reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

aOla ma rację:tak::tak::tak: słuchajcie się dziewczyny doświadczonych mam:tak::tak::tak:
Esti ale ty jesteś niemożliwa:no::no:. już nic nie wymyślaj i nie dopatruj się . po prostu Oliwierek lubi wesela i ci nie przeszkadzał:-):tak::tak::tak:
ale masz dobry pomysł z wklejeniem testu, ja gdzieś zachowałam nie tylko opakowanie, tzn, bardziej mój mąż , ze będzie na pamiątkę:-D:-D:-D

Jutro się za to wezmę:happy:

Ja też idę we wtorek do gina

reklama
Oj, no nastraszyłyście mnie z tymi oknami, ale ja do tej pory starałam sie naprawdę uważać. Już nie będę.:no: Ale czuję się dobrze i mały się rusza, wszystko ok.
Zapiekanka wyszła taka sobie bo miałam mało śmietany i do tego mało świeżą:baffled:.
A jutro idę na uczelnię, będę rozmawiać z szefową. Już się znów spinam:eek:.
Tymczasem dobrej nocki, idę odpoczywać.

Ja pamietnika nie prowadze ale mam kalendarz ciazy i tam wpisuje pierwsze ruchy, i inne doznania hihihi.
chcialam cos jeszcze napisac ale mi wylecialo z glowy.
wklajam zdjecie z naszej dzisiejszej przedpoludniowej wycieczki

Pumi jesteś podobna do taty:-)
A co do bananów to się zapytam lekarza ale tak na rozum to mi sie wydaje,że nie wywołują skurczy, bo przecież są zalecane nurom żeby jedli bo właśnie zapobiegają skurczom................Już sama nie wiem .........

Kochane, ja jak zwykle na chwilek- obiecuje,ze to sie skonczy... caly dzien ledwo co zylam, jakby na weselu conajmniej dwu dniowym byla!!! Esti dziecko sie boi mocnych dziwkow, moze Oliwierek sie przestraszyl, albo poporstu spal... nie wymyslaj prosze!!! Julek rzadko sie rusza jak gdzies jestem, dopiero jak jest spokoj to kopie Skubaniec Maly....
Sylka- fajnie musialo byc u gina, ja tez jak weszlam to zapytalam czy mam sie rozbierac, ale tylko dlatego,, ze mialam spodnie ciazowe.... ale nie musialalam.... i oczywiscie nie obylo sie bez jakis docinek mojego gina!!!;-)
Pandorax zmywarka to super rzecz, bardzo sie ciesze,ze jest u D... najbardziej to przydaje sie po imprezie... Powodzenia na rozmowie z szefowa... 3mam mocno kciuki... a co do pamietnika, to bardzije pisalam swoj- nie ciazowy- jak mnie D wkurzal to przelewalam czasem na kartke.... ale tez zamierzam cos w koncu zrobic,dla mojego Juleczka!!!
Agnie o jeju... prasowanie koszul.... nienawidze, a D ma ich bardzo duzo.... musze je wszystkie wyprsowac do cywilnego,zebym sie wprowadzila na gotowe- bez rzadnych robot na samym poczatku...... mi na poczatku ciezko schodzilo, ale mam swoj system i jakos mi to idzie.... ale nienawidze prasowac!!!!!!!!!!!!!
uciekam lulu, wogole to Julek jest jakos nisko, czasem mi sie wydaje,ze za nisko.... a teraz caly czas kopie mnie w pecherz... pewnie oddaje za to, ze tatus z mamusia go troche poszturchali dzis.... hihihi.....
uciekam spac
milych i spokojnych snow....
Pumi a Ty czasem sie tam nie przemeczaj!!!!

hejka

z tym myciem okien i doświadczeniem;-) to jest tak ze w pierwszej ciązy bardzo się szczypałam ze wszystkim Zero noszenia wchodzenia na krzesła dużego sprzątania czy picia kawy Teraz jest inaczej Pozwalam sobie na więcej ale są rzeczy których nie zrobie tak jak mycie okien czy picie alkoholu

Czesc Dziewczyny!!!
Jestem:-D
1,5 godz zajęło mi przeczytanie tego co natworzyłyscie...
Witamy nowa mamę- sabotarzystkę:-)
Majopa- bardzo się cieszę, że juz jesteś w domu. Teraz duzo odpoczywaj...
Dzidzia- ciesze się, że z Danielem jest lepiej:-)Cieszy mnie też to,że juz pozytywniej na to wszystko patrzysz...
Pumi- pozdrów rodziców i baw sie dobrze
Co do pamietnika- ja pisałam, pisze i mamm nadzieję,że po urodzeniu też bede pisac:-D
Zapisuje pierwsze ruchy, moje samopoczucie itp....
A ja dzis cierpie, bardzo cierpie...
Wyzyna mi sie ósemka i to tak niefortunnie rośnie,że na policzek sie wykluwa. Mam zapalenie dziąsła. Byłam wczoraj u dentysty i mam maści, wode utlenioną- to wszystko co moge robic. Przydałby sie antybiotyk ale nie mozna w ciąży:-(Musze pocierpiec z tydzień a później wyrwac tego dziada trzeba bedzie..
Póki co boli jak diabli..GRRR
Ale mam przez to goraczke, spuchnieta cała buzie- wygladam jakbym świnke miała...

reklama
co do bananów- to pierwsze słyszę,że nie mozna jesc. Moja kolezanka jak lezała od 30 tygodnia bo miala rozwarcie to lekarz zalecił jej jedzenie babanów bo zawieraja kwas foliowy...

Do góry