama
Dzidzia kochaniutka jestes ja ide teraz po corke do szkoły chociaz leje u nas cały dzien i nosa nie chce sie wytknac z domku

u mnie jeszcze nie leje, ale ponoc w Krakowi pada.... a moja szkola miesi sie na takim zadupiu i strsznie tam wieje... jestem zalamana tym, no ale coz, obeznam sie w wykladowcach na tym zjezdzie i bede kombinowzac tak jak w zeszlym semsrez,zeby jak najmniej chodzic....
D ma po mnie przyjechac i ja sobie wymyslilam- o ile bede miala sily, ze zrobi tk jak za dawnych czasow, czyli jak jezdzilam na zjady to mowila rodzicom, ze spie w Krakowie a tak naprawde mieszkalm u Daniela (fajnie 2 minuty ode mnie:-D)... nie zawsze ale czesto tak robilam... hihihi... i ostatni raz przed slubem mozemy sobie zrobic zakonczenie takich pomyslow... a na nasteny zjazd mamy cywilny... hm... mamy miec... hihi... a ja jeszcze nie mam nic przygotowanego.... nawet ubrania... ale w pon pojde, chyba, ze zdecydujemy,ze narazie sobie odpuszczamy....
uciekam, musimy cos z Julkiem cos zjesc... i na busa... ble.... ludzie smierdza, beda sie pchac, mam nadzieje, ze mnie ktos pusci... a jaknie to sie o to upomnie... milego weekandu... postatm sie wpasc jak znajde czas... buziaczki

Zuza- WITAJ!!!
Donia- bedzie git. Od razu jak wrocisz to sie nam zamelduj i powiedz co i jak....
Dzidzia- Tyś jest aparatka normalnie:-DA lumpami na slub sie nie przejmuj, na pewno cos wynajdziesz...

A we Wrocku leje- pogoda dołująca, nie chce mi sie pracowac a zaraz po pracy musez 60km do rawicza jechac- do moich rodziców i tesciow...

Donia 3maj się :tak::tak::tak:, a ja 3mam za was kciuki. wczoraj ja przeżywałam ten koszmar. Bedzie dobrze.jak wrócisz to pisz od razu:-D:-D

normalnie trudno mi w to uwierzyć:-D:-D. wróciłam z bazarku spacerkiem, bo po drodze tyle znajomych i sie normalne zgrzałam, u mnie świeci słoneczko.:-):-):-):-)

paulinek mnie też się zdarzają krwotoki z nosa lub krwawienie dziąseł, to podobno normalne:baffled::baffled::no::wściekła/y:

witaj nam Zuzka:-):-):-):-)

reklama
Dziewczyny a mnie dziś pępek boli....:-(Tak jakby mi brzusio rozrywało...
A krwotoki z nosa..no cóż...leci mi krew czasemm ale czy to krwotok...sama nie wiem

Do góry