reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A ja słyszałam, że odwrotnie, esti...
Żeby nie odstawiać w okolicy lata, bo robią się kolki i jakieś inne problemy żołądkowe... oO

reklama
Jutro mężuś ma wolne i jedziemy na zakupy dzidizusiowe:materacyk, pościel,przewijak pieluchy,duperelki tj:smoczki obcinacz itp, itd:-):-):-):-)
Marzy mi się kąpiel w wannie z aromatycznym olejkiem.................. świecie w łazience i czerwone winko.Ale po 1 nie mam wanny:-( 2 w ciąży i tak nie można się moczyć w wannie za długo:-(

czesc laski.
Ja dzis tak wczesnie po spac nie moge.
Joaaaa- ale numer!!!!Masz racje- najwazniejsze zeby bylo zdrowe. Ale i tak Cie rozumiem.....Nastawilas sie na corcie a tu ptaszek zrobil fiku miku. zobaczysz wkrotce nie bedziesz juz nawet chciala slyszec o tym,ze teraz ma to byc dziewcztnka:-)A jak zobaczysz dzidzie po porodzie to na pewno nie bedzie to mialo dla Cibie zadnego znaczenia i tak bedziesz kochac ponad zycie.
A tak swoja droga to ja wlasnie slyszalam o pomylkach lekarzy ale w druga strone- mowili ze chlopak a poznoiej byla dziewczyna bo niby pepowinka sie okrecila i ze niby byl to siusiaczek...
Esti- niezły ten kawał:-) Mi podobnie jak Tobie zmniejszyla sie stopa...Porazka, jak zalozylam buty z ubieglego roku...jak po starszej siostrze- byly mi za duze.
Dziewczyny muesze sie pochwalic- chociaz to niewielkie osiagniecie- dopiekłam wczoraj mojej tesciowej. A co mi bedzie zachwalac swoja druga synowa, kiedy ja wiem ze jest totalnym nieudacznikiem!!!!Wiec sie wkurzylam i jej nagadałam co o tym sadze..A ze teraz biore tabletki, ktore moga powodowac nerwowosc to jestem usprawiedliwiona:-D

no niezle Joa, u mnie dziewczynke potwierdzono 3razy lacznie z 3D u najlepszego specjalisty:-)nic sie nie dyndalo,wiadomo ,ze najwazniejsze aby bylo zdrowe ale ja tez bym sie dobila, bo sie juz nastawilam na coreczke i co bym zrobila z ta cala masa rozowych,fioletowch ciuszkow:baffled:

Agnie system jest taki,ze jak cos robisz kilka razy to robisz pojakim czsie bardzo szybko -automatycznie i na swoja modle a nie wg przepisu:-p

Ja uwielbiam gotowac i najchetniej bym miala wlasna knajpe Fusion (azjatycko-wloskie):-)

esti chyba nigdy nie jest dobrze odstawić:sorry2: ja odstawiałam w styczniu Ale tez słyszałam ze zima lepiej nie ale za to w lato nie trzeba z soczkami latać

Chciałam się pochwalic a widzę,że nikogo nie ma!Będzie córcia!!!!Po przypadku z ukrywającym się siusiakiem wymogłam na moim lekarzu sprawdzenie płci 3 razy podczas badania :tak: I nie może po prostu wyskoczyc żaden pitolek!Jaka ja jestem szczęśliwa dzisiaj!

No i udało mi sie zapisać do szkoły rodzenia chociaż przez telefon nie chcieli juz zapisywac.W prawdzie w godzinach 11:00-13:00 ale poprzekładam sobie pracę i będzie dobrze.A mężusia będę w domu szkolić.Pojętny chłopak to jakoś to pójdzie na pewno :-D Załatwiłam też od razu zaświadczenie,że mogę brać udział w ćwiczeniach i we wtorek zaczynam.Salka po remoncie.Całkiem tam przytulnie.No i w szpitalu gdzie będę rodzić.

A Zuźka duża,silna i zdrowa!I sądząc ze zdjęć(4D) podobna do mamusi :tak:

A ja sie martwie dzisiaj troche od wczoraj zauwazyłam ze moj dzidzius nie rusza sie tak intynsewnie ja wczesniej rusza sie ale nie tak czesto zastanawiam sie czy nie dzwonic do gina

reklama
Do góry