reklama
e-stera
Fan(ka)
I bądź tu mądry

mojej koleżance tak mówił pediatra, ale są lekarze i lekarze............
A ja piszę pracę z psychologii na temat asertywności..............

mojej koleżance tak mówił pediatra, ale są lekarze i lekarze............
A ja piszę pracę z psychologii na temat asertywności..............
e-stera
Fan(ka)
Jutro mężuś ma wolne i jedziemy na zakupy dzidizusiowe:materacyk, pościel,przewijak pieluchy,duperelki tj:smoczki obcinacz itp, itd:-):-):-):-)
Marzy mi się kąpiel w wannie z aromatycznym olejkiem.................. świecie w łazience i czerwone winko.Ale po 1 nie mam wanny:-( 2 w ciąży i tak nie można się moczyć w wannie za długo:-(
Marzy mi się kąpiel w wannie z aromatycznym olejkiem.................. świecie w łazience i czerwone winko.Ale po 1 nie mam wanny:-( 2 w ciąży i tak nie można się moczyć w wannie za długo:-(
czesc laski.
Ja dzis tak wczesnie po spac nie moge.
Joaaaa- ale numer!!!!Masz racje- najwazniejsze zeby bylo zdrowe. Ale i tak Cie rozumiem.....Nastawilas sie na corcie a tu ptaszek zrobil fiku miku. zobaczysz wkrotce nie bedziesz juz nawet chciala slyszec o tym,ze teraz ma to byc dziewcztnka:-)A jak zobaczysz dzidzie po porodzie to na pewno nie bedzie to mialo dla Cibie zadnego znaczenia i tak bedziesz kochac ponad zycie.
A tak swoja droga to ja wlasnie slyszalam o pomylkach lekarzy ale w druga strone- mowili ze chlopak a poznoiej byla dziewczyna bo niby pepowinka sie okrecila i ze niby byl to siusiaczek...
Esti- niezły ten kawał:-) Mi podobnie jak Tobie zmniejszyla sie stopa...Porazka, jak zalozylam buty z ubieglego roku...jak po starszej siostrze- byly mi za duze.
Dziewczyny muesze sie pochwalic- chociaz to niewielkie osiagniecie- dopiekłam wczoraj mojej tesciowej. A co mi bedzie zachwalac swoja druga synowa, kiedy ja wiem ze jest totalnym nieudacznikiem!!!!Wiec sie wkurzylam i jej nagadałam co o tym sadze..A ze teraz biore tabletki, ktore moga powodowac nerwowosc to jestem usprawiedliwiona
Ja dzis tak wczesnie po spac nie moge.
Joaaaa- ale numer!!!!Masz racje- najwazniejsze zeby bylo zdrowe. Ale i tak Cie rozumiem.....Nastawilas sie na corcie a tu ptaszek zrobil fiku miku. zobaczysz wkrotce nie bedziesz juz nawet chciala slyszec o tym,ze teraz ma to byc dziewcztnka:-)A jak zobaczysz dzidzie po porodzie to na pewno nie bedzie to mialo dla Cibie zadnego znaczenia i tak bedziesz kochac ponad zycie.
A tak swoja droga to ja wlasnie slyszalam o pomylkach lekarzy ale w druga strone- mowili ze chlopak a poznoiej byla dziewczyna bo niby pepowinka sie okrecila i ze niby byl to siusiaczek...
Esti- niezły ten kawał:-) Mi podobnie jak Tobie zmniejszyla sie stopa...Porazka, jak zalozylam buty z ubieglego roku...jak po starszej siostrze- byly mi za duze.
Dziewczyny muesze sie pochwalic- chociaz to niewielkie osiagniecie- dopiekłam wczoraj mojej tesciowej. A co mi bedzie zachwalac swoja druga synowa, kiedy ja wiem ze jest totalnym nieudacznikiem!!!!Wiec sie wkurzylam i jej nagadałam co o tym sadze..A ze teraz biore tabletki, ktore moga powodowac nerwowosc to jestem usprawiedliwiona

Anja78
matka superstar
no niezle Joa, u mnie dziewczynke potwierdzono 3razy lacznie z 3D u najlepszego specjalisty:-)nic sie nie dyndalo,wiadomo ,ze najwazniejsze aby bylo zdrowe ale ja tez bym sie dobila, bo sie juz nastawilam na coreczke i co bym zrobila z ta cala masa rozowych,fioletowch ciuszkow
Agnie system jest taki,ze jak cos robisz kilka razy to robisz pojakim czsie bardzo szybko -automatycznie i na swoja modle a nie wg przepisu
Ja uwielbiam gotowac i najchetniej bym miala wlasna knajpe Fusion (azjatycko-wloskie):-)

Agnie system jest taki,ze jak cos robisz kilka razy to robisz pojakim czsie bardzo szybko -automatycznie i na swoja modle a nie wg przepisu

Ja uwielbiam gotowac i najchetniej bym miala wlasna knajpe Fusion (azjatycko-wloskie):-)
A
aOLA
Gość
esti chyba nigdy nie jest dobrze odstawić
ja odstawiałam w styczniu Ale tez słyszałam ze zima lepiej nie ale za to w lato nie trzeba z soczkami latać
ja odstawiałam w styczniu Ale tez słyszałam ze zima lepiej nie ale za to w lato nie trzeba z soczkami lataćszczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Chciałam się pochwalic a widzę,że nikogo nie ma!Będzie córcia!!!!Po przypadku z ukrywającym się siusiakiem wymogłam na moim lekarzu sprawdzenie płci 3 razy podczas badania
I nie może po prostu wyskoczyc żaden pitolek!Jaka ja jestem szczęśliwa dzisiaj!
No i udało mi sie zapisać do szkoły rodzenia chociaż przez telefon nie chcieli juz zapisywac.W prawdzie w godzinach 11:00-13:00 ale poprzekładam sobie pracę i będzie dobrze.A mężusia będę w domu szkolić.Pojętny chłopak to jakoś to pójdzie na pewno
Załatwiłam też od razu zaświadczenie,że mogę brać udział w ćwiczeniach i we wtorek zaczynam.Salka po remoncie.Całkiem tam przytulnie.No i w szpitalu gdzie będę rodzić.
A Zuźka duża,silna i zdrowa!I sądząc ze zdjęć(4D) podobna do mamusi
I nie może po prostu wyskoczyc żaden pitolek!Jaka ja jestem szczęśliwa dzisiaj!No i udało mi sie zapisać do szkoły rodzenia chociaż przez telefon nie chcieli juz zapisywac.W prawdzie w godzinach 11:00-13:00 ale poprzekładam sobie pracę i będzie dobrze.A mężusia będę w domu szkolić.Pojętny chłopak to jakoś to pójdzie na pewno
Załatwiłam też od razu zaświadczenie,że mogę brać udział w ćwiczeniach i we wtorek zaczynam.Salka po remoncie.Całkiem tam przytulnie.No i w szpitalu gdzie będę rodzić.A Zuźka duża,silna i zdrowa!I sądząc ze zdjęć(4D) podobna do mamusi

reklama