reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

co do bananow to jest gdziews necie artykul i nie powinno sie jesc, bo wywoluja przedwczesne skurcze.. czytalam to w gazetach jakis i w necie, wiec skads sie to bierze...
Anja78 po Nowym Roku bedziesz siedziala w domu?! Bidulka.... wspolczuje....
ja juz bm nie mogla wrocic do pracy, chyba, ze pracowalabym u mnie w miescie....
ja narazie uciekam
idziemy sie z Julkiem wykapac, a pozniej do mojej kolezanki, ktora ma 5 miesieczna Anie- wstyd sie przyznac, mała ma juz tyle a ja Jej nawet nie widzialam.... grrrrr.....
wogole ja to jestem niezla... dzis sobie przypomnialam,ze trzeba jakis tort na ten slub zamowic, jakis bukiet...
Esti jak tam brzuszek??
buziole

reklama
witam :-)
asia- do lekarza z przeziębieniem nie ma żartów lepiej wczesniej zapobiec niż później leżec w szpitalu i się leczyc . My nie ledwo co wytrzymujemy rosnące zeby a co dopiero nasze maluszki :baffled: a jeszcze niech idą im ząbki 1 za2 to dopiero masakra chociaż dzieci są silniejsze od nas i ten antybiotyk duomox można brac
a-ola wiesz co u ciebie są szanse że jeszcze wszystko wróci do normy a mój szpital zlikwidowali :wściekła/y::wściekła/y:obawiam sie ze jeszcze do stycznia sie dużo pozmienia wiec ja nawet nie planuje narazie w ktorym bede rodzic he chyba że zastrajkuje i nie urodze hihi
dzidzia no torty okolicznosciowe trzeba wczesniej zamowic a bukiecik to zależy czy masz sprawdzoną kwiaciarnie my zamawialiśmy w czwartek jak mi sie uda to wlkeje swój :-)
Zobacz załącznik 54827

spadam kochane

Tak,bede chodzila do firmy na 2-3 godz i basta;-)trzeba sie troche oszczedzac, mam nadzieje,ze sie bede dobrze czula, bez puchniecia i problemow z kregoslupem:-)
Aola,to nas wszystkie dotyczy,ja sama jestem spanikowana,po odwlekaja cesarke bo niemaanestezjologow,nie chceo tym myslec czasmi decyzja 15 min ratuje dziecku zycie, o ZZO mozna zapomniec,grrrr wsiekla jestem jakas szkole rodzenia musze dzis zalatwic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Z tymi szpitalami to naprawdę sobie czas nienajlepszy znalazłyśmy wszystkie :)
Ja się specjalnie nie martwię...Przecież dopiero co ministerstwo spłaciło część długów na koncie Szpitala Klinicznego we Wrocławiu.A ja tam właśnie zamierzam rodzić.A jeśli chodzi o ZZO to nie martwcie się-z tego co się dowiedziałam to we Wrocławiu w ogóle nie jest możliwe zamówienie sobie "na życzenie"...Mój lekarz jest z Klinik właśnie,chcę iść tam do szkoły rodzenia(ponoc też najlepsza w mieście) no i tam też urodzę.W prawdzie warunki szpitalne takie typowo ojczyste-naszepolskie....ale opieka specjalistyczna w razie jakichkolwiek problemów jest najlepsza.W końcu nie o kolorek ścian tu chodzi tylko o najlepszą opiekę dla maleństwa!A mnie wystarczy łóżko i prysznic.....choćby z zimną wodą(choć nie ukrywam-wolałabym w styczniu jednak ciepłą...).
Lekarz kazał leżeć w łózeczku to idę leżeć.Zabieram się też za porządny rosołek bo lepszego lekarstwa na przeziębieniowo-grypowe objawy nie znam :happy: Nawet apetyt straciłam....a to już baaaardzo dziwne :eek:

Madzka mam nadzieje, ze u mnie bez problemu zrobia mi jakis sliczny bukiecik, chce cos takiego jak Ty, ale musze poczekac az kupie cos do ubrania- hahaha
ide wlasnie do kolezanki, mieszka po drugiej stronie miasta(w wad. nie ma srodkow komunikacji miejskiej), wiec przelece sklepy... a od jutra przygotowywanie u Daniela na moje przyjscie... bleeeee. ile roboty mnie czeka..... uciekam 3majcie sie i milego dnia zycze....

Szczypawko- no własnie my póki co o Wrocław sie martwic nie musimy...Ale patrząc na to co dzieje sie w całej Polsce to i tak roznie z tym wszystkim bywa...
Dzidzia- miłego buszowania po sklepach:-)

gdybym miala pewnosc na 100% na ZZO jak to jest w cywilizowanych krajach to tak bym sie nie bala, a teraz panikowac zaczynam, bo w takiej sytuacji finansowej w szpitalach, na zzo nie mam co liczyc:wściekła/y::angry::angry:

Lepiej Dziewczyny Nie Martwic Sie Na Zapas Byc Moze Do Stycznia Sytuacja Sie Wyjasni . Ja Najchetniej Rodziłabym W Domciu Bo Nie Cierpie Szpitala

Donia jesuu ja tak samo. Nie cierpię szpitali, biorąc pod uwagę, ze nigdy w nim nie leżałam, tzn leżałam kiedyś długo, ale byłam wtedy mała i niczego nie pamiętam
a teraz dostaję drgawek jak mam tam iśc chociażby na badania:no:

jesuuu zapomniałam , ze jutro idę do gina, tzn pamiętałam o wizycie ale zapomniałam zrobić badania i jeszcze w ostatniej chwili mi się udało do analiz lekarskich dotrzeć na 13, ale nie byłam na czczo:szok:
i nie wiem czy mi dobrze wyniki wyjdą:-(
ale strasznie bolało to wkuwanie, nigdy jak dotąd mnie tak nie bolało

szczypawka jeśli u ciebie świeci słoneczko to proponuję na leżaczku w kocu poleżec na świeżym powietrzu

reklama
sylka nie martw sie morfologia nie musi byc zupelnie na czczo w ciazy,lekaz bierze to pod uwage ,ze zjedlas...

ja mam nowoksywke od mojego,zamiast "beza" to"foczka" na mnie mowi:sorry2:

Do góry