reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A co do koszmarów nocnych to ja mam ostatnio codziennie dzisiaj tez miałam nocke z głowy sniło mi sie ze moj brat umarł ale to chyba znaczy ze bedzie długo zył :no: ostatnio mam tak co noc snia mi sie trupy brrr i rózne głupstwa

reklama
Podam Ci przepis jak chcesz ja uwielbiam tę zupkę, zawsze jak jest sezon na dynię to ją gotuję a dynie mrożę na zimę
Dzisiaj się zmierzyłam z ciekawości ile mi przybyło centymetrów w biodrach i talii i szok:szok:
A więc biodra 99 cm, a pas 93cm:sorry: a przed ciążą było po 30 cm mniej, ale co tam po porodzie zrzucę............

Mi się dziś śnił mój lęk wysokości :( Brrrrr. Wlazłam na jakąś wieżę po drabince i potem trzeba było ją przejść dookoła po takiej wąskiej kładce bez poręczy, jak popatrzyłam w dół, to się bardzo przestraszyłam, bo nie zmieszczę się z brzuszkiem na takiej wąskiej kładce i pewnie zaraz stracę równowagę i spadnę w przepaść. Tak bardzo chciałam zejść na dół, że zaczęłam histerycznie płakać i krzyczeć do ludzi wchodzących na wieżę, żeby mi pomogli... Obudziłam się cała mokra :|

Estera moja bratowa uzywała "dzidziusia" płyn specjalnie dla niemowlat ale nieładnie pachnie ja uzywałam przy 1 dziecku kokolino czy jakos tak ale to było 8 lat temu nie wiem czy jeszcze jest nie rozgladałam sie jeszcze nie mam co prac bo nie mam zadnych ciuszkow

hejka

niestety są dzieciaczki które jelp czy lovela uczulają (na początku) Na pierwszy raz polecam płatki mydlane w płynie bo można je lać do pralki Pranie nie jest takie mięciutkie jak po środkach zmiękczjących ale najbezpieczniejsze dla dzieciaczków Ten pły to chyba Bambi

witam nową mamę Joasie33:-)

własnie wciągnęłam dwa talerze spagetti a teraz jem ciastka i pije kawę Mąż sie śmieje że niedługo szybciej mnie będzie przeskoczyć niż obejść:happy2:

reklama
Wiecie co dzisiaj mierzyłam swoja zeszłoroczna kurtke zimowa dopiac sie dopne ale wyglam jak w kurtce po młodszej siostrze i z płaszczem tak samo :szok: czas juz chyba myslec w czym bedzie mozna wyjsc jak sie ochłodzi, u nas juz dzisiaj wietrznie i zimno zaczeła sie polska jesien

Do góry