reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

No dzień dobry dziewczyny :)
Troche sie podziebilam.Nie wiem czy jechac do pracy czy lepiej isc do lekarza.od wczesnych godzin porannych mecza mnie potworne mdłości,napadają mnie fale gorąca,boli mnie gardło i czuję się jakbym miała tampona w nosie.Mężusia też coś składa ale on do pracy już dawno pojechał....Ja chyba jednak się na lekarza zdecyduję bo to trzeba uważać na siebie :happy:

Z tymi bananami to mnie sie wydaje,że wskazane nawet.Tak mnie teściowa zmusza chociaż ja bananów samych w sobie nie lubię....co najwyżej koktajle babnanowe :cool2: mniami!Ale teściowa niestety zmusza do jedzenia bo ona "musi to widzieć".Twierdzi,że ona też nie lubi a je więc też mogę...

Przy takich mdłościach praca odpada...No nic...idę się zarejestrować....Niecierpię chodzić po lekarzach...

reklama
Asia można brać duomox Dziwne ze ci lekarz nie przepisał A jak ci zacznie ropieć albo będziesz puchnąć?

mam wielkiego stresa Szpital w którym zamierzałam rodzić ewakuuje pacjentów Lekarze nie przyszli do pracy Zwolnili sie wszyscy anestezjolodzy Pewnie słyszałyście w tv o cz-wie Dobrze ze mam jeszcze 3,5msc Mam nadzieje że coś się tam zmieni Mój lekarz pracuje (jest z-ca ordynatora) ale cóż z tego jak ja do cc potrzebuje anestezjologa Ale się denerwuje

witajcie Kochane... oj wstalam wczesnie..hihihi... a wyspana jestem... jak sie zwkleklam z lozka- bo ostatnio mam juz z tym problemy to Julek sie wybulwil kolo pepka... nawet nie wieceie jaka Mamusia byla szczesliwa...hihihi....
Asia S jak bylo u rodzicow i tesciow?? jak tam M?? wspolczuje meczarni z zabkiem... przekichane.... z tego co wiem, to mozna jeszcze sachol albo salumin- na bazie szałwi- bardzo pomagaja te masci bo schladzaja i daja ukojenie.... mi rosnie zab madrosci i modle sie, zeby to roziwazania nie wychodzil, bo boli jak nie wiem.... Asia a Ty chyba w tej sytuacji nie poszlac do pracy??!!! mam nadzieje, bo powinnas lezec i odpoczywac, bo takie bole zabow strasznie wykanczaja!!!!
aOla a jka tam Piotrus?? wczoraj sobie pomyslalam o Tobie, bo siedzialalam z kolezanka- ma termin na listopad i gadalysmy o innej ciazowie-termin luty i synka, ktory ma moze roczek-juz nie pamietam.... jej maz wyjechal zagranice jak byla w ciazy z pierwszym dzieckiem, nie wiem co jaki czas przyjezdzal, ale dopiero po 3 tyg jak sie Maluch urodzil przyjechal... teraz jest znowu w ciazy i bidena jest sama z Maluszkiem.... ja bym czegos takiego nie zniosla... mieszka z rodzina, ale to nie to samo... nie wytrzymalabym.... dlatego jestemm dla Was pelna podziwu..... Maluchy Wam to kiedys wynagrodza....

czesc Momi.... czekamy na zdjecia!!!! jak wrazenia po 4d?
wogole sie nie oddzywasz, co u Ciebie???
aOla ale beznadzijna sytuacja.... ja tez sie balam bo mieli u nas zamykac- w Wadowicach jest jeden szpital.... wiec za duzego wyboru nie mam , a nie chce rodzicow Krk, bo jak najszybciej chce byc pozniej w domku z Juleczkiem..... ale nasczescie sie dogadaliz dyrektorka szpitala, wiec luzik... do stycznia raczej powinien byc spokoj.... nie denerwuj sie, na pewno jakos sie dogadaja... a masz jakis inny szpital w zapasie??!! zreszta najlepiej to pogadaj ze swoim lekarzem, On na pewno Ci powie co i jak i zatroszczy sie o Twoja sytuacje... jestem pewna...

Dzidzia- poszłam do pracy:-(ale tylko dlatego, ze rano obiecałąm kumplowi,że go zabiore samochodem. Jak rano sie obudziłam to nie chciałam go robic w babuko bo pociag mu juz odjechał.. wiec sie mecze...Ale jutro chyba zostane w domu...
Mąż wrocił w nocy z wojazy po Hoalndii- troche sobie na deseczce popływał...Nop i dobrze- moze oderagował w koncu i bedzie dla mnie dobry..:-p
Co do tych szpitali- to jest jakas paranoja...ale ja rozumiem tych lekarzy...oni naprawde kiepsko zarabiają a w naszym panstwie wszyscy tylko duzo obiecuja..a kto na tym najbardziej cierpi- my pacjenci:angry:

Hej Dzidzia - u mnie ok - tylko na nic nie mam czasu - powoli urządzamy mieszkanko, bo chcemy zdążyć na narodziny Małej, nadrabiamy zaległości w odwiedzinach znajomych i rodziny i w ogóle jakieś zamieszanie straszne u mnie:-)

Momi , Klara przesliczna, ja mam taka sama korbe - zostalo 3msc, wiec remontujemy pokoik malej, jescze musimy kuchnie zamowic, stres w firmie mnie poza tym dobija:baffled:ale cuz jeszcze 3 msc i od nowego roku ide na urlop.
ale pokoik bedzie full wypas

reklama
cześć wam kobitki
asia ty sie nie wygłupiaj, tylko zwolnij się z pracy i leć do lekarza:angry::angry:

mnie lekarz kategorycznie zabronił jeść banany. Jak powiedział mogą wywoływać skurcze macicy, nie muszą ale mogą, a dla mnie to za duże ryzyko:no::no: mój synuś jest dla mnie ważniejszy niż doznania smakowe:-p a kwas foliowy jest już w witaminkach które biorę

Pumi zdecydowanie jesteś podobna do taty:tak::tak::tak:

Momi jak widzę twoja Kara okrąglutka:-):-):-) i podobna do mamy:tak::tak: , bo mój synuś to taka chudzinka, moze uda mi się też wstawić zdjęcia zdjęć bo skanera nie posiadam:-(
aOla ty się nie martw na zapas. jeszcze mamy trochę czasu. U w moim mieście zamykają obydwa szpitale(jakie są) ale do stycznia problem sie na pewno rozwiąże a jak nie to będę rodzić w wawie:tak::tak:
Dzidzia jak się cieszę, ze u ciebie sie poprawiło, jak już razem spędzacie tyle czasu to dobry znak, no jeszcze jakieś szturchanie Julka no jestem pod wrażeniem i dobrej myśli.3maj się chorowitku

Do góry