szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Tak też i mnie się wydaje,że po glukozie jednak jeść nie należy!ja nie wiem jak tam z tym lekarzem...Mój mi każe robić wyniki co mieiąc-2 żeby kontrolować czy wszystko ok,czy niczego nie brakuje.Może to przez te mdłości?W każdym razie mam o dziwo takie wyniki,że koleżanki bez ciąży mogą mi pozazdrościć!I skąd wobec tego te wszystkie dolegliwości?Mdłościowo-zgagowe?Wrrrr...
No i z tą glukozą to tragedia jest po prostu!Jak już wróciłam do domu to wymiotowałam dp popołudnia i nawet śniadania nie zjadłam
a to baaardzo dziwne...aOla może się zapytasz pani w labolatorium tak na wszelki wypadek?Albo zadzwonisz do przychodni?Ja się nie znam ale ja prawie zemdlałam..BLLEEEE
No i z tą glukozą to tragedia jest po prostu!Jak już wróciłam do domu to wymiotowałam dp popołudnia i nawet śniadania nie zjadłam
a to baaardzo dziwne...aOla może się zapytasz pani w labolatorium tak na wszelki wypadek?Albo zadzwonisz do przychodni?Ja się nie znam ale ja prawie zemdlałam..BLLEEEE
.
.musze kupic i koniec 
myśle że bede miała problem z kozakami bo jak mi nogi zaczną puchnąc ojoj joj to dopiero bedzie kapa praca stojąca a buta się włożyc nie da wtedy bedzie trzeba się pożegnać z pracą trudno a tak tego nie chce .