reklama
e-stera
Fan(ka)
Podam Ci przepis jak chcesz ja uwielbiam tę zupkę, zawsze jak jest sezon na dynię to ją gotuję a dynie mrożę na zimę
Dzisiaj się zmierzyłam z ciekawości ile mi przybyło centymetrów w biodrach i talii i szok
A więc biodra 99 cm, a pas 93cm
a przed ciążą było po 30 cm mniej, ale co tam po porodzie zrzucę............
Dzisiaj się zmierzyłam z ciekawości ile mi przybyło centymetrów w biodrach i talii i szok

A więc biodra 99 cm, a pas 93cm
a przed ciążą było po 30 cm mniej, ale co tam po porodzie zrzucę............e-stera
Fan(ka)
A płznu do zmiękczania juz się chyba nie używa, co?
Mi się dziś śnił mój lęk wysokości
Brrrrr. Wlazłam na jakąś wieżę po drabince i potem trzeba było ją przejść dookoła po takiej wąskiej kładce bez poręczy, jak popatrzyłam w dół, to się bardzo przestraszyłam, bo nie zmieszczę się z brzuszkiem na takiej wąskiej kładce i pewnie zaraz stracę równowagę i spadnę w przepaść. Tak bardzo chciałam zejść na dół, że zaczęłam histerycznie płakać i krzyczeć do ludzi wchodzących na wieżę, żeby mi pomogli... Obudziłam się cała mokra :|
donia76
Fanka BB :)
Estera moja bratowa uzywała "dzidziusia" płyn specjalnie dla niemowlat ale nieładnie pachnie ja uzywałam przy 1 dziecku kokolino czy jakos tak ale to było 8 lat temu nie wiem czy jeszcze jest nie rozgladałam sie jeszcze nie mam co prac bo nie mam zadnych ciuszkow
e-stera
Fan(ka)
Skoro już tak o snach "rozmawiamy"......... to ja miałam dzisiaj erotyczny sen...na szczęście z udziałem mojego męża

A
aOLA
Gość
hejka
niestety są dzieciaczki które jelp czy lovela uczulają (na początku) Na pierwszy raz polecam płatki mydlane w płynie bo można je lać do pralki Pranie nie jest takie mięciutkie jak po środkach zmiękczjących ale najbezpieczniejsze dla dzieciaczków Ten pły to chyba Bambi
witam nową mamę Joasie33:-)
własnie wciągnęłam dwa talerze spagetti a teraz jem ciastka i pije kawę Mąż sie śmieje że niedługo szybciej mnie będzie przeskoczyć niż obejść
niestety są dzieciaczki które jelp czy lovela uczulają (na początku) Na pierwszy raz polecam płatki mydlane w płynie bo można je lać do pralki Pranie nie jest takie mięciutkie jak po środkach zmiękczjących ale najbezpieczniejsze dla dzieciaczków Ten pły to chyba Bambi
witam nową mamę Joasie33:-)
własnie wciągnęłam dwa talerze spagetti a teraz jem ciastka i pije kawę Mąż sie śmieje że niedługo szybciej mnie będzie przeskoczyć niż obejść

reklama
donia76
Fanka BB :)
Wiecie co dzisiaj mierzyłam swoja zeszłoroczna kurtke zimowa dopiac sie dopne ale wyglam jak w kurtce po młodszej siostrze i z płaszczem tak samo
czas juz chyba myslec w czym bedzie mozna wyjsc jak sie ochłodzi, u nas juz dzisiaj wietrznie i zimno zaczeła sie polska jesien
czas juz chyba myslec w czym bedzie mozna wyjsc jak sie ochłodzi, u nas juz dzisiaj wietrznie i zimno zaczeła sie polska jesienPodobne tematy
- Odpowiedzi
- 14
- Wyświetleń
- 1 tys
Podziel się:
ostatnio mam tak co noc snia mi sie trupy brrr i rózne głupstwa