reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dzisiaj na obiadek miałam zrobić mój ulubiony sosik z pieczarek:tak::tak:, ale mężulek zażyczył sobie rybkę z frytkami. Nie wiem co mu się stało, bo on frytek nie lubi a ja uwielbiam:-D:-D:-D:-D:-D, no to mam dzisiaj wyżerkę. :-):-):-):-):-)
ale z troski podobno o mnie bo dawno dzidzia rybki nie jadła hihihi

reklama
Witam. Wróciłam z uczelni. Dalej nic nie wiadomo na pewno, ale powiedziałam że nie wezmę L4. Rozwiązanie musi znaleść Rektor, ale on jest dziko zajęty i az się boję co wymyśli. Zwolnić to mnie nie zwolnią, już dostałam pismo że mam przedłużoną umowę do dnia porodu. Mogę dostać jakieś dziwne zajęcia albo zmieni się płatnik, ale to już nie moja broszka. Zobaczymy...:confused:

szczypawka ja bym tak zrbila,sama myslalam o szwecji, bo tam Luki ma rodzine a samolotem to 45min do tc mozna latac ale chyba taniej od tej tej imprezy bedzie prywatny, zobaczymy najwyzej 4000 zamiast na fundusz pojdzie na moj porod:wściekła/y:

ja na glukoze ide jutro i mam pytanie Lekarz napisał mi ze mam wypic 50? i w aptece z recepty kupiłam 50g To mam to wszystko rozpuścić? Rany to jest dośc duża torebka:szok:

A teraz notatki własne po lekturze Waszych postów.
Mdłości współczuję, mi na szczęście minęły po 1 trym. Zobaczymy co będzie po glukozie.
Właśnie się zastanawiałam co tam u dziewczyn, którym szpitale ewakuują. Jak słyszałam w lipcu o tych strajkach lekarzy to myślałam - łe tam, do stycznia kupa czasu, ale teraz zaczynam się obawiać:baffled:
Anja, ja słyszałam określenie "foczka" w stosunku do młodych ładnych dziewczyn, tzw. laseczek:cool2:. No to ładnie Cię nazywa.:tak:
Banany wyzwalają oksytocynę, która powoduje skórcze mięśni macicy, a na nie za wcześnie dla nas. Tak słyszałam. I to coś innego niż normalne skórcze mięśni np. u sportowców.
Dzidzia, jak powiesz w kwiaciarni że chcesz bukiet ślubny to Cie skasują jak za zboże. Ja kupiłam wybrane kwiaty i sama układałam w małej torebce, którą wygodnie sie nosiło przewieszoną.
MoMi, maleństwo śliczne!!:-D
A jutro też idę do gina;-), będziemy się dzielić wrażeniami:laugh2:.

aOla, idziesz na czczo i robią Ci pierwsze pobranie krwi, a potem pijesz to 50 g na miejscu, czekasz godzinę i znów pobierają - przynajmnije tak jest u mnie

rózne opinie ztymi bananami- ja jem bo mi smakują:-)nie pozeram niewiadomo jakich ilosci tylko jednego dziennie
pandorax- teraz to Ty sie juz nie masz czym przejjmować. Powiedziałas,że nie pojdziesz na L4 i bardzo dobrze zrobiłas. Niech oni sie martwią!!!

reklama
dziwne jest to ,ze sama kupujesz ta glukozę u mnie jest w liczona w badanie i po godzinie kolejne kłucie.:no::no:
Ale macie rację, ja jednej łyżeczki nie mogłam wypić tek straszliwej glukozy a 50g to może być pół szklanki:szok::szok:

Do góry